Heiskort i Hafjell
Hafjell
Hafjell
Hafjell
Hafjell
Hafjell
Hafjell
Hafjell Alpinsenter
Hafjell Alpinsenter
Kveldskjøring i Hafjell
Heis til toppen av Hafjell
Mosetertoppen

Heiskort Hafjell

Heiskort

Kart over Hafjell Alpinsenter

I år må heiskort kjøpes online eller i app

For å hindre kødannelser på grunn av smittevern i Hafjell Alpinsenter SKAL alle heiskort kjøpes online eller i app. Du kan fylle opp et WTP-kort (Axesskort) som du allerede har. Har du ikke WTP-kort fra tidligere kan dette kjøpes i utvalgte butikker og på Hafjell Hotell. Du kan også kjøpe kortet online og hente det i pickup-bokser i alpinsenteret. 

Ved å kjøpe heiskort online hos Hafjell Alpinsenter på www.hafjell.no kan du gå rett i heisen. Velg det heiskortet som passer deg og dine best, enten det er dagstur eller sesongkort. Du kan kjøpe heiskort på hjemmesiden til Hafjell Alpinsenter eller på HafjellKvitfjell sin app (App-store).

Bestille heiskort i Hafjell

Heiskort Hafjell

På hjemmesiden www.hafjell.no 

Enkleste måten er å kjøpe heiskort her på hjemmesiden til Hafjell. Denne sesongen er det nytt heiskortsystem i Hafjell og det må derfor brukes Axess-kort i anlegget. På hjemmesiden får du derfor to valg når du skal kjøpe nytt heiskort:
Heiskort Hafjell (inkl. Axess-kort)
Heiskort Hafjell (Fyll opp ditt Axess-kort)

På HafjellKvitfjell sin app (last ned i App-store)

Dette er også en av de enkleste måtene å bestille ditt heiskort på. Velg Hafjell, videre velg mellom å fylle opp ditt Axess-kort eller kjøpe nytt Axess-kort.

Åpne skiheiser og løyper i Hafjell

Mostly sunny

15

3.6 m/s

0 / 18

Åpne heiser

0 / 63

Åpne løyper
Full report