Rabat Hafjell
Book tidlig rabatt
Rabatt Hafjell

Book tidlig rabatt

Priskupp på skiferie i Hafjell

Bestill opphold hos Hafjell Resort for neste års skiferie før den norske kronen styrker seg.  Vi tilbyr fra 9 til 11% book-tidlig rabatt på utvalgte bosteder for skisesongen 2023/2024. 

Skiferie 2024

Vi anbefaler at du bestiller din skiferie på fjellet med ski inn ski ut bosted. Allerede nå er populære perioder som jul, nyttårshelg og vinterferie 2024 i ferd med å bli fullbooket. 

Jul på fjellet

Julen er en koselig høytid og mange søker etter hvit jul og snø som daler ned på julaften. Da er Hafjell og Lillehammer det perfekte stedet for oppleve julens magi sammen med familie eller venner.

Leie hytte nyttår

Opplev Romjulen og Nyttår i Hafjell med hyggelig samvær sammen med venner og familie når det nye året 2024 skal markeres

Vinterferie

Det er mange som ønsker å booke bosted for vinterferie i 2024 og spesielt er det boenhetene med ski inn ski ut som er populære blant gjester som ønsker å bestille skiferie uke 7, 8 eller 9 i Hafjell. 

Bookbare perioder

I hovedsak er våre perioder søndag - søndag (ukesopphold), søndag - fredag, søndag - torsdag (midtuke), torsdag - søndag og fredag - søndag (langweekend og weekend). Det kan være avvikende perioder i julen og nyttår.