Hafjell Alpinlandsby
Hafjell Alpinlandsby
Hafjell Alpinlandsby sommer
Hafjell Alpinlandsby Pluss
Hafjell Alpinlandsby pluss
Alpinlandsby sommer
Uteplass Hafjell Alpinlandsby
Velkommen Hafjell Alpinlandsby
Hafjell Alpinlandsby
Hafjell Alpinlandsby
Hafjell Alpinlandsby
Hafjell Alpinlandsby
Kart Hafjell Alpinlandsby
Stue Hafjell Alpinlandsby Pluss
Hafjell Alpinlandsby stue
Hafjell Alpinlandsby stue
Hafjell Alpinlandsby kjøkken
Hafjell Alpinlandsby bad
Hafjell Alpinlandsby soverom
Gang Hafjell Alpinlandsby Pluss
Entre Hafjell Alpinlandsby Pluss
Skiskap Hafjell Alpinlandsby Pluss
Plantegning Hafjell Alpinlandsby Pluss

Hafjell Alpinlandsby

Leilighetene i Hafjell Alpinlandsby ble bygget til de olympiske leker i 1994.  Hafjell Alpinlandsby er lokalisert nede i dalen sentralt i Hafjell med ski inn ski ut til familieområdet og kort avstand til skiskole, skiutleie, gondolen og restauranter.  Om sommeren er det gåavstand til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell.  Løypene til Hafjell Bike Park er rett utenfor alpinlandsbyen.  Det er felles parkeringsplass i kort avstand til leilighetene.

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Hafjell Alpinlandsby Pluss består av seks leiligheter hver på 35 m2. Leilighetene er i samme bygg like ved familiebakken. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på skiferie. Gangavstand til skiutleie og skiskole. Om vinteren er det ski inn ski ut til familiebakken i Hafjell og kort avstand til gondolen og restauranter. 

Disse moderne og praktiske leilighetene har 4 sengeplasser fordelt på 2 soverom. I leilighetene er det åpen kjøkkenløsning med oppvaskmaskin og moderne mickrobølgekombi med varmluft. Kjøkkenet er fullt utstyr har blant annet fasiliteter som brødrister, kaffetrakter, mixmaster, vaffeljern, vannkoker og kjøl og fryseskap.

Badene er lyse og delikate med flislagt dusj og toalett. I stuen er det flatskjem TV med sofagruppe 3 seter + scaiselong og sofabord. I tillegg finnes 1 stk barnestol. Dere har utsikt fra balkongen eller terrassen til alpinsenteret eller dalen. Populært overnattingsalternativ for familier på skiferie eller sommerferie i Hafjell.

Antall kvm: 35
Antall soverom: 2
Antall senger: 4 + 1
(Soverom 1 = 120 cm underkøye og 75 cm overkøye) + (soverom 2 = 2 x 75 cm senger)
Antall bad: 1 med dusj og toalett
Oppvaskmaskin: Ja
Peis/peisovn: Nei
Røyking tillatt: Nei
Husdyr tillatt: Nei
Kabel TV: Ja
Skibod: Ja (felles lokalisert i 1.etasje)
Balkong/terrasse: Ja
Internett: Ja, trådløst
Barnevennlig: Ja
Ski inn - ski ut: Ja
Gratis parkering: Ja

Ski inn ski ut bosted i Hafjell og kort avstand til familiebakken med skiskole, skiutleie og gondolen. Husdyr ikke tillatt. Kort kjøreavstand til Lilleputthammer familiepark og Hunderfossen. Til gondolen er det 300 meter og familiebakken er 30 meter unna. 

KIDS Knerten er familieområde rett utenfor Alpinlandsbyen og som ligger sentralt til i Hafjells dalområde. Familieområdet består av Familiebakken og Knerten, to skålheiser og to båndheiser. KIDS Knerten har et slalåmtema hvor barna kan prøvekjøre slalåmporter. Familieområdet er også møtestedet for skiskolen, og uten tvil det perfekte stedet for en nybegynner.