Utsikt fra Hafjell
Hafjell Gard hytte
Nordlia hyttene om sommeren
Hytte på Hafjelltoppen
Hytte i Hafjell
Hytte Hemsætervegen i Hafjell
Nordlia hytter
Hafjell Gard hytter med utsikt mot Hunderfossen

Bestill overnatting

Våre hytter i Hafjell

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter like ved Hafjell Bike Park og påstigning gondolen. Disse er lokalisert ved Nordlia, Hafjell Gard og Sørlia med kort kjøreavstand til familieparkene Lilleputthammer og Hunderfossen. Så har vi hytter på Mosetertoppen, Hafjell Panorama og Hafjelltoppen dersom man ønsker fjellterreng og turstier. Mange av våre hytter er allerede fullbooket på de mest populære periodene for vinteren 2019. Så vent ikke med å bestille hytten på online,

Se hyttene i Hafjell

Hytter i Hafjell

De fleste av våre hytter her i Hafjell har ski inn ski ut til alpinbakkene i Hafjell Alpinsenter. Noen har også langrennsløypene rett utenfor hytta. Hytteferie er en populær ferieform for nordmenn, dansker og svensker.  Derfor er det stor pågang etter hytter om sommeren, julen, vinterferieukene og påsken.  Vi anbefaler at du bestiller hytte relativt tidlig for det blir fullbooket.

Hytteutleie

Hafjell Resort har hytter fra 6 til 16 sengeplasser. Det skulle dekke de fleste behov for antall sengeplasser når dere bestiller hytte til ferieoppholdet. 

Storhytter

For grupper og storfamilier anbefaler vi å ta en titt på våre storhytter som har 16 til 31 sengeplasser.

<% totalFilter %> filter applicerade

Rabatterte familiepakker

Hafjell Resort tilbyr rabatterte familiepakker som inkluderer Olas Superbillett til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell og overnatting i en av våre hytter. 

Servicepakke hytte

  • Klargjort hytte
  • Sluttrengjøring
  • Internett
  • Strøm inkludert

Kontakt

Hafjell Resort 
Telefon: + 47 61 27 50 00

E-post [email protected]