Nordlia nr. 11

Område: Dalområdet Vis på kart
Ski inn/ski ut
Balkong/terrasse
Badstue
Peis/gasspeis

Koselig hytte med fire soverom i Nordlia hytteområde tett inntil sykkelstiene i Hafjell. Gangavstand til gondolen og familieområdet i alpinsenteret. Nordlia 11 har en stor terrasse hvor solen kan nytes sammen med gode venner. Ski inn ski ut hytte i skisesongen. Valgfri ankomst og avreisedager til og med uke 6.

Fasiliteter

Peis/gasspeis
Hund/katt tillatt
Badstue
Vaskemaskin
TV
Dusj
Kjøleskap
Mikrobølgeovn
Kjøkken
Komfyr
Oppvaskmaskin
Barnevennlig
Røykfritt
Kabel TV
Balkong/terrasse
Skibod
Parkering ute - gratis
Ski inn/ski ut
WC og dusj
Internett
Sykkelstier

Om

NORDLIA 11
Koselig hytte på 125 m2 med fire soverom beliggende i Nordlia hytteområde tett inntil barne og familiebakken i Hafjell. Ski inn ski ut og gangavstand til gondolen og familiebakken i Hafjell. Nordlia 11 har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes. Fra denne skihytten i Hafjell er det ski inn ski ut til skiløypene i Hafjell.

Stuen er utstyrt med sofa, TV, peis / peisovn. Det finnes også internett, stor terrasse med bord, stoler, grill. Parkeringsplass rett ved hyttene. Egen oppvarmet skibod med smørebenk. Kort kjøreavstand til Lilleputthammer og sentrum av Øyer med butikker. Om sommeren er det gangavstand til gondolen i Hafjell og Lilleputthammer familiepark.

Kjøkkenet er fullt utstyrt og har kjøleskap med separat fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, stekeovn med fire plater. Stuen har stor hjørnesofa og spisebord med 12 sitteplasser.  I hytten er det også badekar, vaskemaskin og stor terrasse med utemøbler. Kulegrill tilgjengelig på terrassen.

Sengefordeling soverom:
Soverom 1: Dobbeltseng
Soverom 2: Familiekøye
Soverom 3: Familiekøye
Soverom 4: To køyesenger
Bad 1: dusj, toalett, badstue, badekar (boblebadfunksjon fungerer ikke)
Bad 2: dusj, toalett

HUND OG KATT VELKOMMEN
Tillegg Kr 500,- per opphold. Kjæledyret skal sove i bur og skal ikke være i seng og sofa.

Kontaktinformasjon