Høstferie
Høstferie i Hafjell
Høstferie
Høstferie i Lilleputthammer
Klatrepark i høstferie
Karusell i Lilleputthammer
Pariserhjul i Lilleputthammer
Togtur i høstferie
Froskehoppet i høstferien
Biltur i høstferien
Familiepark i høstferie
Lekeland Hafjell
Norsk vegmuseum
Kjøretøyhistorisk museum
Høstferie på storhytte
Høstferie på fjellet
Høstferie
Hunderfossen
Hafjell Bike Park i høstferien
Lillehammer
Øyerfjellet
Høstferie
Solnedgang Gudbrandsdalen
Gudbrandsdalen i høstfarger
Høst på Lillehammer
Hafjell golf
Hafjell Bike Park
Jorekstad badeland
Lillehammer fra hoppbakken
Fjelltur i høstferie

Høstferie i Hafjell

Høstferie 2019

Tid for å planlegge høstferie i uke 40. Reis til Øyer, rett nord for Lillehammer og book inn på Hafjell Hotell eller finn en hytte på fjellet. Hafjell Hotell ligger i Lillehammer regionen med opplevelser som Lilleputthammer familiepark, Hunderfossen familiepark, Barnas gård, Norsk vegmuseum og Lekeland Hafjell rett i nærheten.

HYTTE ELLER LEILIGHET I HØSTFERIEN

Høstferie på fjellet er noe av det fineste du kan oppleve. Flotte farger og klar luft gir deg energi til å møte vinteren. På Hafjell har vi blant annet leiligheter på Alpin Apartments Solsiden og Hafjell Alpinlandsby som er perfekt for dere som ønsker å vandre eller ta en sykkeltur. I tillegg kan vi tilby store, flotte hytter på Mosetertoppen og Hafjelltoppen og på Nordlia. Ønsker dere å være på fjellet under høstferien har vi leiligheter og hytte på Hafjelltoppen. Gaiastova holder åpent alle dager i uke 40 og er et populært sted i høstferien på Øyerfjellet.

HOTELL I HØSTFERIEN

På Hafjell Hotell får du rimelige hotellrom i høstferien. Nå er det allerede noen dager i uke 40 som er i ferd med å bli fullbooket og siste helgen i høstferien er det kun ledig noen få hotellrom. Du kan bestille Olas superpakke som inneholder overnatting og billetter til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell.

LEKELAND OG FAMILIEPARK I HØSTFERIEN

I høstferien uke 40 vil Lekeland Hafjell være åpen alle dager (11 -18). Lilleputthammer familiepark holder alle dager i uke 40. Samt alle lørdager og søndager i september og uke 41. Da er familieparken åpen 10 - 16. Hafjell Hotell er kun 100 meter fra disse opplevelsene!

HØSTWEEKEND OG HØSTFERIE I HAFJELL

Rabattert Olas superpakke på Hafjell Hotell eller bo på utvalgte hytter og leiligheter.  Inkludert er billetter til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell.

Ta gondolen til fjells i høstferien. Gondolen i Hafjell er åpen utvalgte dager i uke 40 og det er også sykkelløypene i Hafjell Bike Park.

GAIASTOVA I HØSTFERIEN

Lørdag 28.september til søndag 6.oktober: 12:00-17:00. I helger september holder Gaiastova fjellcafe åpent fredag - søndag (12.00 - 17.00). Tapas fra og med høstferien i uke 40.

BADELAND OG MUSEUM I HØSTFERIEN

Vi anbefaler også en tur til Lillehammer der du kan oppleve høstprogrammet til Maihaugen eller besøke utstillinger på Lillehammer kunstmuseum. For familier som vil oppleve badeland i høstferien så anbefaler vi Jorekstad fritidsbad. Hafjell Bike Park holder åpent utvalgte dager i høstferien. Hunderfossen familiepark og Barnas gård har også åpent noen dager i høstferien. Norsk vegmuseum har et eget program i uke 40 med aktiviteter for hele familien.

Matfestival

Lillehammer Matuakfestival arrangeres årlig i begynnelsen av oktober. Programmet er klart og i år som i fjor håper vi å få inn din beste lågåsildoppskrift. Lillehammer Mataukfestival 2019 går av stabelen 4-5 oktober.

Tags
høstferie
høstferie på fjellet