Høstferie
Leiligheter i Hafjell
Hafjell Alpinlandsby
Leiligheter på Jaertunet i Hafjell
Alpingrenda i Hafjell
Hafjelltoppen apartments
Overnatting ved Hafjell Bike Park
Nordlia leiligheter

Bestill overnatting i Hafjell

Ferieleilighet i Hafjell

Hafjell Resort har et stort utvalg av ferieleiligheter med god standard i destinasjonen. Ferieleilighetene er romslige og familievennlige og lokalisert nede i dalen like ved Hafjell Bike Park og gondolen. De fleste av leilighetene er i kort kjøreavstand til Lilleputthammer familiepark, Lekeland Hafjell og Hunderfossen familiepark.  Noen av leilighetene er også i gangavstand til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell. På fjellet har vi leiligheter ved Gaiastova på Hafjelltoppen rett ved fjellterreng og stier på Øyerfjellet. 

BESTILL NÅ, OG DU KAN AVBESTILLE UTEN KOSTNAD 

«Koronakonsekvens» betingelser, for Hafjell Resort, Hafjell Exclusive, Lilleputthammer Familiepark og Hafjell Hotell, felles benevnt som (HH):

Punkt 4.3 UNNTAK FRA 4.1 OG 4.2 A OG B i HHs betingelser https://www.hafjellresort.no/bestillingsvilkar-hafjell-hotell blir fra den 15/3-2020 og inntil videre endret, for alle NYE individuelle og private bestillinger, til:
For gjester/bestillere som bestiller opphold lang tid i forvegen, dvs fra noen uker og måneder til 12 måneder før ankomst kan nå avbestille slike bestillinger uten kostnad, på betingelser for følgende sesonger:
For vår, sommer og høstsesongen med ankomst mellom den 1. april og 10. desember 2020 kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad samme dag som ankomstdatoen er.

For vinter- og vårsesongen med ankomst mellom den 10. desember 2020 og 30. april 2021, kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad innen den 1. desember 2020. Hvis gjesten/bestiller IKKE avbestiller bestillingen innen den 1. desember 2020 for ankomster etter den 10. desember 2020 vil bestillingen være omfattet av de vanlige betingelsene inkludert reglene om avbestilling.

HH har i sine generelle bestillingsbetingelser en oppfordring om at våre bestillere bør tegne seg en forsikring som sikrer at en eventuell avbestillingskostnad blir dekket av en forsikring bestilleren har tegnet hos andre. 

Ut fra erfaringen nå med Korona vil vi på det sterkeste oppfordre våre bestillere om å ha en forsikring som også vil kunne benyttes hvis deler av en ferie må avbestilles og på denne måte ha mulighet for å få refundert den delen av «feriereisen» som ikke lot seg gjennomføre og heller ikke kunne avbestilles   -  og på denne måten vil en bestiller kunne forsikre og sikre seg hele reisebestillingen.

Trygghet for deg som gjest

Våre hytter og leiligheter har inngang/utgang direkte til det fri og dette begrenser også kontakt med andre gjester. Disse leilighetene og hyttene er både vasket og desinfisert. Etter hver avreise vil boenheten bli grundig vasket for så igjen å bli desinfisert. Vi legger på nye putevar på alle ankomne boenheter.

Våre ferieleiligheter i Hafjell

Hafjell Resort har ferieleiligheter på Alpin Apartments Solsiden, Alpin Apartments Sørlia, Hafjell Alpinlandsby Pluss, Nordlia, Jaertunet, Alpingrenda og Hafjelltoppen Apartments Gaiastova. Du kan velge mellom leiligheter som har fra 4 til 12 sengeplasser.

<% totalFilter %> filter applicerade

Rabatterte familiepakker

Hafjell Resort tilbyr rabatterte familiepakker i helger og høstferieukene 40 og 41 som inkluderer Olas Superbillett til Lilleputthammer familiepark og overnatting i våre leiligheter. 

Servicepakke leilighet

- Klargjort leilighet
- Sluttrengjøring
- Internett
- Strøm inkludert
 

Hafjell Resort

Telefon: + 47 61 27 50 00

E-post [email protected]