Janteloppet
Janteloppet 2024
Mosetertoppen
Hafjelltoppen
Gaiastova
Afterski
Hafjelltoppen
Overnatting Janteloppet
Alpine Lodge Janteloppet
Moltmyrvegen
Hytte Pjeksen 15
Kronrøysa

Janteloppet

SKI CLASSICS GRAND FINALE Janteloppet 13.april 

Janteloppet

SKI CLASSICS GRAND FINALE JANTELOPPET

Lørdag 13. april går Ski Classics Grand Finale, Janteloppet, av stabelen i Norge som det 15. og siste arrangementet i sesong XV, hvor alle Pro Team-utøverne og deres Pro Teams skal feire sesongavslutningen. Petter Northug flytter Janteloppet til der det hele startet for 3 sesonger siden, nemlig på Mosetertoppen Skistadion og målgang er ved Gaiastova på Hafjelltoppen. På Gaiastova blir det også afterski og artister. 2024 utgaven av Janteloppet relanseres som Ski Classics Grand Finale og sendes direkte på NRK.

Janteloppet, et Ski Classics Challengers arrangement forrige sesong, er et unikt skirenn i Hafjell. Det originale 20 km-arrangementet unnfanget av den anerkjente tradisjonelle langrennsløperen og Pro Team-atleten Petter Northug Jr., Team Northug Crucible, samler verdens beste skiløpere, unge talenter, entusiaster og fritidsløpere, og leverer morsomme, minneverdige øyeblikk og konkurransedyktige skiløpere.

Nå, i en betydelig utvikling, utvider Janteloppet sin horisont ved å bli med i den prestisjetunge Ski Classics Pro Tour-kalenderen for den etterlengtede Ski Classics Grand Finale av sesong XV. Arrangementet er en unik 100 kilometer lang utfordring som lover å levere et fantastisk skue.

For overnatting på hotell, leiligheter eller hytter sjekk vår online booking eller kontakt Hafjell Resort

https://www.janteloppet.com/no

https://skiclassics.com/events/pro-tour/janteloppet-2/