Høstferie
Høstferie Hafjell Gard
Høstferie
Høstferie i Hafjell
Høstferie i Lilleputthammer
Klatrepark i høstferie
Karusell i Lilleputthammer
Pariserhjul i Lilleputthammer
Togtur i høstferie
Froskehoppet i høstferien
Biltur i høstferien
Lekeland i høstferie
Familiepark i høstferie
Lekeland Hafjell
Norsk vegmuseum
Kjøretøyhistorisk museum
Hafjell Hotell i høstferie
Høstferie på fjellet
Høstferie
Hunderfossen
Hafjell Bike Park i høstferien
Pumptrackbanen i Hafjell
Lillehammer
Øyerfjellet
Høstferie
Solnedgang Gudbrandsdalen
Gudbrandsdalen i høstfarger
Høst på Lillehammer
Hafjell golf
Hafjell Bike Park
Jorekstad badeland
Lillehammer fra hoppbakken
Fjelltur i høstferie
Hjulbob i høstferien

Høstferie 2022

Høstferie på fjellet

Tid for å planlegge høstferie i uke 40 og 41. Reis til Øyer, rett nord for Lillehammer og book inn på Hafjell Hotell eller finn en hytte på fjellet. Hotellet ligger i Lillehammer regionen ved "foten av Gudbrandsdalen" med opplevelser som Lilleputthammer familiepark, Hunderfossen familiepark, Barnas gård, Hafjell Bike Park, bob og akebanen, Norsk vegmuseum og Lekeland Hafjell rett i nærheten.

Hytte høstferien

Høstferie på fjellet er noe av det fineste du kan oppleve. Flotte farger og klar luft gir deg energi til å møte vinteren. På Hafjell har vi blant annet ferieleiligheter som er perfekt for dere som ønsker å vandre eller ta en sykkeltur. I tillegg kan vi tilby flotte hytter på Mosetertoppen og Hafjelltoppen, Hafjell Gard og på Nordlia. Ønsker dere å være på fjellet under høstferien har vi leiligheter på Hafjelltoppen rett ved Gaiastova. 

Hotell i høstferie

På Hafjell Hotell får du rimelige hotellrom i høstferien. Du kan bestille Olas superpakke som inneholder overnatting og billetter til Lilleputthammer familiepark.  Noen av dagene i høstferien er i ferd med å bli fullbooket på Hafjell Hotell så ikke vent med å bestille.

Høstferie med barna

Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell i høstferien

I høstferien uke 40 og 41 vil Lekeland Hafjell være åpen torsdag - søndag (11 -18). Lilleputthammer familiepark holder åpent flere dager i uke 40 og 41. Da er familieparken åpen 10 - 16. Hafjell Hotell er kun 100 meter fra disse opplevelsene.  Du kan bestille rabattert Olas superpakke på Hafjell Hotell eller bo på utvalgte hytter og leiligheter. Inkludert er billetter til Lilleputthammer familiepark.

Hafjell Bike Park
Bike Parken i Hafjell holder åpent daglig fra 1 til 9.oktober.

Barnas gård

Barnas gård holder åpent torsdag - søndag i uke 40 og 41. Hunderfossen familiepark er åpent lørdag og søndag i uke 40.

BADELAND OG MUSEUM I HØSTFERIEN

Vi anbefaler også en tur til Lillehammer der du kan oppleve høstprogrammet til Maihaugen eller besøke utstillinger på Lillehammer kunstmuseum. For familier som vil oppleve badeland i høstferien så anbefaler vi Jorekstad fritidsbad. Norsk vegmuseum med kjøretøyhistorisk museum har et eget program i uke 41 med aktiviteter for hele familien.