Kart over sør Norge
Hafjell
Tog til Lillehammer
Travel to Lillehammer
Lillehammer skysstasjon
Lillehammer buss og togstasjon
Lillehammer skysstasjon
Taxi Lillehammer
Buss og tog Lillehammer
Hafjell Hotell
Buss til Hunderfossen
E6
Skibuss
Buss Hafjell til Lillehammer
Sykkelhotell

Transport til Lillehammer og Hafjell

Lillehammer ligger kun 180 km nord for Oslo og 145 km fra Oslo Lufthavn. Reisende med bil eller buss på E6 når Lillehammer på under 2 timer fra flyplassen. Fra Lillehammer til Hafjell tar det 15 minutter med bil.  Avstand fra Gøteborg til Hafjell er 480 km. Hafjell er et populært skisted i Innlandet fylke, og ligger ca. 20 km nord for Lillehammer. Det er et av de største skistedene i Norge, og har et stort utvalg av bakker og løyper for alle nivåer av skiløpere.

Lillehammer - transport

Lillehammer ligger kun 180 km nord for Oslo og 145 km fra Oslo Lufthavn på Gardermoen. Reisende med bil/buss på E6 når Lillehammer på under 2 timer fra flyplassen. Fra Oslo er det svært gode togforbindelser med i overkant av 15 daglige avganger til Lillehammer. Disse togene kjører via flyplassen.

E6 til Lillehammer og Hafjell

Dersom du velger å kjøre egen bil til Lillehammer, er ikke dette noe problem. Følg E6 hele veien og du ankommer Lillehammer og Hafjell etter en flott tur gjennom norsk kulturlandskap langs Norges største innsjø Mjøsa. Her er det ikke noe høyfjellsoverganger og E6 stenges ikke på grunn av snøforhold og dårlig vær.

Buss Lillehammer - Hafjell

Fra Lillehammer går det busser til Hafjell fra plattform J på busstasjonen i Lillehammer og bussholdeplassen i sentrum av Hafjell er kun 100 meter fra Hafjell Hotell.Om sommeren er det buss til Lilleputthammer fra Lillehammer.

Drosje Lillehammer

Lillehammer taxisentral er lokalisert like ved buss og togstasjonen (Lillehammer skysstasjon). Normalt vil det være drosjer som står rett utenfor når du ankommer med buss eller tog. Du kan også ringe 06565 og bestille drosje. Rett ved drosjeholdeplassen er det et sykkelhotell der du kan oppbevare din sykkel.