Gaiastova fjellcafe
Gaiastova fjellcafe
Gaiastova fjellcafe
Gaiastova
Hafjelltoppen og Gaiastova
Gaiastova
Gaiastova
Gaiastova peisestuen
Tapasrestaurant Gaiastova
Tapas på Hafjell
Gaiastova
Gaiastova
Afterski på Gaiastova
Afterski på Hafjelltoppen
Gaiastova
Gaiastova
Gaiastova på Hafjelltoppen
Gaiastova
Familiebakken ved Gaiastova
Afterski på Gaiastova

Gaiastova restaurant og afterski

Gaiastova på Hafjelltoppen er kjent for sine velsmakende om mettende "skiers" lunsj og afterski som antageligvis er en av Norges heftigste. Om kvelden kan du nyte en god tapas eller festmeny sammen med venner.  Dersom du er på leting etter overnatting i nærheten av Gaiastova kan vi anbefale leiligheter rett ved.

Lunsj på Gaia

Gaiastova er kjent for sine Skiers lunsj - velsmakende og mettende lunsjretter for aktive skikjørere, skiløpere og fjellfolk. Fra vår restaurant på toppen Hafjell har du en fantastisk panoramautsikt utover fjellheimen med Gudbrandsdalen og nasjonalparkene.

Tapas i Hafjell

Gaia Tapas finner du i et eget lokale ved Peisestuen. Her møter du hovmester og det er bordservering i et uformelt miljø. Preget av rustikk og eleganse, slik et sted på fjellet skal være. Vår intensjon er å skape en restaurant på Hafjell hvor gjestene skal kunne slappe av, nyte det gode måltid, i koselige omgivelser etter en lang dag ute i naturen eller en hektisk dag på jobben.

Afterski (NB! ikke afterski i 2021)

Velkommen til en av Norges beste afterski og det meste kjente utestedet i Hafjell.  På Gaiastova er det plass til 400 feststemte partyfolk.  Vi har DJ's som sørger for stor stemning og noen helger er det også live musikk. Gaiastova serverer brennevin og har derfor 20 års aldersgrense.  

Gaiastova er afterski nr 1. på Hafjell og hos oss er det full fart og høy stemning. På Hafjelltoppen møter du hytteeiere, skiturister og lokalbefolkning som koser seg med god musikk, mat og drikke. Så hos oss blir du garantert i god stemning. På Gaiastova finnes tapas restaurant, peisestue og Gaiabar hvor dere står fritt til å velge fra spennende menyer både til hverdag og fest.  Velkommen til en av Norges beste afterski på toppen av Hafjell.

Åpningstider sommer 2021

Velkommen fjellfolk!

Gaiastova åpner endelig igjen fredag 18.juni. Denne og neste helg har vi åpent fredag-søndag, mens du kan besøke oss hver dag i hele juli.

Hos oss kan du bestille fra en sommerlig café-meny som er laget fra bunnen av her på huset.

Vi sees!

Følg oss på facebook og instagram for oppdatert informasjon om arrangementer og nyheter.