Hafjellparken
Hafjellparken
Hafjellparken
Hafjellparken
Hafjellparken
Hafjellparken
Hafjellparken
Gondolen til parken
Hafjellparken
Hafjellparken

Parken i Hafjell

En av Norges beste terrengparker

Parken i Hafjell er en av Norges beste og har tre terrengparker med tre ulike nivåer.

HAFJELLPARKEN: KIDS FRONTYARD

KIDS Frontyard for nybegynner og lett øvet med grønn linje. 

KIDS Frontyard er et perfekt område for nybegynnere. Enten du skal lære deg grunnleggende ski/ snowboardferdigheter, eller hoppe for første gang er denne parken området for deg. Bakken har slak helling og to heiser, båndheisen får deg opp til gondoltoppen. Ved siden av båndheisen finner du enkle hindere som kan bli ditt første møte med park. Fra toppen av skålheisen er det litt mer helling og man kan velge mellom vanlig bakke, skogsløype eller tre små hopp. Når du mestrer hoppene i KIDS Frontyard kan du trygt bevege deg videre til backyard. 

HAFJELLPARKEN: BACKYARD

Backyard for lett øvet, øvet og ekspert med blå, rød og svart linje. 

Backyard ligger skjermet til ved avstigningen av gondolen på Mosetertoppen og har egen skålheis. Parken er ca 500 meter lang og har tre linjer med elementer for alle.
 
Hver linje har 6 elementer og vanskelighetsgraden øker med linjene. Parken har blå og rød hopplinje hvor meningen er at du som ny i parken kan begynne på blå linje, for å jobbe deg oppover ettersom du blir tryggere på kjøringen din. Backyard har kveldskjøring til klokken 20:00 tirsdag-torsdag i januar-mars. Dette er en perfekt treningsarena for deg som ønsker å utvikle parkferdighetene dine. Når du har mestret alle linjene i Backyard kan du trygt bevege deg videre til Main Park.

HAFJELLPARKEN: MAIN PARK

Mainpark for øvet og ekspert med blå, rød og svart linje.

Main Park var den første parken i Hafjell og ble åpnet høsten 2000. Her har det vært avholdt store arrangementer som Megapark, NM, Norgescup og ungdoms-OL i Slopestyle. I parken finnes det elementer for de mer erfarne kjørerne, samt blå og rød hopplinje. Det kan lønne seg å lese parkreglene og ha grunnleggende ferdigheter på plass før du tar turen hit. Parkhuset er en samlingsplass med musikk, bord, grill og trådløst nett. Her finnes også låsbare skap (kr 10,-).

Vi takker Alpinco og Vegard Breie for lån av bilder.

Hafjell Alpinsenter

Sist oppdatert June 20 05:38

Forhold i bakken nå

Sol

Sol

11

18

5.5 m/s 2.1 m/s Svak vind
Deilig vårsnø
0 cm 0 cm

Siste dag

0cm 0cm

Siste uke

0cm 0cm

Løyper

0cm 0cm

Terreng

Åpne heiser

Åpne løyper

Informasjon hentes fra fnugg.no fnugg.no