Påsken i Hafjell
Takk Skarru Hafjell
Gaiastova i påsken
Janteløpet Mosetertoppen
Påske i Hafjell
Påskeferie
Påsken 2019
Afterski i påsken
Petter Katastrofe kommer til Hafjell
Hafjell i påsken
Afterski påsken
Hytte i påsken
Hafjelltoppen i påske
Ledig i påsken
Påskefjellet
Påskeferie
Hytte i påsken
Påsken 2019
Påsken 2019
Hafjell

Påsken i Hafjell

Påskeferie er for mange den store avslutningen av en skisesong i Norge. Hafjell har i de senere årene satset stort på påsken med arrangementer og afterski på Gaiastova og Hafjell Lodge. Det er ikke bare gode snøforhold som frister. Hafjell får besøk av kjente artister. I tillegg har utesteder som Hafjell Lodge, Skavlen, Gaiastova og Ryk & Reis afterski i hele påsken. Lekeland Hafjell holder åpent i påsken og der bruker det å være et yrende liv. Hafjell er en av Norges beste skisteder når du skal oppleve påsken. Det er et rikholdig program med livekonserter og arrangementer. I Hafjell blir det konserter med kjente band og artister i påsken.

Påskeprogram 18-21. april

På Midtstasjonen hver dag blir det aktiviteter for alle, med snøvolleyball og rebusløp fra klokken 12-14. Det blir DJ og artister som skaper god stemning fra klokken 12-15 skjærtorsdag, langfredag og lørdag (påskeaften). Katastrofe, Stisema, Kalle Føtters med flere! Topp stemning på afterski på Gaiastova, Skavlen, Ryk & Reis og Woody’s hver dag! 

Bestill påskeferie i Hafjell 

Her finner du hva som er ledig i påsken på Hafjell.  Velg mellom hotellrom, leiligheter og hytter for din påskeferie.

Søndag 14.april - onsdag 17.april

Søndag 14.april - søndag 21.april

Onsdag 17.april - søndag 21.april

Torsdag 18.april - søndag 21.april

Hvilke dager er påsken 2019

Mandag 15.april - mandag 22.april, 2019 uke 16
Helligdager og merkedager, påsken 2019:
Palmesøndag 14.april 2019
Skjærtorsdag 18.april 2019
Langfredag 19.april 2019
Påskeaften 20.april 2019
Første påskedag 21.april 2019
Andre påskedag 22 april 2019

Tidlig påske inkludert Palmehelgen

Påskefeiringen starter for mange med palmehelgen, som er helgen før påsken starter. Da er også prisene på overnatting lavere enn i påsken.  Petter Northug planlegger skifestivalen Janteloppet på Mosetertoppen skistadion på Hafjell 12 og 13.april. Her blir det skirenn og muligheter å oppleve noen av verdens beste skiløpere. Petter Northug gjør dette i samarbeid med arrangørklubb Øyer Tretten. Skirennet er for junior og oppover, rennet vil være en avslutning for skisesongen hvor mange de store skiprofilene deltar. 
Det planlegges 100 meter supersprint fredag og 30 km fellesstart på lørdag på Mosetertoppen skistadion i Hafjell. I tillegg blir det afterski med kjente liveartister og underholdning på skiarenaen etter målgang.

Finn ledig overnatting i palmehelgen

Vinterlyd i Hafjell

Vinterlyd 2019 kommer til Hafjell i Palmelørdag

Fredag 12.april - onsdag 17.april 2019

Påskeferie i Hafjell

Den tradisjonelle norske påsken tilbringes i påskefjellet og feires med appelsiner, sol, Kvikk Lunsj og skiturer eller i skibakkene på Hafjell.  Påsken er fin tid for å slappe av, til å kose seg sammen med familie og venner, til å spise god mat og ikke minst til å komme seg ut på skitur. I Hafjell blir det sesongavslutning med påskefestivalen Takk Skarru Hafjell med kjente artister.  

Onsdag 17.april - søndag 21.april 2019

Tidenes påske på Gaiastova Afterski

Gaiastova inviterer til påskefest med arrangementer som garanterer den riktige påskestemningen. Alt er planlagt til minste detalj, og Gaiastova satser på årets største fester hele tre dager på rad. 
Alltid gratis inngang ID: 20 år

18/04 På Skjærtorsdag smeller det med 90´s party, giveaways og kanskje noen overraskelser til dere som drar den helt ut! Dj BIGS setter stemningen med retro beats og effekter dere ikke har sett tidligere. Det er ikke nødvendig å kle seg ut, men beste kostyme vinner billetter til «We Love the 90’s 2019 på Telenor Arena!»

19/04 og 20/04 Langfredag og påskeaften gjentar vi suksessen med Saksofonisten JulySax og DJ BIGS! July er norges råeste på saksofon, og setter virkelig en stemning som får gåsehuden til å sette seg! Dette er et show du ikke vil gå glipp av!

Tilbakekalt fra USA, kommer trubaduren, myten, legenden Tico! Han spiller tradisjonen tro, onsdag 17/4-lørdag 20/4 på terrassen.

Så, ta med solkrem og alle venners venner, for dette blir en fantastisk avslutning på sesongen.

Hafjell Hotell i påsken

Skjærtorsdag, langfredag, påskeaften og 1.påskedag. Hotellet har buffet fra klokken 18.00 – 21.00. A la carte stenger klokken 16.00 og vi har ny Dagens rett fra klokken 16.00. Lunsjbuffet 1.påskedag fra 13-17

LEKELAND HAFJELL I PÅSKEN

Åpent alle dager 11-18 i påsken.

Tags
påske
påskeferie
påske 2019