leiligheter i hafjell
Leiligheter i Hafjell
Hafjell Alpinlandsby
Jaertunet i Hafjell
Alpingrenda i Hafjell
Hafjelltoppen apartments
Hafjelltunet
Nordlia leiligheter

Bestill overnatting i Hafjell

Leilighet Hafjell

Hafjell Resort har et stort utvalg av leiligheter i destinasjonen. Velg mellom 4, 6, 8, 9, 10, 11 og 12 sengs leiligheter rett ved Hafjell Bike Park. Disse leilighetene passer perfekt for familier eller venner som skal ha en aktiv ferie på Hafjell. Delikate og meget koselige leiligheter med perfekt beliggenhet for turer til Lilleputthammer og Hunderfossen.  I sommer får vi også nye leiligheter på Hafjelltunet til utleie.

Vi ønsker å gjøre oppholdet enklere for deg som bestiller hos Hafjell Resort. Du vil du ved ankomst finne i våre hytter og leiligheter følgende: Noen kaffefiltre, salt og pepper, oppvaskmiddel, oppvaskbørste, kopphåndkle, kluter for benk og gulv, grovrengjøringsmiddel, middel for oppvaskmaskin. I tillegg har vi satt inn en toalettrull per toalett/WC.

Trygghet for deg som gjest

Våre hytter og leiligheter har inngang/utgang direkte til det fri og dette begrenser også kontakt med andre gjester. Disse leilighetene og hyttene er både vasket og desinfisert. Etter hver avreise vil boenheten bli grundig vasket for så igjen å bli desinfisert på kritiske punkter. 

Hafjell Apartments

Hafjell Resort har ferieleiligheter på Alpin Apartments Solsiden, Alpin Apartments Sørlia, Hafjell Alpinlandsby Pluss, Hafjelltunet, Nordlia, Jaertunet, Alpingrenda og Hafjelltoppen Apartments Gaiastova. Du kan velge mellom leiligheter som har fra 4 til 12 sengeplasser.

<% totalFilter %> filter applicerade

Rabatterte familiepakker

Hafjell Resort tilbyr rabatterte familiepakker for sommeren 2021 som inkluderer Olas Superbillett til Lilleputthammer familiepark og overnatting i våre leiligheter. 

Servicepakke leilighet

- Klargjort leilighet
- Sluttrengjøring
- Internett
- Strøm inkludert
 

Hafjell Resort

Telefon: + 47 61 27 50 00

E-post [email protected]