Norsk vegmuseum
Norsk vegmuseum
Norsk vegmuseum
Norsk vegmuseum
Norsk vegmuseum
Serveringssted Norsk vegmuseum
Norsk vegmuseum

Norsk vegmuseum ved Hunderfossen

Norsk vegmuseum er et av Norges største teknisk industrielle museum. Museet har flere tusen kvadratmeter innendørs utstillinger, en stor museumspark og en unik over 200 meter lang bergtunnel med fjellsprengningshistorie. Vegmuseet er nærmeste nabo til Hunderfossen Familiepark og kun 3 km fra Lilleputthammer Familiepark, åpent hele året og har gratis inngang.

Vegmuseum

Museet er svært populært hos alle som har interesse for store maskiner, biler, motorsykler og veghistorie. Museet eies og drives av Vegdirektoratet og har et nasjonalt ansvar for norsk veghistorie. Legg merke til at de store deler av året har åpen landhandel, servering i gjestgiveriet og en rekke arrangementer for store og små. Hjertelig velkommen - Gratis inngang.

Museumspark med maskiner og veghistoriske miljøer som skysstasjon, arbeidsbrakker, gjestgiveri og landhandel som vitner om historisk reiseliv, arbeidsliv og vegmiljø. Uteområdet er lagt til rette for barnefamilier med sandkasse, tråbiler og lekeplass. Om sommeren tilbyr vi veteranbussturer, åpen smie, gjestgiveri og landhandel. Vegvokter med hest i museumsparken.

Åpningstider Norsk vegmuseum

23. juni –12. august:
Åpne utstillinger i hovedbygning klokken 10-17 (alle dager)
Bygninger i museumsparken, Bagges landhandel, Blindheimsvik landhandel, Fjellsprengningsmuseet, veteranbusstur, smed i smia og turer med hest og kjerre klokken 11 - 17 (alle dager)

13. august – 30. september
Åpne utstillinger i hovedbygningen klokken 10-15 (tirsdag - søndag)
Veteranbusstur med runde i Fjellsprengningsmuseet, åpent i Blindheimsvik landhandel og åpne bygninger i museumsparken kl. 11-15 (lørdag og søndag)

1. oktober – 30. desember
Åpne utstillinger i hovedbygningen klokken 10-15 (tirsdag-søndag)
Museet er stengt 23. -26. og 31. desember

2. januar – 30. april
Åpne utstillinger i hovedbygningen kl. 10-15 (tirsdag - søndag)
Museet er stengt 1. januar

Tags
norsk vegmuseum
museum

Attraksjoner i Innlandet

<% totalFilter %> filter applicerade