Hytte i høstferie
Nordlia 19 hytte i Hafjell
Nordlia hyttene om sommeren
Hytte på Hafjelltoppen
Mosetervegen 484
Hytte Hemsætervegen i Hafjell
Nordlia hytter
Hafjell Gard
Bergstad hytter
Nest hytter Hafjell
Hytte Hafjelltoppen

Bestill overnatting i Hafjell

Utleie av hytter

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter for utleie like ved Hafjell Bike Park og påstigning gondolen. Hyttene er lokalisert i Nordlia, Hafjell Gard og Sørlia hyttegrend med kort kjøreavstand til familieparkene Lilleputthammer og Hunderfossen. Så har vi hytter på Mosetertoppen, Hafjell Panorama og Hafjelltoppen dersom man ønsker fjellterreng og turstier. Hafjell er lokalisert omtrent 3 km fra Hunderfossen og 15 km fra Lillehammer by.

BESTILL NÅ, OG DU KAN AVBESTILLE UTEN KOSTNAD 

«Korona konsekvens» betingelser, for Hafjell Resort, Hafjell Exclusive, Lilleputthammer Familiepark og Hafjell Hotell, felles benevnt som (HH):
Punkt 4.3 UNNTAK FRA 4.1 OG 4.2 A OG B i HHs betingelser https://www.hafjellresort.no/bestillingsvilkar-hafjell-hotell blir fra den 15/3-2020 og inntil videre endret, for alle NYE individuelle og private bestillinger, til:

For gjester/bestillere som bestiller opphold lang tid i forvegen, det vil si fra noen uker og måneder til 12 måneder før ankomst kan nå avbestille slike bestillinger uten kostnad, på betingelser for følgende sesonger:

VÅR, SOMMER OG HØST

For vår, sommer og høst sesongen, med ankomst mellom den 1. april og 10. desember 2020 kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad samme dag som ankomst datoen er.

VINTER

For vinter- og vårsesongen, med ankomst mellom den 10. desember 2020 og 30. april 2021, kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad innen den 1. desember 2020. Hvis gjesten/bestiller IKKE avbestiller bestillingen innen den 1. desember 2020 for ankomster etter den 10. desember 2020 vil bestillingen være omfattet av de vanlige betingelsene inkludert reglene om avbestilling.

HH har i sine generelle bestillingsbetingelser en oppfordring om at våre bestillere bør tegne seg en forsikring som sikrer at en eventuell avbestillingskostnad blir dekket av en forsikring bestilleren har tegnet hos andre. Ut fra erfaringen nå med Korona vil vi på det sterkeste oppfordre våre bestillere om å ha en forsikring som også vil kunne benyttes hvis deler av en ferie må avbestilles og på denne måte ha mulighet for å få refunder den delen av «ferie reisen» som ikke lot seg gjennomføre og heller ikke kunne avbestilles   -  og på denne måten vil en bestiller kunne forsikre og sikre seg hele reisebestillingen.

TRYGGHET FOR DEG SOM GJEST

Våre hytter og leiligheter har inngang/utgang direkte til det fri og dette begrenser også kontakt med andre gjester. Disse leilighetene og hyttene er både vasket og desinfisert. Etter hver avreise vil boenheten bli grundig vasket for så igjen å bli desinfisert. Vi legger på nye putevar på alle ankomne boenheter.

Hytteutleie i Hafjell

Vi ønsker å gjøre oppholdet enklere for deg som bestiller hos Hafjell Resort. Du vil du ved ankomst finne i våre hytter og leiligheter følgende: Noen kaffefiltre, salt og pepper, oppvaskmiddel, oppvaskbørste, kopphåndkle, kluter for benk og gulv, grovrengjøringsmiddel, middel for oppvaskmaskin. I tillegg har vi satt inn en toalettrull per toalett/WC.

Hytteutleie

Hafjell Resort har hytter fra 6 til 16 sengeplasser. Det skulle dekke de fleste behov for antall sengeplasser når dere bestiller hytte til ferieoppholdet i Hafjell Hunderfossen. 

Storhytter

For grupper og storfamilier anbefaler vi å ta en titt på våre storhytter som har 16 til 31 sengeplasser.

<% totalFilter %> filter applicerade

Rabatterte familiepakker

Hafjell Resort tilbyr rabatterte familiepakker i helger og høstferieukene 40 og 41 som inkluderer Olas Superbillett til Lilleputthammer familiepark og overnatting i våre hytter. 

Servicepakke hytte

  • Klargjort hytte
  • Sluttrengjøring
  • Internett
  • Strøm inkludert

Kontakt

Hafjell Resort 
Telefon: + 47 61 27 50 00

E-post [email protected]