The Nest i Hafjell
Nordlia 19 hytte i Hafjell
Nordlia hyttene om sommeren
Hytte på Hafjelltoppen
Mosetervegen 484
Hytte Hemsætervegen i Hafjell
Nordlia hytter
Hafjell Gard
Bergstad hytter i Hafjell
Hytte Hafjelltoppen

Bestill overnatting i Hafjell

Hytter i Hafjell

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter like ved Hafjell Bike Park og påstigning gondolen. Disse er lokalisert ved Nordlia, Hafjell Gard og Sørlia hyttegrend med kort kjøreavstand til familieparkene Lilleputthammer og Hunderfossen. Så har vi hytter på Mosetertoppen, Hafjell Panorama og Hafjelltoppen dersom man ønsker fjellterreng og turstier. Hafjell er lokalisert omtrent 3 km fra Hunderfossen og 15 km fra Lillehammer by.

Hytteutleie i Hafjell

Vi ønsker å gjøre oppholdet enklere for deg som bestiller hos Hafjell Resort. Du vil du ved ankomst finne i våre hytter og leiligheter følgende: Noen kaffefiltre, salt og pepper, oppvaskmiddel, oppvaskbørste, kopphåndkle, kluter for benk og gulv, grovrengjøringsmiddel, middel for oppvaskmaskin. I tillegg har vi satt inn en toalettrull per toalett/WC.

Hytteutleie

Hafjell Resort har hytter fra 6 til 16 sengeplasser. Det skulle dekke de fleste behov for antall sengeplasser når dere bestiller hytte til ferieoppholdet i Hafjell Hunderfossen. 

Storhytter

For grupper og storfamilier anbefaler vi å ta en titt på våre storhytter som har 16 til 31 sengeplasser.

<% totalFilter %> filter applicerade

Rabatterte familiepakker

Hafjell Resort tilbyr rabatterte familiepakker som inkluderer Olas Superbillett til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell og overnatting i en av våre hytter. 

Servicepakke hytte

  • Klargjort hytte
  • Sluttrengjøring
  • Internett
  • Strøm inkludert

Kontakt

Hafjell Resort 
Telefon: + 47 61 27 50 00

E-post [email protected]