heiskort
Heiskort
Hafjell
Hafjell
Hafjell
Hafjell
Hafjell
Hafjell
Heiskort Hafjell
Hafjell Alpinsenter
Hafjell Alpinsenter
Kveldskjøring i Hafjell
Heis til toppen av Hafjell
Mosetertoppen

Heiskort Hafjell

Informasjon om heiskort i Hafjell

Kart over Hafjell Alpinsenter

Heiskort kjøpes i Billettluka/Informasjonen på Skitorget og på Gaiastova. Ved å kjøpe heiskort online hos Hafjell Alpinsenter på www.hafjell.no kan du gå rett i heisen. Billettsalget på Gaiastova er åpent lørdag og søndag 9.00-15.30 (16.30). I ferier og høytider er billettsalget åpent hver dag. Velg det heiskortet som passer deg og dine best, enten det er dagstur eller sesongkort. Du kan kjøpe heiskort på hjemmesiden til Hafjell Alpinsenter, på HafjellKvitfjell sin app (App-store), i billettautomatene (5 billettautomater i anlegget) eller hos billettkontoret på Skitorget.

På hjemmesiden www.hafjell.no 

Enkleste måten er å kjøpe heiskort her på hjemmesiden til Hafjell. Denne sesongen er det nytt heiskortsystem i Hafjell og det må derfor brukes Axess-kort i anlegget. På hjemmesiden får du derfor to valg når du skal kjøpe nytt heiskort:
Heiskort Hafjell (inkl. Axess-kort)
Heiskort Hafjell (Fyll opp ditt Axess-kort)

På HafjellKvitfjell sin app (last ned i App-store)

Dette er også en av de enkleste måtene å bestille ditt heiskort på. Velg Hafjell, videre velg mellom å fylle opp ditt Axess-kort eller kjøpe nytt Axess-kort.

På billettautomat i Hafjell

I Hafjell Alpinsenter finner du 5 billettautomater: 3 på Skitorget, 1 på Gaiastova og 1 på Mosetertoppen. På billettautomaten får du de samme valgene som på hjemmesiden, velg om du skal kjøpe heiskort og nytt Axess-kort eller om du skal fylle på ditt Axess-kort om du har et fra før.

På billettkontoret i Hafjell

I Hafjell finner du 1 billettkontor på Skitorget. Her får du personlig hjelp til å bestille riktig heiskort og all informasjon du trenger. Du kan også kjøpe utvalgte heiskort på Skiutleien på Gaiastova (1-5 dagerskort og 3-timerskort)

Priser heiskort i Hafjell

Her finner du priser for heiskort i Hafjell.  Disse prisene er kopiert fra hafjell.no og kan inneholde feil.  Kjøper du ditt heiskort online får du garantert laveste pris. Fyller du opp ditt heiskort online er du klar for å gå rett i heisen når du kommer. Kjøper du nytt heiskort online, kan heiskortet hentes ut i en av automatene i anlegget før du går til heisen. Ved kjøp av heiskort i billettluken, vil prisen øke - så det lønner seg å kjøpe online.

Heiskortpriser:

Heiskort Voksen Ungdom
1 dag 470,- 380,-
2 dager* 900,- 730,-
3 dager* 1300,- 1040,-
4 dager* 1650,- 1320,-
5 dager* 1900,- 1520,-
6-8 dager* 2180,- 1720,-
Ekstra per dag utover 8 dager 210,- 170,-
Sesongkort 5750,- 4500,-
3 timer 420,- 330,-
Kveldskjøring (tirs-tors) 170,- 150,-
Axess WTP-kort (obligatorisk unntatt enkelttur Gondol) 75,- 75,-
*Kveldskort inkludert i alle dags- og flerdagerskort. - -

Alle heiskortpriser

Priser kan i noen tilfeller ikke være helt oppdatert

Tags
heiskort
Hafjell alpinsenter
skipass