Janteloppet
Overnatting Janteloppet
Pellestova
Afterparty Janteloppet
Janteloppet i Palmehelgen
Janteloppet
Janteloppet
Janteloppet på Mosetertoppen i Palmehelgen

Janteloppet

Petter Northugs skifest returnerer til Hafjell og Pellestova i 2023

Nå får du en ny mulighet til å stå side om side på startstreken med verdenseliten lørdag 1.april 2023. Tre tusen mosjonister og de du ønsker å utfordre av venner og familie når Red Bull Janteloppet kommer tilbake i 2023. Vi gleder oss til å se deg den første lørdagen i påsken for årets morsomste skirenn.

Janteloppet 2023

Petter Northug gjør dette i samarbeid med arrangørklubb Øyer Tretten. Skirennet er for junior og oppover, rennet vil være en avslutning for skisesongen hvor mange de store skiprofilene deltar. 

Red Bull Janteloppet 2023

NYHET: 20 km 
Red Bull Janteloppet 2023 vil være et 20 km langt renn fullspekket med utfordringer. Om målet er å kjempe i toppen eller å være best i vennegjengen er ikke så farlig - alle kan delta, og 20 km er den perfekte distansen for å utfordre noen samtidig som du klarer å spare nok krefter til afterski. Janteloppet er et fristil-renn, dermed velger du selv om du vil gå med skøyteski eller klassisk ski.

NYHET: Innlagt 100 meter sprint
Om du har en sprinter i magen, men ikke nok krefter i beina til å henge med i tet når spurten går, fortvil ikke. Vi legger inn en 100 meter sprint i løypa hvor vi skal kåre Red Bull Janteloppets raskeste løper. Det vil si at alle har mulighet til å konkurrere mot Northug i spurten. Sammenlign din 100 meter-tid med de andre i venneflokken på afterskien etter løpet. I tillegg har Gaiastova et stort afterski denne lørdagen.

For mer informasjon om Janteloppet se https://www.redbull.com/no-no/events/redbulljanteloppet/