Moseter
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen storhytte
Moltmyrvegen 23
Moltmyrvegen 23
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Restaurant Skavlen på Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen
Mosetertoppen i Hafjell
Pumptrackbane Hafjell
Skavlen restaurant på Mosetertoppen

Mosetertoppen

Hytter på Mosetertoppen

Hafjell Resort har en storhytte og to hytter for utleie på Mosetertoppen i Hafjell.  Alle disse hyttene på Mosetertoppen har ski inn ski ut til både langrenn og alpint. På Mosetertoppen finnes det også lysløype for langrenn og årlig arrangeres det blant annet Hafjell skimaraton med start på Mosetertoppen med deler av traseen på Øyerfjellet. Om sommeren er det muligheter for fjellvandring og stisykling. Gondolen med restaurant Skavlen og Hafjell Bike Park er populære aktiviteter for de som er på hytteferie.

Mosetertoppen ved toppen av gondolen - midt mellom skibakken og høyfjellet. Ski inn og ut til et stort løype- og turstinett. Mosetertoppen ligger i hjertet av Hafjell med sin plassering ved endestasjonen for gondolen.

Mosetertoppen Storhytte

Mosetertoppen storhytte i Hafjell er en av våre bestselgere og har meget høy standard og panoramautsikt. Stor, laftet hytte på 400 m2 med 20 sengeplasser fordelt på 8 soverom. Passer perfekt for storfamilier på skiferie eller bedrifter som ønsker noe unikt for sitt seminar. Storhytten er lokalisert i øvre del av Mosetertoppen på Hafjell. Smakfullt innredet med en standard av meget høy kvalitet. Her har du utsikt som tar pusten fra deg og føler en anelse luksus. 

Her har du utsikt som tar pusten fra deg. Hytta har ski inn ski ut til langrennsløype og alpintraseen. Her får du en følelse av luksus på fjellet. Husdyr ikke tillatt.

Moltmyrvegen 23

Privat hytte på Mosetertoppen med høystandard som har panoramautsikt mot Gudbrandsdalen. Norges beste skiløyper rett på utsiden og turstier i umiddelbar nærhet. Moltmyrvegen 23 har en perfekt plassering for en aktiv skiferie. .

Hytten har romslig plass med seks soverom og 260 kvm over tre plan og 11 sengeplasser. Gjennomgående bruk av eksklusive tre- og steinmaterialer. Store vindusflater, stor peis, behagelig gulvvarme, stor stue og loftstue, godt utstyrt kjøkken, avslappende badstue, høykvalitetsmadrasser og stor terrasse med utsikt. Til langrenn og alpinløypene er omtrent 20 meter. Her vil dere trives under oppholdet på Hafjell.

The Nest

I The Nest får du en enestående beliggenhet i Hafjell med panoramautsikt. Her er du omringet av alle aktiviteter Hafjell kan by på. Sommer som vinter. Om det er Skavlens kanelboller, ski inn ski ut i alpinbakken eller lange skiturer innover Øyerfjellet som frister har du alt rett utenfor døra. The Nest i Hafjell øverst i Hafjell Fjellandsby med ski inn ski ut på begge sider av hyttene. 

Alpine Lodge

Storhytte i Hafjell Fjellandsby med 18 sengeplasser og premieutsikt utover Gudbrandsdalen i suveren nærhet til løypenettet i Hafjell. Fra terrassen er det et lite snøballkast til nedfarten som går parallelt med Kjusløypa.