Book tidlig rabatt
Skiferie 2021
Alpin Apartments Solsiden
Skiferie 2021
Boende i Hafjell
Alpin Apartments Sørlia
Hafjell Gard
Sørlia i Hafjell
Nordlia hytte i Hafjell
Solsiden i Hafjell
Hytte på Hafjelltoppen
Nest i Hafjell
Skiferie 2021
Skiferie 2021
Hytte Mosetervegen 484

Book tidlig rabatt

Priskupp på skiferie i Hafjell

Den norske kronen stuper og nå kan du gjøre et røverkjøp!  Bestill opphold hos Hafjell Resort for neste års skiferie før den norske kronen styrker seg.  I våre tilbud er det opptil 10% bok tidlig rabatt på utvalgte leiligheter og hytter.  Du kan avbestille uten kostnad innen 1.Desember 2020.  Fristen for å bestille utvalgte hytter og leiligheter med book tidlig rabatt er lørdag 1.august 2020.

Store rabatter på heiskort

Nå kan du bestille heiskort i Hafjell med earlybird rabatt på 25% i ordinærsesong og 10% i høysesong. Earlybird rabatt gjelder for heiskort fra og med 4 dager

Frister for kjøp av earlybird heiskort er: 1. september og 1. oktober.

HEISKORT -25 %

Tilbring deilige dager på ski i et av Norges største alpinanlegg med løyper i alle vanskelighetsgrader.

BOOK EARLY BIRD HEISKORT

Minimum 4 dager 
25 % i lavsesong ved bestilling før 1. september
10 % i høysesong ved bestilling før 1. september
15 % i lavsesong ved bestilling før 1. oktober 

* Ordinærsesong: uke 2-5, uke 9 - 12 (t.o.m. 26.mars ), uke 14-16.   ** Høysesong: uke 52, 1, 6-8 og påskeuken

Skiferie 2021

For vinter- og vårsesongen, med ankomst mellom den 10. desember 2020 og 30. april 2021, kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad innen den 1. desember 2020. Hvis gjesten/bestiller IKKE avbestiller bestillingen innen den 1. desember 2020 for ankomster etter den 10. desember 2020 vil bestillingen være omfattet av de vanlige betingelsene inkludert reglene om avbestilling.

Vi anbefaler at du bestiller din skiferie på fjellet før 1.august med ski inn ski ut bosted. Allerede nå er populære perioder som julen og vinterferien i ferd med å bli fullbooket. Hafjell Resort tilbyr opptil 10% book tidlig rabatt på utvalgte leiligheter og hytter i Hafjell. 

Bookbare perioder

I hovedsak er våre perioder søndag - søndag (ukesopphold), søndag - fredag, søndag - torsdag (midtuke), torsdag - søndag og fredag - søndag (langweekend og weekend). Det kan være avvikende perioder i julen og påsken. Bookbare perioder for skiferie 2021 starter fra fredag 20.desember 2020 i vår bookingkalender.  

BESTILL NÅ, OG DU KAN AVBESTILLE UTEN KOSTNAD 

«Korona konsekvens» betingelser, for Hafjell Resort, Hafjell Exclusive, Lilleputthammer Familiepark og Hafjell Hotell, felles benevnt som (HH):

Punkt 4.3 UNNTAK FRA 4.1 OG 4.2 A OG B i HHs betingelser https://www.hafjellresort.no/bestillingsvilkar-hafjell-hotell blir fra den 15/3-2020 og inntil videre endret, for alle NYE individuelle og private bestillinger, til:
For gjester/bestillere som bestiller opphold lang tid i forvegen, dvs fra noen uker og måneder til 12 måneder før ankomst kan nå avbestille slike bestillinger uten kostnad, på betingelser for følgende sesonger:
For vår, sommer og høst sesongen, med ankomst mellom den 1. april og 10. desember 2020 kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad samme dag som ankomst datoen er.

For vinter- og vårsesongen, med ankomst mellom den 10. desember 2020 og 30. april 2021, kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad innen den 1. desember 2020. Hvis gjesten/bestiller IKKE avbestiller bestillingen innen den 1. desember 2020 for ankomster etter den 10. desember 2020 vil bestillingen være omfattet av de vanlige betingelsene inkludert reglene om avbestilling.

HH har i sine generelle bestillingsbetingelser en oppfordring om at våre bestillere bør tegne seg en forsikring som sikrer at en eventuell avbestillingskostnad blir dekket av en forsikring bestilleren har tegnet hos andre. 

Ut fra erfaringen nå med Korona vil vi på det sterkeste oppfordre våre bestillere om å ha en forsikring som også vil kunne benyttes hvis deler av en ferie må avbestilles og på denne måte ha mulighet for å få refunder den delen av «ferie reisen» som ikke lot seg gjennomføre og heller ikke kunne avbestilles   -  og på denne måten vil en bestiller kunne forsikre og sikre seg hele reisebestillingen.

Betaling av skiferie 2021

- Ett depositum på 25 % av totalsummen trekkes automatisk ved bestillingen.
- Resterende 75 % har forfall 6 uker før ankomst.

Kontakt Hafjell Resort på e-post for å reservere utvalgte leiligheter og hytter med opptil 10% book tidlig rabatt for skiferie i 2021.

Tags
book tidlig rabatt

Leiligheter og hytter i Hafjell med book tidlig rabatt

<% totalFilter %> filter applicerade