Juleferie i Hafjell
Juleferie
Juleshopping på Lillehammer
Jul på Hafjell Lodge
Hafjell Hotell i julen
Mosetertoppen i julen
Bo hos oss i julen
Peisestuen på Hafjell Hotell
Hytte i julen
Julegate Lilleputthammer
Julenissen

Feire jul i Hafjell

Julen er en koselig høytid og mange søker etter hvit jul og snø som daler ned på julaften. Da er Hafjell og Lillehammer det perfekte stedet for oppleve julens magi sammen med familie eller venner. Lillehammer er juleby nummer 1 i Norge og gjester fra hele verden reiser opp til vinterbyen for å oppleve julepyntet Storgate og nissen fra Lillehammer. 
 

Jul på hotell

Opplev juleferie i Hafjell med tradisjonell norsk jul og god stemning. På Hafjell Hotell tilbyr vi tradisjonell julefeiring med pynting av juletre, stor julebuffet, gang rundt juletre og nissebesøk. Det er en helt spesiell julestemning når gjestene møtes julaften.

Tilbring julen i avslappende omgivelser borte fra stress og jag, og slipp vask og matlaging. I Hafjell kan vi garantere snø, god mat og julepyntet hotell. Hotellet ligger kun 700 meter fra Hafjell Alpinsenter og har helpensjon.

Skiferie i julen

Hva er bedre enn å skli ut til skibakken eller prøve de nye langrennskiene i julen?  En felles opplevelse som skaper varige minner for både barn og voksne.  Husk å ikke vent med å bestille for mange gjester bestiller nå og da er det snart for sent å finne bostedet du ønsket deg for julen.

Finn ledig overnatting for julen i Hafjell ( 21 - 28.desember)

Juleferie i Hafjell (23 - 28.desember)

Tags
juleferie
julen

Advent og julen på Hafjell og Lillehammer

<% totalFilter %> filter applicerade