Sommerhytter til leie i norge
Sommerhytte til leie
Nordlia hyttene om sommeren
Hytte Hemsætervegen i Hafjell
Nordlia hytter
Hafjell Gard
Sommerhytter
Nest hytter Hafjell

Utleie av hytter

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter for utleie like ved Hafjell Bike Park og påstigning gondolen. Hyttene er lokalisert i Nordlia, Hafjell Gard og Sørlia hyttegrend med kort kjøreavstand til familieparkene Lilleputthammer og Hunderfossen. Så har vi hytter på Mosetertoppen, Hafjell Panorama og Hafjelltoppen dersom man ønsker fjellterreng og turstier. Hafjell er lokalisert omtrent 3 km fra Hunderfossen og 15 km fra Lillehammer by.

Hytteutleie i Hafjell

Vi ønsker å gjøre oppholdet enklere for deg som bestiller hos Hafjell Resort. Du vil du ved ankomst finne i våre hytter og leiligheter følgende: Noen kaffefiltre, salt og pepper, oppvaskmiddel, oppvaskbørste, kopphåndkle, kluter for benk og gulv, grovrengjøringsmiddel, middel for oppvaskmaskin. I tillegg har vi satt inn en toalettrull per toalett/WC.

Hytteutleie

Hafjell Resort har feriehytter fra 6 til 16 sengeplasser. I tillegg storhytter fra 16 til 32 senger. Det skulle dekke de fleste behov for antall sengeplasser når dere bestiller hytte til ferieoppholdet i Hafjell Hunderfossen. 

<% totalFilter %> filter applicerade

Rabatterte familiepakker

Hafjell Resort tilbyr rabatterte familiepakker i sommer og høst som inkluderer Olas Superbillett til Lilleputthammer familiepark og overnatting i våre hytter. 

Servicepakke hytte

  • Klargjort hytte
  • Sluttrengjøring
  • Internett
  • Strøm inkludert

Kontakt

Hafjell Resort 
Telefon: + 47 61 27 50 00

E-post [email protected]