Sommerhytter til leie i norge
Sommerhytte til leie
Nordlia hyttene om sommeren
Hytte på Hafjelltoppen
Mosetervegen 484
Hytte Hemsætervegen i Hafjell
Nordlia hytter
Hafjell Gard
Sommerhytter
Nest hytter Hafjell
Hytte Hafjelltoppen

Bestill overnatting i Hafjell

Utleie av hytter

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter for utleie like ved Hafjell Bike Park og påstigning gondolen. Hyttene er lokalisert i Nordlia, Hafjell Gard og Sørlia hyttegrend med kort kjøreavstand til familieparkene Lilleputthammer og Hunderfossen. Så har vi hytter på Mosetertoppen, Hafjell Panorama og Hafjelltoppen dersom man ønsker fjellterreng og turstier. Hafjell er lokalisert omtrent 3 km fra Hunderfossen og 15 km fra Lillehammer by.

TRYGGHET FOR DEG SOM GJEST

Våre hytter og leiligheter har inngang/utgang direkte til det fri og dette begrenser også kontakt med andre gjester. Disse leilighetene og hyttene er både vasket og desinfisert. Etter hver avreise vil boenheten bli grundig vasket for så igjen å bli desinfisert på kritiske punkter. 

Hytteutleie i Hafjell

Vi ønsker å gjøre oppholdet enklere for deg som bestiller hos Hafjell Resort. Du vil du ved ankomst finne i våre hytter og leiligheter følgende: Noen kaffefiltre, salt og pepper, oppvaskmiddel, oppvaskbørste, kopphåndkle, kluter for benk og gulv, grovrengjøringsmiddel, middel for oppvaskmaskin. I tillegg har vi satt inn en toalettrull per toalett/WC.

Hytteutleie

Hafjell Resort har hytter fra 10 til 16 sengeplasser. Det skulle dekke de fleste behov for antall sengeplasser når dere bestiller hytte til ferieoppholdet i Hafjell Hunderfossen. 

LEIE HYTTE FOR 2022

Ta kontakt med oss på Hafjell Resort for et tilbud på utleie av hytte for skiferie i 2022.  Send e-post til [email protected] for et pristilbud.  Allerede nå er mange hytter fullbooket for uke 7 og uke 8 i 2022.

<% totalFilter %> filter applicerade

Rabatterte familiepakker

Hafjell Resort tilbyr rabatterte familiepakker i sommer som inkluderer Olas Superbillett til Lilleputthammer familiepark og overnatting i våre hytter. 

Servicepakke hytte

  • Klargjort hytte
  • Sluttrengjøring
  • Internett
  • Strøm inkludert

Kontakt

Hafjell Resort 
Telefon: + 47 61 27 50 00

E-post [email protected]