Vinmonopolet i Hafjell
Vinmonopolet i Hafjell
Vinmonopolet i Hafjell
Hafjell og Øyer sentrum

Vinmonopolet i Hafjell

Vinmonopolet i Hafjell er lokalisert i samme bygg som Kiwi i Øyer som er omtrent 400 meter nord for Hafjell Hotell. Holder åpent mandager - lørdager.  Søndag er det stengt.

Adresse vinmonopolet

Adressen til det lokale vinmonopolet på Hafjell er Kongsvegen 10. Vinmonopolet i Øyer kommune ble åpnet i 2011.  

Handel i Hafjell

Hafjell har et godt utvalg av matbutikker og annen handel. Matbutikkene i sentrum av Øyer omtrent 1 km fra Hafjell Alpinsenter er representert ved dagligvarekjedene Spar, Coop og Kiwi. Alle tre matbutikkene har også søndagsåpent hele året. Det samme gjelder for kjeden Nille som er i Spar-bygget. På Hafjelltoppen ved Gaiastova er det en lokal matbutikk, skiutleie og sportsbutikk.

Legevakt

I sentrum av Øyer finner du også legevakten med legekontor og fysioterapi som er lokalisert i Spar-bygget. I tillegg kan du besøke Øyer bibliotek dersom du mangler lesestoff på hytta. Både Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell er lokalisert i sentrum av Hafjell og Øyer.  Her finner du også to hoteller henholdsvis Hafjell Hotell og Scandic Hafjell. Like ved kan du besøke Hafjell Pizza og Fjøset Restaurant.

I tillegg har Hafjell og Øyer flere spesialforretninger som bilverksted, bensinstasjon, vinmonopol, sportsbutikker, skiutleie, apotek, massasje, rørlegger og restauranter.