Alpingrenda i Hafjell
Alpingrenda
Ski inn ski ut Alpingrenda
Alpingrenda sommer
Alpingrenda
Alpingrenda stue
Alpingrenda kjøkken
Alpingrenda spiseplass
Alpingrenda spiseplass
Hems og TV stue
Soverom
Soverom
Soverom
Soverom
Bad alpingrenda
Toalett og dusj
Plantegning Alpingrenda 7C
Plantegning Alpingrenda 7C

Alpingrenda i Hafjell

Alpingrenda i Hafjell har utsikt mot Hunderfossen og Alpingrenda er et trivelig område i Sørlia som passer perfekt for familier som er på skiferie eller om sommeren skal på tur til Lilleputthammer og Hunderfossen. Fra Alpingrenda er det kort avstand til alpinbakken i Hafjell med skiutleie, skiskole, restauranter og gondolen.  Det er en kort tur til sentrum av Øyer hvor man finner butikker, lekeland og restauranter.  Alpingrenda er et godt etablert område og en av de mest populære i destinasjonen.

Alpingrenda leilighet

Alpingrenda med 12 sengeplasser passer perfekt for familier som er på ferie i Hafjell Hunderfossen. Fra Alpingrenda er det kort avstand til alpinbakken og vår leilighet Alpingrenda 7C har ski inn ski ut til rød løype via blå transportløype. Det er også kort avstand til restauranten på Hafjell Lodge som serverer lunsj i vintersesongen. Om høsten er det omtrent 400 meter til gondolen og Hafjell Bike Park og 2 minutters kjøretid til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell.

Alpingrenda 7C har 12 sengeplasser, 4 soverom, 2 bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken med spisebord, stekeovn og kjøleskap med liten fryser, koselig stue med peis. I hemsen over finnes en TV-stue. Det er trådløs internett, stor terrasse med utsikt mot Fakkelmannen og sentrum av Hafjell, parkeringsplass ved leiligheten og egen skibod. Ski inn ski ut om vinteren til skiløypene i alpinsenteret. 

Soverom 1: Dobbeltseng
Soverom 2: Dobbeltseng + køyeseng
Soverom 3: Familiekøyeseng (underkøye 150 cm bred, og overkøye er 75 cm bred)
Soverom 4: Familiekøyeseng (underkøye 150 cm bred, og overkøye er 75 cm bred)

I leiligheten finnes badstue, oppvaskmaskin, peis, TV og skibod.

Fra leiligheten på Alpingrenda er det kort kjørevei til sentrum av Hafjell med butikker og Lekeland Hafjell, Lilleputthammer familiepark og Hunderfossen. Husdyr ikke tillatt. Kulegrill er tilgjengelig.