Veidekkelekene på Stampesletta
Veidekkelekene på Stampesletta
Veidekkelekene
Lillehammer
Hafjell 15 km fra Lillehammer
Leiligheter på Solsiden under Veidekkelekene
Leiligheter på Sørlia under Veidekkelekene
Storhytte i Hafjell
Storhytter under Veidekkelekene
Hotell under Veidekkelekene
Lillehammer
Garderober i Kristins Hall

Veidekkelekene

Veidekkelekene er et av Norges største friidrettsstevner for barn og ungdom. Øvelsene foregår på Stampesletta på Lillehammer, 15 km sør for Hafjell. Lillehammer IF, FIK Orion og Moelven IL ønsker alle friidrettsvenner velkommen til Stampesletta. 

I 2024 arrangeres Veidekkelekene 21 - 23.juni. 

Overnatting Veidekkelekene

Hafjell Resort har ledig overnatting under Veidekkelekene 2024. Ta kontakt med oss [email protected] for et godt tilbud på overnatting for deltakere og lag under Veidekkelekene 2024 som arrangeres i juni.

Vi har gode tilbud for lag og utøvere som ønsker overnatting under Veidekkelekene på Lillehammer. Velg mellom hotellrom, leiligheter, hytter og storhytter. Utenfor de fleste hyttene og leilighetene er det grillplasser og utebenker. Hafjell er lokalisert 15 km nord for Lillehammer og det er gode bussforbindelser til sentrum.

Stevnekontor Veidekkelekene

Stevnekontoret for Veidekkelekene er i Kristins hall. Her foregår avkryssing og utdeling av startnummer. Resultatservice og sekretariat er i klubbhuset ved bana. Etteranmeldelser gjøres i sekretariatet. Det er garderober i Ungdomshallen (Blåhallen) og i Kristins Hall.

Stampesletta

Friidrettsanlegget har 8 baner helt rundt, inkludert startfelt for 110 meter hekk på begge sider. Anlegget ble rehabilitert i 2017. Lillehammer Idrettsforening har de siste årene gjennomført en rekke større arrangement, herunder Hoved-NM i 1995 og 2009, Nordisk mesterskap for veteraner i 1997 og i 1998. Årlig arrangerer de i fellesskap med Orion FIK og Moelven IL et av Norges største friidrettsstevner, Veidekkelekene.