Youtube video fallback image

Påskeferie på fjellet

Påskeferie 2023 er for mange den store avslutningen av en lang skisesong i Norge. Hafjell Resort selger hytter, leiligheter og hotellrom for påsken 2023. Nå kan du sikre deg de beste hyttene i påsken. Det er ikke bare gode snøforhold som frister. Hafjell er en av Norges beste skisteder når du skal oppleve påsken. Husk å bestille heiskort for påsken. 

Bestill påskeferie på fjellet

I vår bookingkalender finner du hva som er ledig i påsken på Hafjell. Velg mellom hotellrom, leiligheter og hytter for din påskeferie i 2023. 

Søndag 2.april - søndag 9.april 2023

Onsdag 5.april - søndag 9.april 2023

Onsdag 5.april - mandag 10.april 2023

Påskeferie i Hafjell

Den tradisjonelle norske påsken tilbringes i påskefjellet og feires med appelsiner, påskesol, Kvikk lunsj og skiturer eller i skibakkene på Hafjell.  Påsken er fin tid for å slappe av, til å kose seg sammen med familie og venner, til å spise god mat og ikke minst til å komme seg ut på skitur. Utesteder som Gaiastova, Skavlen og Lodgen har afterski og konserter i påsken. Gaiastova arrangerer en stor påskefest med artister og DJ og nede i dalen har Lodgen påskefestival med artister.

Avslutningshelg Hafjell

Uke 15 på Hafjell er siste uke denne skisesongen du kan oppleve skibakkene og vårsolen som skinner. Hafjell Resort har gode tilbud på overnatting i uke 15. 

Søndag 9.april - søndag 16.april

Søndag 9.april - torsdag 13.april

Søndag 9.april - fredag 14.april

Torsdag 13.april - søndag 16.april

Fredag 14.april - søndag 16.april