Julen på Hafjell
Jaertunet
Feire jul på Hafjelltoppen
Bo hos oss i julen
Solsiden i julen
Jul på Hafjell Hotell
Julehotellet Hafjell Hotell
Hafjell Lodge 31 ledig i julen
Juleferie
Juleshopping på Lillehammer
Jul på Hafjell Lodge
Hafjell Hotell i julen
Peiskos i julen
Peisestuen på Hafjell Hotell
Peis Hafjell Hotell
Hytte i julen
Feire jul på Hafjell
Julen
Julemiddag på Hafjell Hotell
Julebuffet på Hafjell Hotell
Julebord på Hafjell Hotell
Juletre på Hafjell Hotell
Julepynt på hotellet
Jul på Hafjell
Julekveld
Gondolen i Hafjell
Jul på Hafjell Hotell
Jul på Hafjell Hotell
Jul på Hafjell Hotell
Jul på Hafjell Hotell
Jul på Hafjell Hotell
Jul på Hafjell Hotell
Jul på Hafjell Hotell
Julenissen

Jul i Hafjell

Julen er en koselig høytid og mange søker etter hvit jul og snø som daler ned på julaften. Da er Hafjell og Lillehammer det perfekte stedet for oppleve julens magi sammen med familie eller venner. Lillehammer er Juleby nummer 1 i landet og gjester fra hele Norge reiser opp til vinterbyen for å oppleve julepyntet Storgate og nissen fra Lillehammer.

Julen 2020

Julen 2020

Det er mange som ønsker å feire jul på Hafjell og mange av våre boenheter er allerede fullbooket.  Vi anbefaler at du ikke venter med å bestille bosted for julen 2020.  

Ledige perioder for juleopphold i Hafjell

Søndag 20.desember - søndag 27.desember  (8 ulike bosteder ledig)

Tirsdag 22.desember - søndag 27.desember (6 ulike bosteder ledig)

Onsdag 23.desember - søndag 27.desember (6 ulike bosteder ledig)

Nyttår i Hafjell

Hafjell Resort er snart utsolgt for bosteder over nyttårshelgen. Ikke vent med å bestille. Nyttårshelgen er en av de mest populære periodene i Hafjell og årets Nyttårsaften er ingen unntak.  Det er noen ledige få bosteder over Nyttår så ikke vent å bestille overnatting for her blir det fullt innen kort tid.  Finn ledig overnatting for nyttår i vår bookingkalender.

Søndag 27.desember - søndag 3.januar ( 9 ulike bosteder ledig)

Tirsdag 29.desember - søndag 3.januar ( 9 ulike bosteder ledig)

Onsdag 30.desember - søndag 3.januar ( 9 ulike bosteder ledig)

BESTILL NÅ, OG DU KAN AVBESTILLE UTEN KOSTNAD 

«Korona konsekvens» betingelser, for Hafjell Resort, Hafjell Exclusive, Lilleputthammer Familiepark og Hafjell Hotell, felles benevnt som (HH):

Punkt 4.3 UNNTAK FRA 4.1 OG 4.2 A OG B i HHs betingelser https://www.hafjellresort.no/bestillingsvilkar-hafjell-hotell blir fra den 15/3-2020 og inntil videre endret, for alle NYE individuelle og private bestillinger, til:
For gjester/bestillere som bestiller opphold lang tid i forvegen, dvs fra noen uker og måneder til 12 måneder før ankomst kan nå avbestille slike bestillinger uten kostnad, på betingelser for følgende sesonger:
For vår, sommer og høst sesongen, med ankomst mellom den 1. april og 10. desember 2020 kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad samme dag som ankomst datoen er.

For vinter- og vårsesongen, med ankomst mellom den 10. desember 2020 og 30. april 2021, kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad innen den 1. desember 2020. Hvis gjesten/bestiller IKKE avbestiller bestillingen innen den 1. desember 2020 for ankomster etter den 10. desember 2020 vil bestillingen være omfattet av de vanlige betingelsene inkludert reglene om avbestilling.

HH har i sine generelle bestillingsbetingelser en oppfordring om at våre bestillere bør tegne seg en forsikring som sikrer at en eventuell avbestillingskostnad blir dekket av en forsikring bestilleren har tegnet hos andre. 

Ut fra erfaringen nå med Korona vil vi på det sterkeste oppfordre våre bestillere om å ha en forsikring som også vil kunne benyttes hvis deler av en ferie må avbestilles og på denne måte ha mulighet for å få refunder den delen av «ferie reisen» som ikke lot seg gjennomføre og heller ikke kunne avbestilles   -  og på denne måten vil en bestiller kunne forsikre og sikre seg hele reisebestillingen.

Tags
juleferie
julen
romjul