heiskort
Heiskort
Hafjell
Hafjell
Hafjell
Hafjell
Hafjell
Hafjell
Heiskort Hafjell
Hafjell Alpinsenter
Hafjell Alpinsenter
Kveldskjøring i Hafjell
Heis til toppen av Hafjell
Mosetertoppen

Heiskort Hafjell

Informasjon om heiskort i Hafjell

Kart over Hafjell Alpinsenter

Heiskort kjøpes i Billettluka/Informasjonen på Skitorget og på Gaiastova. Ved å kjøpe heiskort online hos Hafjell Alpinsenter på www.hafjell.no kan du gå rett i heisen. Billettsalget på Gaiastova er åpent lørdag og søndag 9.00-15.30 (16.30). I ferier og høytider er billettsalget åpent hver dag. Velg det heiskortet som passer deg og dine best, enten det er dagstur eller sesongkort. Du kan kjøpe heiskort på hjemmesiden til Hafjell Alpinsenter, på HafjellKvitfjell sin app (App-store), i billettautomatene (5 billettautomater i anlegget) eller hos billettkontoret på Skitorget.

STORE RABATTER PÅ HEISKORT

Nå kan du bestille heiskort i Hafjell med earlybird rabatt på 25% i ordinærsesong og 10% i høysesong. Earlybird rabatt gjelder for heiskort fra og med 4 dager

Frister for kjøp av earlybird heiskort er: 1. september og 1. oktober.

HEISKORT -25 %

Tilbring deilige dager på ski i et av Norges største alpinanlegg med løyper i alle vanskelighetsgrader.

BOOK EARLY BIRD HEISKORT

Minimum 4 dager 
25 % i lavsesong ved bestilling før 1. september
10 % i høysesong ved bestilling før 1. september
15 % i lavsesong ved bestilling før 1. oktober 

* Ordinærsesong: uke 2-5, uke 9 - 12 (t.o.m. 26.mars ), uke 14-16.   ** Høysesong: uke 52, 1, 6-8 og påskeuken

På hjemmesiden www.hafjell.no 

Enkleste måten er å kjøpe heiskort her på hjemmesiden til Hafjell. Denne sesongen er det nytt heiskortsystem i Hafjell og det må derfor brukes Axess-kort i anlegget. På hjemmesiden får du derfor to valg når du skal kjøpe nytt heiskort:
Heiskort Hafjell (inkl. Axess-kort)
Heiskort Hafjell (Fyll opp ditt Axess-kort)

På HafjellKvitfjell sin app (last ned i App-store)

Dette er også en av de enkleste måtene å bestille ditt heiskort på. Velg Hafjell, videre velg mellom å fylle opp ditt Axess-kort eller kjøpe nytt Axess-kort.

På billettautomat i Hafjell

I Hafjell Alpinsenter finner du 5 billettautomater: 3 på Skitorget, 1 på Gaiastova og 1 på Mosetertoppen. På billettautomaten får du de samme valgene som på hjemmesiden, velg om du skal kjøpe heiskort og nytt Axess-kort eller om du skal fylle på ditt Axess-kort om du har et fra før.

På billettkontoret i Hafjell

I Hafjell finner du 1 billettkontor på Skitorget. Her får du personlig hjelp til å bestille riktig heiskort og all informasjon du trenger. Du kan også kjøpe utvalgte heiskort på Skiutleien på Gaiastova (1-5 dagerskort og 3-timerskort)