Påske på fjellet
Påsken 2020
Påske i Hafjell
Påskeferie
Hafjell i påsken
Hytte i påsken
Hafjelltoppen i påske
Ledig i påsken
Påskefjellet
Påskeferie
The Nest hytter i påsken
Påske på Hafjell
Påsken 2020
Påske på Hafjelltoppen
Hafjell
Jaertunet påske

Påsken i Hafjell

Påskeferie 2021 er for mange den store avslutningen av en skisesong i Norge. Hafjell Resort selger ut de siste restplassene for påsken 2021. Vi har noen få ledige hytter, leiligheter og hotellrom i påsken. Det er ikke bare gode snøforhold som frister. Hafjell får besøk av kjente artister. I tillegg har utesteder som Hafjell Lodge, Skavlen og Gaiastovas åpent i hele påsken. Lekeland Hafjell holder åpent i hele påsken og der bruker det å være et yrende liv. Hafjell er en av Norges beste skisteder når du skal oppleve påsken. 

Bestill påskeferie 2021

I vår bookingkalender finner du hva som er ledig i påsken på Hafjell. Velg mellom hotellrom, leiligheter og hytter for din påskeferie i 2021. 

Søndag 28.mars - søndag 4.april

Onsdag 31.mars - søndag 4.april

Påskeferie i Hafjell

Den tradisjonelle norske påsken tilbringes i påskefjellet og feires med appelsiner, sol, Kvikk Lunsj og skiturer eller i skibakkene på Hafjell.  Påsken er fin tid for å slappe av, til å kose seg sammen med familie og venner, til å spise god mat og ikke minst til å komme seg ut på skitur. 

Hafjell Hotell i påsken

Hafjell Hotell servere påskebuffet 1.påskedag, 13.00-17.00.  Mange påskegjester som bor på Hafjell Hotell bestiller helpensjon der man kan ha lunsj i skibakken.

Lekeland i påsken

11.00 - 18.00 hver dag i påsken

Tags
påske
påskeferie
påske 2020