Gaiastova
Gaiastova
Gaiastova peisestuen
Tapasrestaurant Gaiastova
Tapas på Hafjell
Gaiastova
Afterski på Gaiastova
Afterski på Hafjelltoppen
Gaiastova
Gaiastova
Gaiastova på Hafjelltoppen

Gaiastova restaurant og afterski

Gaiastova på Hafjelltoppen er kjent for sine velsmakende om mettende "skiers" lunsj og afterski som antageligvis er en av Norges heftigste. Om kvelden kan du nyte en god tapas eller festmeny sammen med venner.
 

Lunsj på Gaia

Gaiastova er kjent for sine Skiers lunsj - velsmakende og mettende lunsjretter for aktive skikjørere og skigåere. Fra vår restaurant har du en fantastisk panoramautsikt utover fjellheimen.
 

Tapas i Hafjell

Gaia Tapas finner du i et eget hjørne ved Peisestuen. Her møter du hovmester og det er bordservering i et uformelt miljø. Preget av rustikk og eleganse, slik et sted på fjellet skal være. Vår intensjon er å skape en restaurant på Hafjell hvor gjestene skal kunne slappe av, nyte det gode måltid, i koselige omgivelser etter en lang dag ute i naturen eller en hektisk dag på jobben.

Afterski

Velkommen til en av Norges beste after ski og det meste kjente utestedet i Hafjell. Her er det plass til 400 feststemte partyfolk. Vi har DJ's som sørger for stor stemning. Gaiastova serverer brennevin og har derfor 20 års aldersgrense. Afterski hver lørdag og nattklubb. Utvidet åpningstider i romjulen og påsken.

Tags
Restaurant
gaiastova
afterski
<% totalFilter %> filter applicerade