Familieområde Hafjelltunet
Hafjelltunet familieområde
Familiebakken i Hafjell
Hafjelltunet
Familiebakken ved Alpinlandsbyen
Hafjelltunet
Familiebakken i Hafjell
Familie i Hafjell
Barneland Hafjell
Barneland Hafjell
Hafjell skiskole
Familieområdet dalen
Barneland
Mosetertoppen
Barneland ved Mosetertoppen
Mosetertoppen
Familieområde Mosetertoppen
Barneland Mosetertoppen
Skavlen restaurant
Barneland ved Gaiastova
Gaiastova
Gaiastova
Gaiastova
Gaiastova på Hafjell
Hafjelltoppen familie
Hafjelltoppen apartments
Hafjelltoppen

Barneland for familien

I Hafjell er det tre forskjellige familieområder, et plassert i dalområdet, et ved Mosetertoppen og et på Hafjelltoppen ved Gaiastova. Alle de tre ulike familieområdene har forskjellig skirelaterte tema. 
 

KIDS Knerten 

KIDS Knerten er et familieområde som ligger sentralt til i Hafjells dalområde. Familieområdet består av Familiebakken og Knerten, to skålheiser og to båndheiser. KIDS Knerten har et slalåmtema hvor barna kan prøvekjøre slalåmporter. Familieområdet er også møtestedet for skiskolen, og uten tvil det perfekte stedet for en nybegynner.

Like ved dette familieområdet finner du Alpin Apartments Solsiden, Hafjell Alpinlandsby Pluss, Hafjelltunet og våre hytter på Nordlia.

KIDS Mosetertoppen

KIDS Mosetertoppen ligger rett ved gondolavstigningen på Mosetertoppen.

Familieområdet på Mosetertoppen er et fint samlingspunkt og et eldorado for hele familien oppe på fjellet. Her ligger alt til rette for en perfekt skiferie. Mosetertoppen favner hele området og inneholder følgende:

- Frontyard for Kids: en barneløype med lavterskel parkelementer, figurløype, skogsløype og akebakke. I tillegg finnes det en varmestue med mulighet for å kjøpe varme drikker og grille medbrakt. Det er toalett tilgjengelig. 

- Backyard: en blåpark som passer like mye til en nybegynner som en avansert parkkjører. En hopplinje til venstre, railelementer i midten og en mini-hopplinje samt et større hopp nederst i parken. Nytt i år er at parken blir flombelyst og faller inn under kveldskjøringstilbudet hver tirsdag, onsdag og torsdag fra 3. januar til kl. 19.00. Visste du at det er Supervention-aktuelle PK Hunder som har designet linjene i Backyard?

- BMW Skimovie: Vi tar tiden og filmer deg mens du suser gjennom portene. Film og tid kan sees på skiline.cc. Det er også et ”photopoint” som tar bilder av deg ved utsikten som ligger rett ved Skavlen restaurant.

- Buåsløypa: Ta heisen parallelt med Skimovie, men kjør heisen helt opp for en snill og morsom løype med mer terreng.

Like nedenfor Skavlen har vi hytter på The Nest

KIDS Gaia 

KIDS Gaia er et nytt familieområde som ligger på Hafjelltoppen rett ved Gaiastova. Dette familieomådet er gratis for alle - hele sesongen!

Det har blitt hugget skog og bakken er utvidet til det dobbelte, det er lagd til slalåmløype med figurporter, en egen skicross-løype for barn og en ny akebakke for de som ikke har ski på beina. Det er også to grillboder med varme, elektriske griller som alle kan bruke helt gratis. Hvis man har behov for å varme seg litt med en varm kakao, ligger Gaiastova i umiddelbar nærhet og holder åpent når Hafjell Alpinsenter er åpent. Toalett og andre fasiliteter finnes inne på Gaiastova.

Hele familieområdet på KIDS Gaia er gratis for alle å bruke - hele sesongen. Man trenger ikke key card for å benytte seg av heisen, det er bare å gå gjennom heisporten. KIDS Gaia er dermed det perfekte stedet å prøve seg på ski for første gang, både for liten og stor.  Dette familieområdet åpner først i sesongen.

Like ved Gaiastova har vi leiligheter på Hafjelltoppen apartments.

Bosteder ved familieområdet

<% totalFilter %> filter applicerade

Hafjell Alpinsenter

Sist oppdatert June 23 11:39

Forhold i bakken nå

For det meste sol

For det meste sol

15

22

4.2 m/s 2 m/s Svak vind
Deilig vårsnø
0 cm 0 cm

Siste dag

0cm 0cm

Siste uke

0cm 0cm

Løyper

0cm 0cm

Terreng

Åpne heiser

Åpne løyper

Informasjon hentes fra fnugg.no fnugg.no