Vår storhytte på Mosetertoppen

Mange har oppdaget at en storhytte i Hafjell er den ultimate opplevelsen når man skal være på møte eller ha en sosial samling.

Mosegertoppen chalet

Hafjell Gard hovedhus på 270 m2 er noe helt unikt i Hafjell. Hovedhuset på Jaer gård fra 1850 tallet er nå restaurert til en flott storhytte og er lokalisert med perfekt beliggenhet og panoramautsikt.

Hafjell Gard chalet

Det er mange som har oppdaget storhyttene på Hafjell Lodge når de skal markere sin 50, 60 eller 70 års lag.

Hafjell Lodge cottages

Oppredde senger er inkludert i prisen. Fra Storstua i Hafjell har du panoramautsikt over Gudbrandsdalen. Om vinteren ski inn ski ut til alpinbakken.

Storstua in Hafjell

Låven Storhytte i Hafjell er på to plan med ti soverom og 25 sengeplasser. Hytten ligger i praktfulle omgivelser i målområdet i Hafjell. Kort avstand til Hafjell Bike Park og gondolen.

Låven chalet
Storhytte i Hafjell
Storhytte
Storhytte
Storhytte

Hafjell Gard kårbolig er på 200 m2 og har 16 sengeplasser fordelt på fem soverom.

Hafjell Gard kårbolig

Bestill overnatting i Hafjell

Våre storhytter i Hafjell

Hafjell Exclusive har hatt utleie av store luksushytter i Hafjell siden høsten 2012 og responsen har vært veldig god. Vertskap ved ankomst, oppredde senger og catering i storhytten har vært noe av det "lille ekstra" som har gjort denne suksessen mulig. Hafjell Exclusive har storhytter på Mosetertoppen, Hafjell Lodge, Fjellandsbyen, Hafjell Gard, Sørlia og på Nordlia.

Mange har oppdaget at en storhytte i Hafjell er den ultimate opplevelsen når man skal være på møte eller ha en sosial samling. Det er heller ikke så rart når man tenker på den frihet som deltakerne opplever sammenlignet med konferanse på et stort høyfjellshotell. På storhytta kan du ha kvalitetstid med kollegaer og venner noe som er en utfordring i hverdagen. 

Flere helger og populære perioder for sommeren 2019 er i ferd med å bli fullbooket.  Anbefaler at du bestiller ønsket storhytte på vår online booking for daglig bookes det også nå storhytter for skisesongen 2020.

Ta kontakt med Bjørn Olav Sunde [email protected] for mer informasjon og pristilbud.

Store hytter for utleie i Hafjell

Hyttene har fra 16 til 31 sengeplasser og alle er ski inn ski ut til alpinbakkene i Hafjell. Vi har følgende storhytter for utleie: Mosetertoppen storhytte, Storstua Hafjell, Låven storhytte, Hafjell Lodge 31, Hafjell Lodge 24, Hafjell Gard hovedhus og Hafjell Gard kårbolig. Snart får vi en ny storhytte på Mosetertoppen som er klar for utleie fra julen 2019.

 

<% totalFilter %> filter applicerade

Catering storhytte

Vi kan tilby tre retters menyer, tapasbuffet, koldtbord,
velkomstmeny og frokostcatering. For tilbud kontakt Restaurantsjef Arve Engedal på Hafjell Hotell.

[email protected]

Servicepakke storhytte

- Klargjort storhytte til ankomst
- Oppredde senger
- Personlige håndklær og morgenkåper
- Ekstra håndklær på badene
- Ved / gass til peisen
- Projektor og lerret
- Sluttrengjøring

Hafjell Exclusive

Telefon: + 47 61 27 50 00

[email protected]