Barnas Gård Hunderfossen
Barnas Gård Hunderfossen
Barnas Gård Hunderfossen
Barnas Gård Hunderfossen
Barnas Gård Hunderfossen
Barnas Gård
Barnas Gård Hunderfossen
Barnas Gård Hunderfossen
Barnas Gård

Barnas Gård Hunderfossen

Ta turen innom Barnas Gård Hunderfossen i ferien, bare 300 meter fra Eventyrparken. Gården har over 150 små og store dyr av mange slag. I kiosken kan man kjøpe fôrposer med pellets, som man kan mate dyrene med. Her er det også en klatreløype, tråtraktorbane, fjøsnisseutstilling, lekeplass og låve hvor man kan hoppe i høyet. Hesten trekker vogna mellom 12-15. Se barnasgård.no for mer info. Billetter kjøpes på hunderfossen.no.

Ta turen innom Barnas Gård Hunderfossen i ferien, bare 300 meter fra Eventyrparken. Gården har over 150 små og store dyr av mange slag. I kiosken kan man kjøpe fôrposer med pellets, som man kan mate dyrene med. Her er det også to kioskutsalg, en klatreløype, trøtraktorbane, fjøsnisseutstilling, lekeplass og en skogsbilbane med elektriske terrengbiler for barn mellom 100-150cm.

Man kan gå inn til nesten alle dyrene, og kaninkoseparken på tunet hvor man kan holde kaniner og marsvin er barnas favoritt. I hjorteskogen kommer både hjort og dåhjort løpende imot deg om du rister på fôrposen, en unik opplevelse for store og små. 

PASSER FOR HELE FAMILIEN
Kontakt med dyrene er hovedaktiviteten, og i tillegg har Barnas Gård flere aktiviteter som avveksling. Når dere er klare for en liten pause, er det utsalgssted både i Våningshuset og i Låven hvor dere får kjøpt brus, is, kaffe, rømmegrøt, pølse og vaffel. Det er sitteplasser utendørs både ved Våningshuset og rundt om på gården, og det er selvsagt lov med nistepakke og kaffe på termos om man ønsker å ta med egen mat for en liten gårdspiknik. Det er ikke tillatt å ta med engangsgrill /grill eller å fyre opp bål. 

Barnas Gård er lokalisert omtrent 4 km fra Hafjell og et koselig sted å besøke for hele familien. Barnas gård holder juleåpent. Sjekk nettsiden for mer informasjon.

Adresse Barnas Gård

Barnas Gård Hunderfossen
Fossekrovegen
2625 Fåberg
[email protected]

+47 61 27 55 30