Mange har oppdaget at en storhytte i Hafjell er den ultimate opplevelsen når man skal være på møte eller ha en sosial samling.

Mosegertoppen chalet

Hafjell Gard hovedhus på 270 m2 er noe helt unikt i Hafjell. Hovedhuset på Jaer gård fra 1850 tallet er nå restaurert til en flott storhytte og er lokalisert med perfekt beliggenhet og panoramautsikt.

Hafjell Gard chalet

Det er mange som har oppdaget storhyttene på Hafjell Lodge når de skal markere sin 50, 60 eller 70 års lag.

Hafjell Lodge cottages

Oppredde senger er inkludert i prisen. Fra Storstua i Hafjell har du panoramautsikt over Gudbrandsdalen. Om vinteren ski inn ski ut til alpinbakken.

Storstua in Hafjell

Låven Storhytte i Hafjell er på to plan med ti soverom og 25 sengeplasser. Hytten ligger i praktfulle omgivelser i målområdet i Hafjell. Kort avstand til Hafjell Bike Park og gondolen.

Låven chalet

Mosetertoppen Lodge

Mosetertoppen Lodge har 27 sengeplasser fordelt på 8 soverom.

Mosetertoppen Lodge
Storhytte
Storhytte
Storhytte

Hafjell Gard kårbolig er på 200 m2 og har 16 sengeplasser fordelt på fem soverom.

Hafjell Gard kårbolig

Bestill overnatting i Hafjell

Leie storhytte

Hafjell Exclusive har hatt utleie av store luksushytter i Hafjell siden høsten 2012 og responsen har vært veldig god. Vertskap ved ankomst, oppredde senger og catering i storhytten har vært noe av det "lille ekstra" som har gjort denne suksessen mulig. Hafjell Exclusive har storhytter på Mosetertoppen, Hafjell Lodge, Fjellandsbyen, Hafjell Gard, Sørlia og på Nordlia.

Mange har oppdaget at en storhytte i Hafjell er den ultimate opplevelsen når man skal være på møte eller ha en sosial samling. Det er heller ikke så rart når man tenker på den frihet som deltakerne opplever sammenlignet med konferanse på et stort høyfjellshotell. På storhytta kan du ha kvalitetstid med kolleger og venner noe som er en utfordring i hverdagen. Anbefaler at du bestiller ønsket storhytte på vår online booking for daglig bookes det nå storhytter for høsten 2020 og vinter 2021.  Ta kontakt med Bjørn Olav Sunde [email protected] for mer informasjon og pristilbud.

BESTILL NÅ, OG DU KAN AVBESTILLE UTEN KOSTNAD 

«Korona konsekvens» betingelser, for Hafjell Resort, Hafjell Exclusive, Lilleputthammer Familiepark og Hafjell Hotell, felles benevnt som (HH):

Punkt 4.3 UNNTAK FRA 4.1 OG 4.2 A OG B i HHs betingelser https://www.hafjellresort.no/bestillingsvilkar-hafjell-hotell blir fra den 15/3-2020 og inntil videre endret, for alle NYE individuelle og private bestillinger, til:
For gjester/bestillere som bestiller opphold lang tid i forvegen, dvs fra noen uker og måneder til 12 måneder før ankomst kan nå avbestille slike bestillinger uten kostnad, på betingelser for følgende sesonger:
For vår, sommer og høst sesongen, med ankomst mellom den 1. april og 10. desember 2020 kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad samme dag som ankomst datoen er.

For vinter- og vårsesongen, med ankomst mellom den 10. desember 2020 og 30. april 2021, kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad innen den 1. desember 2020. Hvis gjesten/bestiller IKKE avbestiller bestillingen innen den 1. desember 2020 for ankomster etter den 10. desember 2020 vil bestillingen være omfattet av de vanlige betingelsene inkludert reglene om avbestilling.

HH har i sine generelle bestillingsbetingelser en oppfordring om at våre bestillere bør tegne seg en forsikring som sikrer at en eventuell avbestillingskostnad blir dekket av en forsikring bestilleren har tegnet hos andre. 

Ut fra erfaringen nå med Korona vil vi på det sterkeste oppfordre våre bestillere om å ha en forsikring som også vil kunne benyttes hvis deler av en ferie må avbestilles og på denne måte ha mulighet for å få refunder den delen av «ferie reisen» som ikke lot seg gjennomføre og heller ikke kunne avbestilles   -  og på denne måten vil en bestiller kunne forsikre og sikre seg hele reisebestillingen.

TRYGGHET FOR DEG SOM GJEST

Våre storhytter har inngang/utgang direkte til det fri og dette begrenser også kontakt med andre gjester. Disse storhyttene er både vasket og desinfisert. Etter hver avreise vil boenheten bli grundig vasket for så igjen å bli desinfisert. Vi legger på nye putevar på alle ankomne boenheter.

Storhytter

m2

Soverom

Senger

Bad

Badstue

Peis/ovn

Meter
til skibakken

Hund
tillatt

Hafjell Lodge 31

490

16

31

5

ja

Ved

60

nei

Hafjell Lodge 24

400

13

24

4

ja

Ved

50

nei

Storstua

400

12

26

5

ja

Gass

20

nei

Mosetertoppen storhytte

400

8

20

3

ja

Ved

25

nei

Låven storhytte

390

10

25

4

ja

Ved

250

nei

Mosetertoppen Lodge

293

8

27

4

ja

Ved

50

nei

Hafjell Gard hovedhus

270

7

23

5

ja

Ved

20

nei

Hafjell Gard kårbolig

200

5

16

2

ja

Ved

40

nei

Store hytter for utleie i Hafjell

Hyttene har fra 16 til 31 sengeplasser og alle er ski inn ski ut til alpinbakkene i Hafjell. Vi har følgende storhytter for utleie: Mosetertoppen storhytte, Mosetertoppen Lodge, Storstua Hafjell, Låven storhytte, Hafjell Lodge 31, Hafjell Lodge 24, Hafjell Gard hovedhus og Hafjell Gard kårbolig. 

 

<% totalFilter %> filter applicerade

Catering storhytte

Vi kan tilby tre retters menyer, tapasbuffet, koldtbord, velkomstmeny og frokostcatering. For tilbud kontakt kjøkkensjef Roger Herold på Hafjell Hotell.

[email protected]

Servicepakke storhytte

- Klargjort storhytte til ankomst
- Oppredde senger
- Personlige håndklær og morgenkåper
- Ekstra håndklær på badene
- Ved / gass til peisen
- Projektor og lerret
- Sluttrengjøring

Hafjell Exclusive

Telefon: + 47 61 28 55 50

[email protected]