Hafjelltunet 4 - 8 sengs leiligheter

Område: Dalområdet Vis på kart
Alpint
Balkong/terrasse
Peis/gasspeis

Hafjell Resort har for utleie et stort utvalg av lekre leiligheter med ski inn ski ut til familieområdet og skiheisene på Hafjelltunet. Hafjelltunet ble åpnet i 2021 og tilbyr moderne skileiligheter fra 4 til 8 sengeplasser rett ved skibakken, skiutleie og skiskolen. Ski inn ski ut i skisesongen.

Fasiliteter

Peis/gasspeis
Handikapvennlig
Lader for elbil
Lekeland
Kjøleskap
Mikrobølgeovn
Kjøkken
Komfyr
Oppvaskmaskin
Sykkeutleie
Barnevennlig
Kjæledyr ikke tillatt
Røykfritt
Familiepark
Kabel TV
Garasje
Selvhushold
Bike Park
Skiutleie
Ski inn ski ut
Minigolf
Golf
Skiskole
Handkappvennlig
Balkong/terrasse
Skibod
Innendørsparkering - gratis
Parkering ute - gratis
Alpint
WC og dusj
Internett
Sykkelstier

Om

De moderne leilighetene i Hafjelltunet er universelt utformet og har arealeffektive planløsninger og flere leilighetsalternativer fra 63 til 79 m2 med fire til åtte sengeplasser. De fleste av leilighetene har to eller tre soverom. Hafjelltunet er lokalisert på oversiden av Hafjell Alpinlandsby i Nordlia. Kjøkkenet er moderne og har åpen løsning mot stuen som gir en god romfølelse, og ikke minst muligheten til å nyte peisen fra flere soner i leiligheten. Fra stuen er det utgang til en solrik terrasse eller balkong.
 
Leilighetene har delikate baderom med tidsriktige farger på overflater og innredninger. Romslige sørvendte terrasser/balkonger, innendørs parkeringsplass i garasje og bod. To leilighetsbygg har heis. For rullestolbrukere er det god adkomst fra bakkenivå i det ene bygget der det er heis fra garasje til etasjene. I tillegg er det felles bod for skipreparering ved innkjøring til garasjen. Alle leiligheter har skibod ved bakkeplan. Like i nærheten av Hafjelltunet finnes det en liten lekeplass for barna.

Type leiligheter på Hafjelltunet
De fleste type leiligheter har følgende sengefordeling, men det kan forekomme variasjoner.

Leilighet med 2 soverom, 5 sengeplasser
(Soverom 1: dobbeltseng, soverom 2: dobbeltseng + sovesofa)
Leilighet med 2 soverom, 6 sengeplasser
(Soverom 1: dobbeltseng, soverom 2: fire sengeplasser)
Leilighet med 3 soverom, 7 sengeplasser
(Soverom 1: dobbeltseng, soverom 2: familiekøyeseng, soverom 3: dobbeltseng).
Leilighet med 3 soverom, 8 sengeplasser
(Soverom 1: dobbeltseng, soverom 2: familiekøyeseng, soverom 3: familiekøyeseng eller 2 x køyeseng)

NB! leilighetene er i privat eie og interiørdetaljer og sengefordeling kan variere fra leilighet til leilighet.

Innsjekk: (FRA kl 17.00)
Bestiller/Gjesten kan normalt sjekke inn og få utlevert sine nøkler hos HHs fra kl 17.00, I spesielle perioder som 2. juledag, 1. nyttårsdag, 1. påskedag 2. påskedag samt søndagene i uke 7 og 8 vil innsjekk tidspunktet være fra kl 19.00.

Husdyr
Utvalgte leiligheter er reservert for hund eller katteiere. Tillegg Kr 500,- per opphold. Husdyr skal sove i bur. Husdyr skal ikke være i seng og sofa. Skriv beskjed om at du tar med husdyr ved bestilling.

Parkering 
Hver leilighet har en anvist plass i parkeringsanlegget. Samt at det er parkeringsplasser rett utenfor Hafjelltunet. En del av leilighetene har egen lader i parkeringsanlegget.

Elbil lader
Det er også ladere for elbil utendørs. Det påfølger kostnader ved lading.
 
Hafjelltunet byr på lekre og moderne leiligheter med sentral beliggenhet direkte ut i Hafjell Alpinsenter. Her kan du ta på deg skiene og skli rett ut i både skibakken, heis, skiskole, stolheis og Gondolen som tar deg videre i alpinanlegget. Hafjelltunet har en felles smørebod. Omtrent 5 minutters spasertur til Hafjell pizza ved skiutleie og til sentrum av Øyer er det litt over 1 km.

Hafjelltunet er lokalisert på oversiden av Hafjell Alpinlandsby i Nordlia. Ved start og slutt i skisesongen kan det være lite snø like ved bostedene.

KIDS Knerten er familieområde rett utenfor Hafjelltunet og som ligger sentralt til i Hafjells dalområde. Familieområdet består av Familiebakken og Knerten, to skålheiser og to båndheiser. KIDS Knerten har et slalåmtema hvor barna kan prøvekjøre slalåmporter. Familieområdet er også møtestedet for skiskolen, og uten tvil det perfekte stedet for en nybegynner.

I våre hytter og leiligheter er sluttvask og strøm inkludert. Oppvask, tømme kjøleskap og tømming av søppel er ikke inkludert og må gjøres av leietaker.

Aldersgrense ved bestilling av opphold for påsken er fylte 30 år, se HTTPS://WWW.HAFJELLRESORT.NO/BESTILLINGSVILKAR-HAFJELL-HOTELL
Unntak for småbarnsfamilier, med opphold sammen med barn / familie - kontakt Hafjell Resort for bekreftelse.

Kontaktinformasjon