Høstferie
Høstferie på Hafjell Hotell
Høstferie på Hafjell Hotell
Høstferie i Hafjell
Høstferie
Høstferie i Lilleputthammer
Klatrepark i høstferie
Karusell i Lilleputthammer
Pariserhjul i Lilleputthammer
Togtur i høstferie
Froskehoppet i høstferien
Biltur i høstferien
Familiepark i høstferie
Lekeland Hafjell
Norsk vegmuseum
Kjøretøyhistorisk museum
Høstferie på storhytte
Høstferie på fjellet
Høstferie
Hunderfossen
Hafjell Bike Park i høstferien
Lillehammer
Øyerfjellet
Høstferie
Solnedgang Gudbrandsdalen
Gudbrandsdalen i høstfarger
Høst på Lillehammer
Hafjell golf
Hafjell Bike Park
Jorekstad badeland
Lillehammer fra hoppbakken
Fjelltur i høstferie

Høstferie 2020

Høstferie i Hafjell

Tid for å planlegge høstferie i uke 40. Reis til Øyer, rett nord for Lillehammer og book inn på Hafjell Hotell eller finn en hytte på fjellet. Hafjell. Hotellet ligger i Lillehammer regionen med opplevelser som Lilleputthammer familiepark, Hunderfossen familiepark, Barnas gård, Hafjell Bike Park, Norsk vegmuseum og Lekeland Hafjell rett i nærheten.

Hytte i høstferie

Høstferie på fjellet er noe av det fineste du kan oppleve. Flotte farger og klar luft gir deg energi til å møte vinteren. På Hafjell har vi blant annet leiligheter på Alpin Apartments Solsiden, Jaertunet og Hafjell Alpinlandsby som er perfekt for dere som ønsker å vandre eller ta en sykkeltur. I tillegg kan vi tilby store, flotte hytter på Mosetertoppen og Hafjelltoppen, Hafjell Gard og på Nordlia. Ønsker dere å være på fjellet under høstferien har vi leiligheter og hytte på Hafjelltoppen. Gaiastova holder åpent alle dager i uke 40 og er et populært sted i høstferien på Øyerfjellet.

Hotell i høstferie

På Hafjell Hotell får du rimelige hotellrom i høstferien. Nå er det allerede noen dager i uke 40 som er i ferd med å bli fullbooket og siste helgen i høstferien er det kun ledig noen få hotellrom. Du kan bestille Olas superpakke som inneholder overnatting og billetter til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell.

Høstferie med barna

Lilleputthammer og lekeland i høstferien

I høstferien uke 40 vil Lekeland Hafjell være åpen alle dager (11 -18). Lilleputthammer familiepark holder alle dager i uke 40. Samt alle lørdager og søndager i september og uke 41. Da er familieparken åpen 10 - 16. Hafjell Hotell er kun 100 meter fra disse opplevelsene.  Du kan bestille rabattert Olas superpakke på Hafjell Hotell eller bo på utvalgte hytter og leiligheter.  Inkludert er billetter til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell.  

Hunderfossen i høstferien

I høstferien 2020 er alle parkens attraksjoner åpne, med unntak av vannattraksjonene (bassengområdet, fjernstyrte båter, rundsnurr og raftingen). Energisenteret og Høydeparken har også åpent i høstferien. 

Barnas gård

Barnas gård holder åpent i uke 40 og helgen uke 41.

Åpen gondol og bike park

Ta gondolen til fjells i høstferien. Gondolen i Hafjell er åpen utvalgte dager i uke 40 og det er også sykkelløypene i Hafjell Bike Park som har avslutningshelg 4-6.oktober.

Høstferie på fjellet

Lørdag 28.september til søndag 6.oktober: 12:00-17:00. I helger september holder Gaiastova fjellcafe åpent fredag - søndag (12.00 - 17.00). Tapas fra og med høstferien i uke 40.

BADELAND OG MUSEUM I HØSTFERIEN

Vi anbefaler også en tur til Lillehammer der du kan oppleve høstprogrammet til Maihaugen eller besøke utstillinger på Lillehammer kunstmuseum. For familier som vil oppleve badeland i høstferien så anbefaler vi Jorekstad fritidsbad. Hafjell Bike Park holder åpent utvalgte dager i høstferien. Hunderfossen familiepark og Barnas gård har også åpent noen dager i høstferien. Norsk vegmuseum har et eget program i uke 40 med aktiviteter for hele familien.

Matfestival i høstferien

Lillehammer Matuakfestival arrangeres årlig i begynnelsen av oktober. Programmet er klart og i år som i fjor håper vi å få inn din beste lågåsildoppskrift. 

Tags
høstferie
høstferie på fjellet