Hafjell Event
Hafjell Event
Hafjell Event
Hafjell Event
Hafjell Event
Hafjell Event
Hafjell Event
Hafjell Event
Hafjell Event
Hafjell Event
Hafjell Event
Hafjell Event
Hafjell Event
Hafjell Event
Hafjell Event
Hafjell Event

Hafjell Event

Vi har siden Koronaepidemien slo til ikke hatt aktivitet i Hafjell Event. Hafjell Event anbefaler våre kunder frem til vi får organisert oss i.f.t Covid-19, å kontakte Harald på https://www.teamkreaktiv.no 

Hafjell Event AS har bred kunnskap og lang erfaring innen organisering, tilrettelegging og gjennomføring av events og opplevelser. Spar tid og energi, og la oss hjelpe med alt fra transport til foredragsholdere, aktiviteter, bespisning og underholdning. Hafjell Event tilbyr også spennende aktiviteter for utdrikningslag.

Her er en smakebit på hva vi i Hafjell Event kan tilby dere;

Hafjell Basecamp

Basecampen er innerst inne i Lilleputthammer hvor det er aller mest intimt og hyggelig. Vi har en gapahuk som står hele året hvor vi har reinskinn og varmelamper. Utenfor gapahuken pleier vi å tenne bålpanner for ekstra kos. Musikk er også noe som er med på å sette stemningen i basecampen. Det er i basecamp de hyggelige samtalene foregår. 

​Vi har muligheter for matservering i basecamp etter aktivitetene, noe som er med på å runde av dagen. Her har vi skjenkebevilling slik at vi kan servere drikke til maten. Det er også mulighet til å leie basecampen uten aktiviteter som tilholdssted for en sosial sammenkomst. Her har vi muligheter for matservering og bar. Kontakt oss for pristilbud. 

​Dersom man ønsker aktiviteter utenfor basecamp så har vi muligheter til å ta med oss å lage til en liten basecamp der som aktivitetene arrangeres. Hafjell Event Basecamp er lokalisert rett ved hotellene i sentrum av Hafjell. Her kan bedrifter og grupper fra 10 til 200 personer ha sine arrangementer. Inne på området kan det gjennomføres aktiviteter i alle varianter. Alle aktivitetene kan kombineres med bespisning i gapahuk eller i "Huset i skogen".

Firmakampen i Hafjell

Hafjell Event er din aktivitetsleverandør i Hafjell og tilbyr blant annet firmakampen eller OL pakka, som er to veldig gode teambuildingsaktiviteter for firmaer. 

Hafjell Event

Hafjell Event er behjelpelig med transport, overnatting, underholdning og bespisning i flotte lokaler. Hør med oss om tilbud. De fleste av våre aktiviteter er stort sett mobile og kan arrangeres der gjesten ønsker det. Vi tilbyr aktiviteter i hele Lillehammer regionen. Prisene varierer ut ifra hvor mange dere er på gruppen, om dere vil ha forandringer i aktivitetene og hva dere vil ha i tillegg. Prisen er pr person + organisering. Vi skreddersyr program for din gruppe i Hafjell, så kontakt oss for tilbud og pris! Gleder oss til å høre fra dere.