Moseter
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen storhytte
Moltmyrvegen 23
Moltmyrvegen 23
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Restaurant Skavlen på Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen i Hafjell
Pumptrackbane Hafjell
Skavlen restaurant på Mosetertoppen

Mosetertoppen

Hytter på Mosetertoppen

Hafjell Resort har hytter for utleie på Mosetertoppen i Hafjell.  Alle disse hyttene på Mosetertoppen har ski inn ski ut alpint. På Mosetertoppen finnes det også lysløype for langrenn og årlig arrangeres det blant annet Hafjell skimaraton med start på Mosetertoppen med deler av traseen på Øyerfjellet. Om sommeren er det muligheter for fjellvandring og stisykling. Gondolen med restaurant Skavlen og Hafjell Bike Park er populære aktiviteter for de som er på hytteferie.

Mosetertoppen ved toppen av gondolen - midt mellom skibakken og høyfjellet. Ski inn og ut til et stort løype- og turstinett. Mosetertoppen ligger i hjertet av Hafjell med sin plassering ved endestasjonen for gondolen.

Mosetertoppen Storhytte

Mosetertoppen storhytte i Hafjell er en av våre bestselgere og har meget høy standard og panoramautsikt. Stor, laftet hytte på 400 m2 med 20 sengeplasser fordelt på 8 soverom. Passer perfekt for storfamilier på skiferie eller bedrifter som ønsker noe unikt for sitt seminar. Storhytten er lokalisert i øvre del av Mosetertoppen på Hafjell. 

Moltmyrvegen 23

Privat hytte på Mosetertoppen med høystandard som har panoramautsikt mot Gudbrandsdalen. Norges beste skiløyper rett på utsiden og turstier i umiddelbar nærhet. Moltmyrvegen 23 har en perfekt plassering for en aktiv skiferie. Hytten har romslig plass med seks soverom og 260 kvm over tre plan og 11 sengeplasser. 

Kronrøysa 46

Hytte øverst på Mosetertoppen med ski inn ski ut til både langrenn og alpint. Denne hytten har perfekt beliggenhet for en topp skiferie på Hafjell. Høy standard og praktisk hytte med 14 sengeplasser fordelt på 6 soverom.

Pjeksen 15

Ny moderne hytte bygget i 2022 på Mosetertoppen i Hafjell for utleie. Hytte Pjeksen 15 har 10 sengeplasser fordelt på 5 soverom. Stue og spisestue i åpen løsning. Hytten har stor badstue, treningsrom, kinoanlegg, saltvanns Jacuzzi og ski inn ski ut til alpint og langrenn. Pjeksen 15 har alle fasiliteter som skal til for å ha en perfekt skiferie på Hafjell.

The Nest

I The Nest får du en enestående beliggenhet i Hafjell med panoramautsikt. The Nest i Hafjell øverst i Hafjell Fjellandsby med ski inn ski ut på begge sider av hyttene. 

Alpine Lodge

Storhytte i Hafjell Fjellandsby med 18 sengeplasser og premieutsikt utover Gudbrandsdalen i suveren nærhet til løypenettet i Hafjell. Fra terrassen er det et lite snøballkast til nedfarten som går parallelt med Kjusløypa.

Kaldsvekroken 242

Flott hytte med ski inn ski ut til løypene ved Hafjell fjellandsby

Mosetertoppen hytter

<% totalFilter %> filter applicerade