Lillehammer
Lillehammer
Storgata i Lillehammer
Lillehammer
Lillehammer
Lillehammer
Lillehammer
Lillehammer
Ingalåmi
Lillehammer
Lillehammer
Hoppbakken i Lillehammer
Maihaugen

Vinter i Lillehammer by

Med mer enn 250 butikker bør Lillehammer kunne tilfredsstille den kresne "shopper".  De fleste butikkene finnes i - eller i gangavstand fra Storgata.  Fra Lilletorget kan du ta avstikkeren inn i det gamle industriområdet til Mesna Brug, som i dag huser butikker og har fått navnet Mesnasenteret.

Lillehammer sentrum

Lillehammer Sentrum med den prisbelønte Storgata er kjent over det ganske land. Sjarmerende, bevaringsverdige bygårder danner rammen om et moderne og trivelig handelsmiljø med en rekke spesialforretninger og topp vareutvalg. I tillegg finnes gallerier og museer i umiddelbar nærhet, så trivelig handel kan kombineres med kultur, natur- og kunstopplevelser.  Storgata i Lillehammer, med sin lave trehusbebyggelse og kledd i vinterprakt, er en opplevelse i seg selv. Og når byen er pyntet til jul, kan du ikke finne et mer romantisk motiv, ikke en gang på julekort. 

Spasertur i byen

Lillehammer passer perfekt for dem som ønsker å gå seg en tur om vinteren. Det finnes mange vinterveier som er brøytet og som brukes til spaserturer av lokalbefolkningen og turister. 

Vi anbefaler at dere bruker gode vintersko og helst brodder. Både gode vintersko og brodder kan kjøpes i sportsbutikker i regionen. Enkelte dager kan gangveier og fortauer være glatte eller det har kommet snø som dekker over is. Så vi anbefaler at du går forsiktig.  Lønn for strevet er god mosjon og flotte naturopplevelser langs veien.

Husfliden

I Lillehammer finner du et av Europas fineste og største husflidsutsalg. Husfliden Lillehammer er en av de eldste forretningene i Lillehammer, og ser det som en viktig oppgave å ta vare på tradisjonene og fremme norsk husflid og håndverk. Husfliden Lillehammer har spesialisert seg på håndstrikkede kofter, gensere m.m. samt øvrige håndlagede tradisjonsvarer, ved siden av bunader fra Gudbrandsdalen. Husfliden fører i tillegg et bredt utvalg av gaveartikler.

Åpningstider i sentrum av Lillehammer

Mandag - fredag 09.00 - 18.00
Lørdager 09.00 - 18.00

Egne åpningstider i advent og romjulen.