Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen storhytte
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetervegen 484
Mosetertoppen
Restaurant Skavlen på Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen i Hafjell
Pumptrackbane Hafjell
Skavlen restaurant på Mosetertoppen

Mosetertoppen

Hytter på Mosetertoppen

Hafjell Resort har to storhytter og en hytte for utleie på Mosetertoppen i Hafjell.  Alle disse hyttene på Mosetertoppen har ski inn ski ut til både langrenn og alpint. På Mosetertoppen finnes det også lysløype for langrenn og årlig arrangeres det blant annet Hafjell skimaraton med start på Mosetertoppen med deler av traseen på Øyerfjellet. Om sommeren er det muligheter for fjellvandring og stisykling. Gondolen med restaurant Skavlen og Hafjell Bike Park er populære aktiviteter for de som er på hytteferie.

Peis storhytte

Mosetertoppen ved toppen av gondolen - midt mellom skibakken og høyfjellet. Ski inn og ut til et stort løype- og turstinett. Mosetertoppen ligger i hjertet av Hafjell med sin plassering ved endestasjonen for gondolen.

Mosetertoppen Storhytte

Mosetertoppen storhytte i Hafjell er en av våre bestselgere og har meget høy standard og panoramautsikt. Stor, laftet hytte på 400 m2 med 20 sengeplasser fordelt på 8 soverom. Passer perfekt for storfamilier på skiferie eller bedrifter som ønsker noe unikt for sitt seminar. Storhytten er lokalisert i øvre del av Mosetertoppen på Hafjell. Smakfullt innredet med en standard av meget høy kvalitet. Her har du utsikt som tar pusten fra deg og føler en anelse luksus. 

Her har du utsikt som tar pusten fra deg. Hytta har ski inn ski ut til langrennsløype og alpintraseen. Her får du en følelse av luksus på fjellet. Husdyr ikke tillatt.

Mosetervegen nr. 484

Flott rundtømmerhytte på 100 m2 med fire soverom, ti sengeplasser og to bad. Dette er en koselig hytte som passer perfekt for familier på skiferie i Hafjell rett ved langrennsløypene. Sommerstid er det tur og sykkelstier rett i nærheten. Hytten har vedovn, fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Det er også fasiliteter som sofagruppe, kabel-tv, kjøleskap med frys, internett og skibod.

The Nest

I The Nest får du en enestående beliggenhet i Hafjell med panoramautsikt. Her er du omringet av alle aktiviteter Hafjell kan by på. Sommer som vinter. Om det er Skavlens kanelboller, ski inn ski ut i alpinbakken eller lange skiturer innover Øyerfjellet som frister har du alt rett utenfor døra. The Nest i Hafjell med totalt 28 enheter øverst i Hafjell Fjellandsby med ski inn ski ut på begge sider av hyttene.