Seminar i Hafjell
Restaurant
Storhytte
Storhytte
Hafjellsalen
Øyersalen
Catering til storhytte
Hafjell Event
Hafjell Event

Konferanse og seminar i Hafjell

Seminar storhytte eller hotell 

Ta møtet på storhytta i Hafjell eller vårt koselige hotell i sentrum. Storhyttene våre har alle fasiliteter for konferanse og danner en helt annerledes ramme med tømmervegger for møtet.  Vi tilbyr catering og aktiviteter i kombinasjon med fjelluft og panoramautsikt. Her får du en oversikt på hva vi kan tilby av bosteder, restauranter og aktiviteter for din konferanse eller seminar i Hafjell.

Beste hotellfrokost i Oppland

Hafjell Hotell ble kåret til hotellet i Oppland med den beste hotellfrokost to år på rad i 2017 og 2018. Det betyr at her er du sikret smakfull og ujålete mat. Hotellet har flere gode møtelokaler og en koselig restaurant med flere stuer og egen Jaktsalong. Like ved finner dere både peisestue, bibliotek og den roen man trenger for de viktige samtalene.

Hafjell Event

Hafjell Event er din aktivitetsleverandør i Hafjell og tilbyr blant annet firmakampen eller OL pakka, som er to veldig gode teambuildingsaktiviteter for firmaer. For de som ønsker noe spesielt for sitt seminar så har vi flere store hytter med moderne AV utstyr.  Ta kontakt med Bjørn Olav Sunde for et pristilbud [email protected]

Tags
konferanse
konferanse hafjell

Konferanse på storhytte

<% totalFilter %> filter applicerade