Apartments Sørlia 4 - 12 senger

Område: Dalområdet Vis på kart
Alpint
Balkong/terrasse
Badstue
Peis/gasspeis

Alpin Apartments Sørlia er leiligheter av god standard i Hafjell. Leilighetene har badstue, gasspeis, vaskemaskin og trådløst internett. Velg mellom 4, 8, 10 og 12 sengeplasser for din ferie i Hafjell. Leilighetene har god standard og miljøvennlig profil med gass, balansert ventilasjon og vannbåren varme. Husdyr tillatt i utvalgte leiligheter mot tillegg i pris. Ta kontakt med oss før du bestiller for å få avklart om det er ledig leilighet for gjester med kjæledyr. Lader for elbil (7,2 kW) Type 2. Rabatterte kampanjepriser på overnatting i sommer og Olas Superpakke. Kampanjen er tidsbegrenset og vil bli avsluttet i løpet av kort tid.

Fasiliteter

Internett
Peis/gasspeis
Kjæledyr tillatt
Lader for elbil
Badstue
Vaskemaskin
TV
Kjøleskap
Mikrobølgeovn
Kjøkken
Komfyr
Oppvaskmaskin
Sykkelutleie
Barnevennlig
Røykfritt
Kabel TV
Selvhushold
Bike Park
Skiutleie
Ski inn ski ut
Skiskole
Balkong/terrasse
Skibod
Parkering ute - gratis
Alpint
WC og dusj
Internett
Sykkelstier

Om

Ski inn ski ut leilighetene på 4, 8, 10 og 12 sengeplasser har god standard og miljøvennlig profil med gass og vannbåren varme. På Sørlia har du en perfekt ferie med familien. Du kan bestille årets sommerferie på Hafjell.

Alle leiligheter er utstyrt med badstue, gasspeis, svanemadrasser, komfyr med gasstopp, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, tørkeskap, skotørker og flatskjerm-TV. Smart TV i alle leiligheter.

12-sengs leilighetene har også boblebad og to oppvaskmaskiner.  Leilighetene ligger like ved alpinbakken.

Lader for elbil (7,2 kW) Type 2
Det er to ladere ved parkeringsplassen som kan benyttes mot kostnad. Gjester bruker kode eller QR bilde og betaler med vipps eller kort. Leverandør er plugpay.no

I tillegg finnes det griller som settes ut hver sommer utenfor leilighetsbyggene. Disse kan benyttes fritt av våre gjester.

I vintersesongen er det kort avstand til Lodgen restaurant der serveres lunsj og på lørdager er det afterski. Om sommeren har du Hafjell Bike Park rett i nærheten og kort kjøreavstand til Lilleputthammer og Hunderfossen.

SKIFERIE 2025
Bestill tidlig og sikre deg de beste boenhetene med ski inn ski ut for julen 2024, nyttår 2024, uke 7 og skiferie i 2025.

4 sengs leilighet, ca 50 m2
Soverom 1: Dobbeltseng (150 cm x 200 cm)
Soverom 2: Køyeseng ( 75 cm x 200 cm )

8 sengs leilighet, ca 75 m2
Soverom 1: Familiekøyeseng (underkøye 150 cm bred, og overkøye er 75 cm bred)
Soverom 2: Dobbeltseng ( 150 cm x 200 cm)
Soverom 3: Køyeseng og sovesofa med bord og egen TV.

10 sengs leilighet, ca 120 m2
Soverom 1: Dobbeltseng ( 150 cm x 200 cm) og barneseng
Soverom 2: Dobbeltseng ( 150 cm x 200 cm) og køyeseng
Soverom 3: Dobbeltseng og sovesofa med bord og egen tv.

12 sengs leilighet, ca 125 m2
Soverom 1: Familiekøyeseng (underkøye 150 cm bred og overkøye 75 cm bred).
Soverom 2: Familiekøyeseng (underkøye 150 cm bred og overkøye 75 cm bred).
Soverom 3: Familiekøyeseng (underkøye 150 cm bred og overkøye 75 cm bred).
Soverom 4: Køyeseng (underkøye 75 cm bred og overkøye 75 cm bred).
Soverom 5: Dobbeltseng ( 150 cm x 200 cm)

Husdyr
To leiligheter på Alpin Apartments Sørlia er reservert for hund eller katteiere. Tillegg Kr 500,- per opphold. Husdyr skal sove i bur. Husdyr skal ikke være i seng og sofa. Ta kontakt med oss før du bestiller for å få avklart om det er ledig leilighet for gjester med kjæledyr.

RØYKING OG HUSDYR
Overtredelse av bestemmelsene om røyke- og husdyrforbud medfører en avgift fra NOK 3.500.- til 10.000. Mange av de eiere som har latt HH formidle sine boenheter er plaget av allergi og boenheten må derfor rengjøres etter slike opphold for å minimere risikoen for ubehag hos bl.a. allergikere. Kostnaden vil variere ut fra boenhetens størrelse og ikke ut fra hvor mange dyr eller hvor mye det har vært røykt inne osv.

Nøkkelutlevering til Alpin Apartments Sørlia er i resepsjonen på Hafjell Hotell. Sørlia ligger 2 km fra Hafjell Hotell, som ligger sentralt i Øyer sentrum.

Innsjekk: (FRA kl 17.00)
Bestiller/Gjesten kan normalt sjekke inn og få utlevert sine nøkler hos HHs fra kl 17.00, I spesielle perioder som jul, nyttår og påske samt søndagene i uke 6 - 9 vil innsjekk tidspunktet være fra kl 19.00.

I våre hytter og leiligheter er sluttvask og strøm inkludert. Oppvask, tømme kjøleskap og tømming av søppel er ikke inkludert og må gjøres av leietaker.

Aldersgrense ved bestilling av opphold for romjul, nyttår og påsken er fylte 30 år, se HTTPS://WWW.HAFJELLRESORT.NO/BESTILLINGSVILKAR-HAFJELL-HOTELL
Unntak for småbarnsfamilier, med opphold sammen med barn / familie - kontakt Hafjell Resort for bekreftelse.

Kontaktinformasjon