Seminar i Hafjell
Restaurant
Storhytte
Storhytte
storhytte
Hafjellsalen
Øyersalen
Catering til storhytte
Team kreaktive
Team kreaktive
bob

Konferanse og seminar i Hafjell

Seminar storhytte eller hotell 

Ta møtet på storhytta i Hafjell eller vårt koselige hotell i sentrum. Storhyttene våre har alle fasiliteter for konferanse og danner en helt annerledes ramme med tømmervegger for møtet.  Vi tilbyr catering og aktiviteter i kombinasjon med fjelluft og panoramautsikt. Her får du en oversikt på hva vi kan tilby av bosteder, restauranter og aktiviteter for din konferanse eller seminar i Hafjell.

Beste hotellfrokost i Oppland

Hafjell Hotell ble kåret til hotellet i Oppland med den beste hotellfrokost to år på rad i 2017 og 2018. Det betyr at her er du sikret smakfull og ujålete mat. Hotellet har flere gode møtelokaler og en koselig restaurant med flere stuer og egen Jaktsalong. Like ved finner dere både peisestue, bibliotek og den roen man trenger for de viktige samtalene.

Team Kreaktiv

Vi leverer utendørsaktiviteter tilpasset deg som kunde, DER DU ER, med ditt firma eller din gruppe, Når fellesskapet trenger frisk luft og kreativt påfyll er vi der for å inspirere og aktivisere. Vi kreerer opplegg med aktiviteter helt utenom det vanlige. Vi har over 60 forskjellige aktiviteter, både utendørs og innendørs!