Bo hos oss i julen
Juleferie i Hafjell
Juleferie
Juleshopping på Lillehammer
Jul på Hafjell Lodge
Hafjell Hotell i julen
Mosetertoppen i julen
Peisestuen på Hafjell Hotell
Hytte i julen
Julegate Lilleputthammer
Julenissen
Juleferie 2018
Julen

Juleferie 2019

Julen er en koselig høytid og mange søker etter hvit jul og snø som daler ned på julaften. Da er Hafjell og Lillehammer det perfekte stedet for oppleve julens magi sammen med familie eller venner. Lillehammer er Juleby nummer 1 i Norge og gjester fra hele verden reiser opp til vinterbyen for å oppleve julepyntet Storgate og nissen fra Lillehammer. 
 

Juleferie

Opplev juleferie i Hafjell med tradisjonell norsk jul og god stemning. På Hafjell Hotell tilbyr vi tradisjonell julefeiring med pynting av juletre, stor julebuffet, gang rundt juletre og nissebesøk. Det er en helt spesiell julestemning når gjestene møtes julaften.

Tilbring julen i avslappende omgivelser borte fra stress og jag, og slipp vask og matlaging. I Hafjell kan vi garantere snø, god mat og julepyntet hotell. Hotellet ligger kun 700 meter fra Hafjell Alpinsenter og har helpensjon. Det er mulig å bestille julebordsbuffet på julaften selv om du ikke bor på Hafjell Hotell.  Send e-post til restaurantsjef [email protected] og reserver bord på Hafjell Hotell julaften.

Program julaften på Hafjell Hotell

Mandag 24. desember / julaften
07.30–10.30 Julefrokost
09.00 - 14.00 Hafjell alpinsenter åpent - Nisser i anlegget hele dagen. Ta egne bilder med Nissen.
For julegudstjeneste se: www.kirken.oyer.no
15.00 Kaffe, varm saft og kaker i Peisestua.
16.00 Frist for levering av julepakker i resepsjonen for senere utlevering av julenissen.
Inntil to pakker pr gjest, som merkes svært godt med navn og romnummer
17.00 Tradisjonell julebordsbuffet serveres.
18.00 Levende musikk og gang rundt juletreet
Julenissen kommer til hotellet. Kaffe, varm saft og kaker i Peisestua
19.00 -21.00 Lekeland åpent for barna - ubemannet, voksne må være med.

På Hafjell Hotell tilbys tradisjonell julefeiring med stor julebuffet, gang rundt juletre og nissebesøk. Det er en helt spesiell julestemning når gjestene møtes julaften.

Skiferie i julen

Hva er bedre enn å skli ut til skibakken eller prøve de nye langrennskiene i julen?  En felles opplevelse som skaper varige minner for både barn og voksne.  Husk å ikke vent med å bestille for mange gjester bestiller nå og da er det snart for sent å finne bostedet du ønsket deg for julen.

Ledig overnatting i julen

For julen 2019 er det snart fullbooket på leiligheter og hytter som har ski inn ski ut til skibakkene i Hafjell Alpinsenter. På Hafjell Hotell er det veldig god innbooking for julen og mange har bestilt helpensjon over julen. 

Tags
juleferie
julen

Advent og julen på Hafjell og Lillehammer

<% totalFilter %> filter applicerade