Book tidlig rabatt
Alpin Apartments Solsiden
Alpin Apartments Sørlia
Hafjell Gard hyttene
Nordlia hytte i Hafjell
Hytte på Hafjelltoppen
The Nest Hafjell

Book tidlig rabatt

Booking av skiferie i Hafjell for 2019 er klar og du kan sikre deg plass i de mest populære periodene som julen, nyttår, vinterferie og helgene i mars ved å bestill hos Hafjell Resort.  
 

Skiferie 2019

Vi anbefaler at du bestiller din skiferie på fjellet allerede når for sikre deg ski inn ski ut bosted. Allerede nå er populære perioder som julen og vinterferien i ferd med å bli fullbooket.  Hafjell Resort tilbyr opptil 10% book tidlig rabatt på utvalgte leiligheter og hytter i Hafjell. Nå kan du spare penger på din skiferie til Hafjell i 2018/2019.  Bestill overnatting og sikre deg bosted før de andre bestillinger sin skiferie for vinter 2019. 

Bookbare perioder

I hovedsak så er våre perioder søndag - søndag (ukesopphold), søndag - fredag (midtuke) søndag - torsdag, torsdag - søndag og fredag - søndag. Det kan være avvikende perioder i jul og påsken. Bookbare perioder starter fra 21.desember 2018 i vår bookingkalender.

Fristen for å bestille med rabatt er 15.august. Rabatten blir trukket tilbake når de enkelte periodene er i ferd med å bli fullbooket!

Betaling av skiferie 2019

- Ett depositum på 25 % av totalsummen trekkes automatisk ved bestillingen.
- Resterende 75 % har forfall 6 uker før ankomst.

Tags
book tidlig rabatt

Leiligheter og hytter med book tidlig rabatt

<% totalFilter %> filter applicerade