The Nest

Område: Toppområdet Vis på kart
Alpint
Balkong/terrasse
Badstue
Peis/gasspeis

Nest hytter i Hafjell øverst i Hafjell Fjellandsby med ski inn ski ut. Hafjell Resort har fire hytter for utleie. Kort avstand til Skavlen, gondol, alpinbakker, skiløyper og familieområdet. Panoramautsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen fra hyttene ved Kjusbakken og Svegardsløypa. Husdyr tillatt på en Nesthytte mot tillegg i pris.

Fasiliteter

Peis/gasspeis
Kjæledyr tillatt
Badstue
Vaskemaskin
Kjøleskap
Mikrobølgeovn
Kjøkken
Komfyr
Oppvaskmaskin
Barnevennlig
Kjæledyr ikke tillatt
Røykfritt
Kabel TV
Selvhushold
Bike Park
Turstier
Langrennsløyper
Ski inn ski ut
Skiskole
Balkong/terrasse
Parkering ute - gratis
Alpint
WC og dusj
Internett
Sykkelstier

Om

The Nest i Hafjell øverst i Hafjell Fjellandsby med ski inn ski ut på begge sider av hyttene til Kjusbakken og Svegardsløypa. Kun 200 meter rett nedenfor Skavlen restaurant og familieområdet på Mosetertoppen. Hafjell Resort har fire boenheter for utleie. I en av hyttene er hund tillatt mot et tillegg i prisen.

Bad har fliser på vegger i dusjnisje. Entré, bad, badstue og WC har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har furugulv. Store vindusflater gir mye lys og utsikt, og hjørnevinduene gir en helt unik utsikt til skibakken. Det er gjennomgående store vinduer i hyttene med flott panoramautsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen.

Fakta om The Nest hyttene
Hyttene har bruksareal på 88 m²
Antall soverom: 4
Bruttoareal på 125 m²
To bad
Badstue
Vedovn
Overbygd terrasse
10 meter til ski inn ski ut til alpinbakken
Tre soverom i første etasje og et soverom på hemsen.
Fullt utstyrt moderne kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn, brødrister, kaffetrakter, vaffeljern, miksmaster og vannkoker. Kjøl og fryseskap. Skistativ utendørs.
2 TV
Vaskemaskin med tørketrommel
Kulegrill

Sengefordeling soverom:
Soverom 1: Dobbeltseng 150 cm bred
Soverom 2: Familiekøyeseng 150 cm nede + 75 cm oppe
Soverom 3: Familiekøyeseng 150 cm nede + 75 cm oppe
Soverom 4: To enkeltsenger på Hemsen

HUND VELKOMMEN
Tillegg Kr 500,- per opphold. Kjæledyret skal sove i bur og skal ikke være i seng og sofa. En hytte på The Nest tillater overnatting med kjæledyr.

Ski inn ski ut
Med The Nest som utgangspunkt kan du bokstavelig talt ta på deg skiene på trappa og boltre deg i Hafjell Alpinsenter sine alpinbakker. Hafjell er et familievennlig alpinsenter som tilbyr bakker i alle valører. Her finner du bakker for de aller minste og bakker med olympisk sus. I forbindelse med Ungdoms OL i 2016 fikk blant annet Hafjellparken en oppgradering og er sannsynligvis Norges råeste park.

Fra The Nest kan du krysse Svegårdsløypa og du er i den 7 km lange lysløypa på Mosetertoppen. Lysløypa leder deg ut i skiterrenget. Herfra er det bare å gå på ski så lenge og langt du bare orker. Lysene er tent mellom 06.00 og 23.00 hele vintersesongen.

Langrennsløyper i verdensklasse
Hafjell og Øyerfjellet kan skilte med et enormt nettverk av skiløyper. Med utgangspunkt fra Hafjell er det over 600 km med løyper.

I The Nest får du en enestående beliggenhet i Hafjell. Om det er Skavlens kanelboller, ski inn ski ut i alpinbakken eller lange skiturer innover Øyerfjellet som frister har du alt rett utenfor døra. Om sommeren har du sykkelstier og turterreng rett utenfor hyttedøra og panoramautsikt over Gudbrandsdalen. Det er bomveg til denne boenheten.

Ved glatt føre skal alltid kjetting/gripetak benyttes for å unngå stopp eller kødannelse. Til Nest hyttene er det bomveg (Mosetertoppen).

NB! Interiørdetaljer kan være forskjellig mellom hyttene.

Innsjekk: (FRA kl 17.00)
Bestiller/Gjesten kan normalt sjekke inn og få utlevert sine nøkler hos HHs fra kl 17.00, I spesielle perioder som 2. juledag, 1. nyttårsdag, 1. påskedag 2. påskedag samt søndagene i uke 7 og 8 vil innsjekk tidspunktet være fra kl 19.00.

Aldersgrense ved bestilling av opphold for påsken er fylte 30 år, se HTTPS://WWW.HAFJELLRESORT.NO/BESTILLINGSVILKAR-HAFJELL-HOTELL
Unntak for småbarnsfamilier, med opphold sammen med barn / familie - kontakt Hafjell Resort for bekreftelse.

Kontaktinformasjon