Overnatting Janteloppet
Pellestova
Hafjelltoppen
Janteloppet på Mosetertoppen i Palmehelgen
Janteloppet på Mosetertoppen i Palmehelgen
Janteloppet på Mosetertoppen i Palmehelgen
Janteloppet på Mosetertoppen i Palmehelgen

Janteloppet

Petter Northugs skifest returnerer til Hafjell og Pellestova 4. april 2020

Nå får du en ny mulighet til å stå side om side på startstreken med verdenseliten, 3000 mosjonister og de du ønsker å utfordre av venner og familie når Red Bull Janteloppet kommer tilbake i 2020. Vi gleder oss til å se deg den første lørdagen i påsken for årets morsomste skirenn.

Forbedret utgave Janteloppet

Når Janteloppet kommer tilbake igjen 4. april 2020 er det i en ny og forbedret utgave. Det blir blant annet innlagt 100 meter sprint og vi inntar langrennssportens vugge, Pellestova for første gang!

Petter Northug gjør dette i samarbeid med arrangørklubb Lillehammer skiklub. Skirennet er for junior og oppover, rennet vil være en avslutning for skisesongen hvor mange de store skiprofilene deltar. 

Red Bull Janteloppet 2020

NYHET: 20 km 
Red Bull Janteloppet 2020 vil være et 20 km langt renn fullspekket med utfordringer. Om målet er å kjempe i toppen eller å være best i vennegjengen er ikke så farlig - alle kan delta, og 20 km er den perfekte distansen for å utfordre noen samtidig som du klarer å spare nok krefter til afterski. Janteloppet er et fristil-renn, dermed velger du selv om du vil gå med skøyteski eller klassisk ski.

NYHET: Innlagt 100 meter sprint
Om du har en sprinter i magen, men ikke nok krefter i beina til å henge med i tet når spurten går, fortvil ikke. Vi legger inn en 100 meter sprint i løypa hvor vi skal kåre Red Bull Janteloppets raskeste løper. Det vil si at alle har mulighet til å konkurrere mot Northug i spurten. Sammenlign din 100 meter-tid med de andre i venneflokken på afterskien etter løpet.

NYHET: Pellestova 
Vi flytter start, målgang og selvfølgelig årets afterski til idylliske Pellestova på toppen av Hafjell. Her inviterer vi sammen med Pellestova Hotell til en skifest uten like.

For mer informasjon om Janteloppet se https://www.redbull.com/no-no/events/redbulljanteloppet/

Tags
janteloppet
petter northug