Påske på fjellet
Gaiastova i påsken
Påsken 2019
Påske i Hafjell
Påskeferie
Afterski i påsken
Hafjell i påsken
Afterski påsken
Hytte i påsken
Hafjelltoppen i påske
Ledig i påsken
Påskefjellet
Påskeferie
The Nest hytter i påsken
Påske på Hafjell
Påsken 2020
Påske på Hafjelltoppen
Hafjell
Jaertunet påske

Påsken i Hafjell

Påskeferie 2020 er for mange den store avslutningen av en skisesong i Norge. Allerede nå kan du bestille bosted for påske 2020. Hafjell har i de senere årene satset stort på påsken med arrangementer og afterski på Gaiastova og Hafjell Lodge. Det er ikke bare gode snøforhold som frister. Hafjell får besøk av kjente artister. I tillegg har utesteder som Hafjell Lodge, Skavlen, Gaiastova og Ryk & Reis afterski i hele påsken. Lekeland Hafjell holder åpent i påsken og der bruker det å være et yrende liv. Hafjell er en av Norges beste skisteder når du skal oppleve påsken. Det er et rikholdig program med livekonserter og arrangementer. I Hafjell blir det konserter med kjente band og artister i påsken.

Bestill påskeferie 2020

I vår bookingkalender finner hva som er ledig i påsken på Hafjell.  Velg mellom hotellrom, leiligheter og hytter for din påskeferie i 2020. 

Onsdag 9.april - søndag 12.april

Søndag 5.april - søndag 12.april

Påskeferie i Hafjell

Den tradisjonelle norske påsken tilbringes i påskefjellet og feires med appelsiner, sol, Kvikk Lunsj og skiturer eller i skibakkene på Hafjell.  Påsken er fin tid for å slappe av, til å kose seg sammen med familie og venner, til å spise god mat og ikke minst til å komme seg ut på skitur. 

Tidenes påske på Gaiastova Afterski

Gaiastova inviterer til påskefest med arrangementer som garanterer den riktige påskestemningen. Alt er planlagt til minste detalj, og Gaiastova satser på årets største fester hele tre dager på rad. Alltid gratis inngang ID: 20 år. Så, ta med solkrem og alle venners venner, for dette blir en fantastisk påske 2020 på Hafjell.

Hafjell Hotell i påsken

Hafjell Hotell servere påskebuffet 1.påskedag, 13.00-17.00

LEKELAND HAFJELL I PÅSKEN

11.00 - 18.00 hver dag.

Tags
påske
påskeferie
påske 2020