Beste hotellfrokost i Oppland
Beste hotellfrokost
Beste hotellfrokost
Beste frokost

Beste hotellfrokost i Oppland

Twinings Best Breakfast kåret i 2017 Norges beste frokost for 13 år på rad. Hafjell Hotell ble fylkesvinner i Oppland som det hotellet med beste hotellfrokost. Det var første gang et hotell fra Lillehammer-regionen vant denne konkurransen.

Beste frokost 

Frokost på Hafjell Hotell

I 2018 gjentok Hafjell Hotell bragden og ble kåret til vinner som hotellet i Oppland med best frokost.  Det var maten og service på Hafjell Hotell som skilte seg ut og for andre året på rad kan de smykke seg som fylkesvinner av Twinings Best Breakfast og kalt Norges beste hotellfrokost.

Kriteriene for å vinne er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet. Juryen består av kokker og sommelierer fra Haugen-Gruppen, i tillegg til en uavhengig jury. De har vurdert over 400 hoteller i Norge.

Nå satser hotellet på å videreutvikle matserveringen. Kjøkkensjefen opplyser at hotellet allerede har gjort noen små forandringer som de håper skal slå godt ut under neste evalueringsprosess. I tillegg har hotellet økt fokus på matsvinn.

Frokosten serveres 07.30 - 10.00 mandag - fredag og lørdag/søndag til 11.00

Velkommen til frokost hos oss på Hafjell Hotell

Tags
hafjell hotell
frokost