Butikker i Hafjell
Øyer kommune
Spar Hafjell med apotek
Spar Hafjell
Coop Hafjell
Coop Hafjell
Kiwi Hafjell
Sportsbutikk og vinmonopol
Jåleriet Hafjell
Skibua Hafjell
Hyttehygge
Putten i Hafjell
Øyer bibliotek
Legevakt
Hafjell Pizza
Hafjelltoppen
Gaia butikk
Hafjell Sport
Hafjell skiutleie

Shopping og handel i Hafjell

Dagligvare i Hafjell

Hafjell har et godt utvalg av matbutikker og annen handel. Matbutikkene i sentrum av Øyer omtrent 1 km fra Hafjell Alpinsenter er representert ved dagligvarekjedene Spar, Coop og Kiwi. Alle tre matbutikkene har også søndagsåpent hele året. Det samme gjelder for kjeden Nille som er i Spar-bygget. På Hafjelltoppen ved Gaiastova er det en lokal matbutikk, skiutleie og sportsbutikk.

I tillegg har Hafjell og Øyer flere spesialforretninger som bilverksted, bensinstasjon, vinmonopol, sportsbutikker, skiutleie, apotek, massasje, rørlegger og restauranter.

Butikk

Legevakt i Hafjell

I sentrum av Øyer finner du også legevakten med legekontor og fysioterapi som er lokalisert i Spar-bygget. Åpningstider 08.00 - 16.00 og er lokalisert som nabo til Hafjell Hotell ved siden av Spar. Ved behov for kontakt med legevakten oppfordres til bruk av legevaktstelefonen 116117 som er bemannet døgnet rundt. Ved direkte oppmøte ved legevakten må det påregnes lenger ventetid enn ved telefonkontakt på forhånd. Ved medisinsk nødsituasjon: Ring 113. 

I tillegg kan du besøke Øyer bibliotek dersom du mangler lesestoff på hytta.

Både Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell er lokalisert i sentrum av Hafjell og Øyer.  Her finner du også to hoteller henholdsvis Hafjell Hotell og Scandic Hafjell. 

Butikker og handel i Hafjell og Lillehammer

<% totalFilter %> filter applicerade