Book tidlig rabatt
Alpin Apartments Solsiden
Skiferie 2020
Boende i Hafjell
Alpin Apartments Sørlia
Hafjell Gard hyttene
Sørlia i Hafjell
Nordlia hytte i Hafjell
Solsiden i Hafjell
Hytte på Hafjelltoppen
The Nest Hafjell
Skiferie
Skiferie

Book tidlig rabatt

Booking av skiferie i Hafjell for 2020 er snart klar og du kan sikre deg plass i de mest populære periodene som julen, nyttår, vinterferie og helgene i mars ved å bestill hos Hafjell Resort. Send e-post til [email protected] for ønsket bosted og periode. 
 

Skiferie 2020

Vi anbefaler at du bestiller din skiferie på fjellet før 1.august med ski inn ski ut bosted. Allerede nå er populære perioder som julen og vinterferien i ferd med å bli fullbooket. Hafjell Resort tilbyr opptil 10% book tidlig rabatt på utvalgte leiligheter og hytter i Hafjell. Spar penger på din skiferie til Hafjell i 2019/2020.  Bestill overnatting og sikre deg bosted før de andre bestillinger sin skiferie for vinter 2020. 

Bookbare perioder

I hovedsak er våre perioder søndag - søndag (ukesopphold), søndag - fredag, søndag - torsdag (midtuke), torsdag - søndag og fredag - søndag (langweekend og weekend). Det kan være avvikende perioder i julen og påsken. Bookbare perioder for skiferie 2020 starter fra fredag 20.desember 2019 i vår bookingkalender.  Snart legger vi ut bookbare perioder for 2020 i vår bookingkalender.  Du kan sikre deg bosted ved å sende Hafjell Resort e-post til [email protected]

Fristen for å bestille med rabatt er 1.august. Rabatten blir trukket tilbake når de enkelte periodene er i ferd med å bli fullbooket.  

Betaling av skiferie 2020

- Ett depositum på 25 % av totalsummen trekkes automatisk ved bestillingen.
- Resterende 75 % har forfall 6 uker før ankomst.

Tags
book tidlig rabatt

Leiligheter og hytter med book tidlig rabatt

<% totalFilter %> filter applicerade