Weihnachten in Lillehammer
Hafjell Hotell
Solsiden leiligheter
Hafjell Hotell
Lillehammer
Hafjell
Hafjell Hotell
Alpin apartments in Hafjell
Jul på Hafjell Hotell
Julaften på Hafjell Hotell
Julemiddag
Julaften
Buffet
Restaurant Hafjell Hotell
Julenissen
Jul på Hafjell
Jul på Hafjell Lodge
Leie storhytte for julen
Utsikt fra hytten på Hafjell Gard
Peisestuen Hafjell Hotell
Brettspill i julen
Ledige hytter i julen
Juledessert
Weinacht im Norwegen
Hafjell Hotell
Hafjell Hotell

Jul i Lillehammer og Hafjell

Julebyen Lillehammer

Jul i julebyen Lillehammer kan du godt sammenligne med " jul i Skomakergata" - her skjer det noe som skal korte ned ventetiden og sette deg i den rette stemningen. Lillehammer Sentrum med den prisbelønte Storgata er kjent over det ganske land. Sjarmerende, bevaringsverdige bygårder danner rammen om et moderne og trivelig handelsmiljø med en rekke spesialforretninger og topp vareutvalg.

Fra Lilletorget kan du ta avstikkeren inn i det gamle industriområdet til Mesna Brug, som i dag huser mange  spennende butikker og har fått navnet Mesnasenteret. Når du besøker Lillehammer rett før julaften så kan du risikere å møte julenissen med hest og slede. Butikkene i sentrum og Strandtorget har utvidet sine åpningstider.

Juleferie i Norge

Øyerfjellet, Sjusjøen og Nordseter tilbyr 350 km tospors turskiløyper i lett og tilgjengelig skog og fjellterreng og har direkte løypeforbindelse med Lillehammer og OL løypene på Birkebeiner Skistadion. Ca 200 km av løypenettet er også preparert for skøyting.

Fjellområdet er et skieldorado og fra gammelt kjent som et "snøhull". Vinteren er normalt lang og snøsikker fra november og ut april og gjennomsnittlig snødybde i mars er målt til 112 cm. Over en årrekke er det investert store summer i tilrettelegging, merking og preparering av løyper. Skiløypene finnes så vel i skogen som på fjellet og er markert i terrenget med staur. I løypekryssene er det oppsatt retningsskilt med angivelse av avstand i km. Lillehammerområdet har ca 30 km med lysløyper - de to lengste på Birkebeineren Skistadion og Mosetertoppen Skistadion.

SKIFERIE I JULEN 2024

Fredag 20.desember - fredag 27.desember

Lørdag 21.desember - lørdag 28.desember

Søndag 22.desember - søndag 29.desember

Søndag 22.desember - fredag 27.desember

Julefeiring på hotell

Ser du etter hotell for en juleferie så kan Hafjell Hotell være et godt alternativ. Hotellet holder åpent i julen og har et eget program.  Kort avstand til Hafjell Alpinsenter og nabo til Lekeland Hafjell gjør at mange familier bestiller juleferie på hotellet.

Julaften på hotell

På selve julaften er det omtrent 150 gjester til bords og da serveres en rikholdig julebordsbuffet og nissen kommer på besøk. Hotellet har vunnet prisen som hotellet med beste hotellfrokost i Oppland i 2017 og 2018. De fleste som bor på Hafjell Hotell bestiller halvpensjon. Det er også noen hyttegjester som bestiller julebordsbuffet på julaften og feirer dagen sammen med hotellets gjester dersom det er plass. Hafjell Hotell er snart fullbooket i julen.

NYTTÅR I HAFJELL

Hafjell Resort blir snart utsolgt for bosteder over nyttårshelgen. Ikke vent med å bestille. Nyttårshelgen er en av de mest populære periodene i Hafjell og årets Nyttårsaften er ingen unntak.  Det er nå ledige bosteder over Nyttår så ikke vent å bestille overnatting for her blir det fullt innen kort tid.  Finn ledig overnatting for nyttår i vår bookingkalender.