Nordlia nr. 17

Område: Dalområdet Vis på kart
Ski inn/ski ut
Balkong/terrasse
Badstue
Peis/gasspeis

Koselig og stor hytte på 170 m2 i Nordlia hyttefelt i Hafjell kun 300 meter fra Bike Parken. Denne hytten har 16 sengeplasser og fem soverom. En stor terrasse med utemøbler der frokost eller middag kan nytes om sommeren. Ski inn ski ut hytte i skisesongen.

Fasiliteter

Internett
Peis/gasspeis
Badstue
Vaskemaskin
TV
Kjøleskap
Mikrobølgeovn
Kjøkken
Komfyr
Oppvaskmaskin
Barnevennlig
Kjæledyr ikke tillatt
Røykfritt
Kabel TV
Balkong/terrasse
Skibod
Parkering ute - gratis
Ski inn/ski ut
WC og dusj
Internett
Sykkelstier

Om

Nordlia 17
Koselig og stor hytte på 170 m2 i Nordlia hyttefelt i Hafjell kun 300 meter fra familiebakken. Denne hytten har 16 sengeplasser og fem soverom med ski inn ski ut via tilbringerløype til familiebakken. Om sommeren er det gangavstand til gondolen i Hafjell og Lilleputthammer familiepark. Ski inn ski ut hytte i skisesongen. Valgfri ankomst og avreisedager til og med uke 6.

Stor og romslig hytte på 170 m2 med 5 soverom fordelt på 16 sengeplasser. Komfyr / stekeovn, kjøleskap / fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kabel-TV, peis, 2 dusj / WC, badstue, peisovn og skidbod. Røykfri boenhet. Stor terrasse. Hytta holder god standard og er delikat med lyse vegger og tak. Parkett på gulv i stue og soverom. Badene er flislagte. Stua er stor og romslig med peisovn. Avstand til skibakken 200-300 meter.

Kjøkkenet er fullt utstyrt og har komfyr, to kjøleskap med separat fryser, to oppvaskmaskiner, mikrobølgeovn. I oppholdsrommet finner du peisovn, sofagruppe, flatskjerm, kabel-TV, spiseplass til 16 personer.

I 2.etasje er det lite oppholdsrom med sofagruppe med TV kun for oppkobling av spillkonsoll/dvd/PC.

Hytte i flott og etablert hytteområde i Nordlia med nærhet til skibakken. 300 meter fra familiebakken og gondolen på Hafjell Alpinsenter.  Hytta har nydelig stor solterrasse med ca 300 meter til grønn løype i familiebakken og er den ideelle innkvarteringen for familier. Kort kjøreavstand til Lilleputthammer og Hunderfossen.

Gangavstand til skiutleie, skiskole, heis og gondolen. Om sommeren er det 15 minutters spasertur til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell. Øyer sentrum med butikker og restauranter er i gangavstand.

Sengefordeling soverom:
Soverom 1: 1 Familiekøyeseng (Dobbeltseng under + 90 cm over)
Soverom 2: 1 Familiekøyeseng.(Dobbeltseng under + 90 cm over)
Soverom 3: 1 Twinseng (90 cm) + køyeseng (75 cm)
Soverom 4: 1 Familiekøyeseng (Dobbeltseng under + 90 cm over) + 1 enkeltseng og barneseng
Soverom 5: 1 Familiekøyeseng (Dobbeltseng under + 90 cm over). + 1 enkeltseng

Hytten har en stor terrasse og bålpanne med grillrist. I tillegg er det stor skibod. Husdyr ikke tillatt. Kulegrill tilgjengelig.

Kontaktinformasjon