Nordlia sommer
nordlia hytte sommer
Nordlia leiligheter
Nordlia i Hafjell
Nordlia 17 hytte
Nordlia hytte 11 og 12
Nordlia 12
Nordlia 17
Nordlia
Nordlia i Hafjell
Nordlia 17
Nordlia 11 og Nordlia 12
Nordlia 11 og Nordlia 12
Nordlia 11 og Nordlia 12
Nordlia 11 og Nordlia 12
Nordlia 17
Nordlia 17
Nordlia 17
Nordlia 17

Nordlia hytter i Hafjell

Nordlia hyttefelt i Hafjell

Nordlia hyttefelt i Hafjell ligger nederst i dalområdet med kort avstand til grønn løype i familiebakken med skiutleie, skiskole, restauranter og påstigning til gondolen. Det er enkelt å kjøre bil til hyttene i Nordlia. Her er ingen bratte bakker og du parkerer enkelt rett ved siden av hyttene.  Nordlia hyttefelt er et veletablert hytteområde i Hafjell med kort avstand til Øyer sentrum dersom du ønsker å handle i matbutikker, besøke restauranter eller stikke innom Lekeland Hafjell.  Ski inn ski ut og gangavstand til gondolen og skiutleie. Hyttene har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes.  Ski inn ski ut fra alle hyttene via tilbringerløype til familiebakken. Røykfrie boenheter. Noen av hyttene er det tillatt å ha med hund mot et tillegg.  Det er omtrent 1500 meter til sentrum av Øyer.  Der finnes matbutikker, lekeland og familiepark.

Nordlia hytter

Hafjell Resort har for utleie tre hytter i Nordlia hyttefelt.  Felles for hyttene er god standard og kort avstand til skibakkene i Hafjell. Om sommeren er det 15 minutters spasertur til Lilleputthammer familiepark.

Nordlia 11 og Nordlia 12 (125 m2) med 12 sengeplasser

Hyttene har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes. Stuen er utstyrt med sofa, TV, peis / peisovn. Det finnes også internett, stor terrasse med bord, stoler, grill. Parkeringsplass rett ved hyttene. Egen skibod.  Kjøkkenet er fullt utstyrt og har kjøleskap med separat fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, stekeovn med fire plater. Stuen har stor hjørnesofa og spisebord med 12 sitteplasser. Det er badstue og badekar i hyttene. Hund/katt tillatt mot tillegg

Soverom:
Soverom 1: Dobbeltseng
Soverom 2: Familiekøye
Soverom 3: Familiekøye
Soverom 4: 2 Køyesenger
Bad:
Bad 1: dusj, toalett, badstue, badekar (boblebadfunksjon fungerer ikke)
Bad 2: dusj, toalett

NORDLIA 17 (170 m2) med 16 sengeplasser

Nordlia 17 har 16 sengeplasser og fem soverom. Hytta holder god standard og er delikat med lyse vegger og tak. Parkett på gulv i stue og soverom. Badene er flislagte. Stua er stor og romslig med peisovn. Hytta har nydelig stor solterrasse med kulegrill. Kjøkkenet er fullt utstyrt og har komfyr, to kjøleskap med separat fryser, to oppvaskmaskiner, mikrobølgeovn. I oppholdsrommet finner du peisovn, sofagruppe, flatskjerm, kabel-TV, spiseplass til 16 personer. I 2.etasje er det TV-stue med sofagruppe.

Soverommene:
Soverom 1: 1 Familiekøyeseng (Dobbelseng under + 90 cm over)
Soverom 2: 1 Familiekøyeseng.(Dobbelseng under + 90 cm over)
Soverom 3: 1 Twinseng (90 cm) + køyeseng (75 cm)
Soverom 4: 1 Familiekøyeseng (Dobbelseng under + 90 cm over) + 1 enkeltseng og barneseng
Soverom 5: 1 Familiekøyeseng (Dobbelseng under + 90 cm over). + 1 enkeltseng

Bad 1: Dusj, toalett, badstue.
Bad 2: Dusj, toalett.

Nordlia leilighet

NORDLIA 35G

Leiligheten er møblert, har solide materialvalg som gulv med flis og heltre, panel og praktiske innredninger. Fire soverom og to bad, et av badene har i tillegg inngang til badstue. Soverommene er innredet med dobbeltsenger og køyesenger, til sammen 10 sengeplasser inkludert to familiekøyer. Oppvarming med elementpeis på stue, varmekabler i flislagte rom, kjøkken har integrerte hvitevarer. Denne leiligheten tidligere Nordlia F1 ble klar for utleie fra mai 2019 hos Hafjell Resort.

Leiligheten har umiddelbar adgang til Hafjell alpinanleggs løypetraseer med ski inn ski ut, et perfekt utgangspunkt for alpint. Hafjell Bike Park er en av Europas beste downhill sykkelparker og holder åpent til og med høstferien, gondolen kan også benyttes for å komme raskt opp på Øyerfjellet for fine vandre eller sykkelturer. Det er omtrent 2 km til sentrum av Øyer der finner man Lilleputthammer, Lekeland Hafjell, butikker og restauranter.

Sengefordeling soverom:
Soverom 1: Familiekøye
Soverom 2: Familiekøye
Soverom 3: Dobbeltrom
Soverom 4: Dobbeltrom

Primærrom 99 m²
Bruksareal 103 m²
Sekundærrom 4 m²
Soverom 4
Rom 5
Bruttoareal 105 m²

Parkering
Biloppstillingsplasser på oversiden av bygget.

Nordlia hytter og leiligheter

<% totalFilter %> filter applicerade