Mange har oppdaget at en storhytte i Hafjell er den ultimate opplevelsen når man skal være på møte eller ha en sosial samling.

Mosetertoppen chalet

Hafjell Gard hovedhus på 270 m2 er noe helt unikt i Hafjell. Hovedhuset på Jaer gård fra 1850 tallet er nå restaurert til en flott storhytte og er lokalisert med perfekt beliggenhet og panoramautsikt.

Hafjell Gard hovedhus

Det er mange som har oppdaget storhyttene på Hafjell Lodge når de skal markere sin 50, 60 eller 70 års lag.

Hafjell Lodge cottages

Låven Storhytte i Hafjell er på to plan med ti soverom og 25 sengeplasser. Hytten ligger i praktfulle omgivelser i målområdet i Hafjell. Kort avstand til Hafjell Bike Park og gondolen.

Låven chalet
Storhytte
Storhytte
Storhytte

Hafjell Gard kårbolig er på 200 m2 og har 16 sengeplasser fordelt på fem soverom.

Hafjell Gard kårbolig

Bestill overnatting i Hafjell

Leie storhytte

Hafjell Exclusive har hatt utleie av store luksushytter i Hafjell siden høsten 2012 og responsen har vært veldig god. Vertskap ved ankomst, oppredde senger og catering i storhytten har vært noe av det "lille ekstra" som har gjort denne suksessen mulig. Hafjell Exclusive har storhytter på Mosetertoppen, Hafjell Lodge, Hafjell Gard, Sørlia og på Nordlia.

Mange har oppdaget at en storhytte i Hafjell er den ultimate opplevelsen når man skal være på møte eller ha en sosial samling. Det er heller ikke så rart når man tenker på den frihet som deltakerne opplever sammenlignet med konferanse på et stort høyfjellshotell. På storhytta kan du ha kvalitetstid med kolleger og venner noe som er en utfordring i hverdagen. Anbefaler at du bestiller ønsket storhytte på vår online booking for daglig bookes det nå storhytter for høsten 2021 og vinter 2022.  Ta kontakt med Bjørn Olav Sunde [email protected] for mer informasjon og pristilbud.

Kart over storhytter i Hafjell

TRYGGHET FOR DEG SOM GJEST

Våre storhytter har inngang/utgang direkte til det fri og dette begrenser også kontakt med andre gjester. Disse storhyttene er både vasket og desinfisert. Etter hver avreise vil boenheten bli grundig vasket for så igjen å bli desinfisert. Vi legger på nye putevar på alle ankomne boenheter.

Storhytter

m2

Soverom

Senger

Bad

Badstue

Peis/ovn

Meter
til skibakken

Hund
tillatt

Hafjell Lodge 31

490

16

31

5

ja

Ved

60

nei

Hafjell Lodge 24

400

13

24

4

ja

Ved

50

nei

Mosetertoppen storhytte

400

8

20

3

ja

Ved

25

nei

Låven storhytte

390

10

25

4

ja

Ved

250

nei

Hafjell Gard hovedhus

270

7

23

5

ja

Ved

20

nei

Hafjell Gard kårbolig

200

5

16

2

ja

Ved

40

nei

Store hytter for utleie i Hafjell

Hyttene har fra 16 til 31 sengeplasser og alle er ski inn ski ut til alpinbakkene i Hafjell. Vi har følgende storhytter for utleie: Mosetertoppen storhytte, Låven storhytte, Hafjell Lodge 31, Hafjell Lodge 24, Hafjell Gard hovedhus og Hafjell Gard kårbolig. 

 

<% totalFilter %> filter applicerade

Catering storhytte

Vi kan tilby tre retters menyer, tapasbuffet, koldtbord, velkomstmeny og frokostcatering. For tilbud kontakt kjøkkensjef Roger Herold på Hafjell Hotell.

[email protected]

Servicepakke storhytte

- Klargjort storhytte til ankomst
- Oppredde senger
- Personlige håndklær og morgenkåper
- Ekstra håndklær på badene
- Ved / gass til peisen
- Projektor og lerret
- Sluttrengjøring

Hafjell Exclusive

Telefon: + 47 61 28 55 50

[email protected]