Høst på "The nest" i Hafjell
Hafjell Pumptrack høst
Høst på Hafjell Gard hyttene
Berg- og dalbanen i Lilleputthammer i høstfarger
Familiepark høstferie
Barn med kjærlighet foran toget i Lilleputthammer
Biltur i høstferien
Lekeland i høstferie
Hafjell Hotell i høstferie
Høstferie på fjellet
Hunderfossen
Hafjell Bike Park i høstferien
Øyerfjellet
Høstferie
Solnedgang Gudbrandsdalen
Gudbrandsdalen i høstfarger
Hafjell golf
Hafjell Bike Park
Fjelltur i høstferie
Høstferie på fjellet

Høstferie 2024

Høstferie på fjellet

Tid for å planlegge høstferie i uke 40 og 41. Reis til Øyer, rett nord for Lillehammer og book inn på Hafjell Hotell eller finn en hytte på fjellet. Hotellet ligger i Lillehammer regionen ved "foten av Gudbrandsdalen" med opplevelser som Lilleputthammer familiepark, Hunderfossen familiepark, Barnas gård, Hafjell Bike Park, bob og akebanen, Norsk vegmuseum og Lekeland Hafjell rett i nærheten. Med andre ord, det er masser av opplevelser å oppdage i området!

Hytte høstferien

Høstferie på fjellet er noe av det fineste du kan oppleve. Flotte farger og klar luft gir deg energi til å møte vinteren. På Hafjell har vi blant annet ferieleiligheter som er perfekt for dere som ønsker å vandre eller ta en sykkeltur. I tillegg kan vi tilby flotte hytter på Mosetertoppen og Hafjelltoppen, Hafjell Gard og på Nordlia. Ønsker dere å være på fjellet under høstferien har vi leiligheter på Hafjelltoppen rett ved Gaiastova. 

Hotell i høstferie

På Hafjell Hotell får du rimelige hotellrom i høstferien. Du kan bestille Olas superpakke som inneholder overnatting og billetter til Lilleputthammer familiepark.  Noen av dagene i høstferien er i ferd å bli fullbooket på Hafjell Hotell så ikke vent med å bestille.

Høstferie med barna

Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell i høstferien. I høstferien uke 40 og 41 vil Lekeland Hafjell være åpen fredag - søndag (11 -18). Lilleputthammer familiepark holder åpent fredag - søndag i uke 40 og 41. Da er familieparken åpen 10 - 16. Hafjell Hotell er kun 100 meter fra disse opplevelsene.  Du kan bestille rabattert Olas superpakke på Hafjell Hotell eller bo på utvalgte hytter og leiligheter. Inkludert er billetter til Lilleputthammer familiepark.

BADELAND OG MUSEUM I HØSTFERIEN

Vi anbefaler også en tur til Lillehammer der du kan oppleve høstprogrammet til Maihaugen eller besøke utstillinger på Lillehammer kunstmuseum. For familier som vil oppleve badeland i høstferien så anbefaler vi Jorekstad fritidsbad. Norsk vegmuseum med kjøretøyhistorisk museum har et eget program i uke 41 med aktiviteter for hele familien.