Buss Lillehammer - Hafjell

Fra Lillehammer går det busser til Hafjell fra plattform 7 på busstasjonen i Lillehammer og bussholdeplassen i sentrum av Hafjell er kun 100 meter fra Hafjell Hotell. Om sommeren er det buss til Lilleputthammer og Hunderfossen fra Lillehammer.
Skibuss til Hafjell
Fra Lillehammer til Hafjell har du et godt busstilbud i skisesongen. Det er daglige avganger blant annet kl. 09.15, 10.15 og 12.15. Det er også enkelt å komme seg tilbake til Lillehammer helt fram til kl. 22.18. Bussen kjører fra plattform 7 ved Lillehammer skysstasjon (midtrabatten).

Fra Lillehammer går det busser til Hafjell fra plattform 7 på busstasjonen i Lillehammer. Bussholdeplassen i sentrum av Hafjell er kun 100 meter fra Hafjell Hotell.

Om sommeren er det buss til Lilleputthammer og Hunderfossen fra Lillehammer.

DROSJE LILLEHAMMER
Lillehammer taxisentral er lokalisert like ved buss og togstasjonen (Lillehammer skysstasjon). Normalt vil det være drosjer som står rett utenfor når du ankommer med buss eller tog. Du kan også ringe 06565 og bestille drosje.

BUSS LILLEHAMMER - HAFJELL
Lokalbussen mellom Lillehammer til Hafjell har mange daglige avganger.

SOMMERBUSS LILLEHAMMER - HUNDERFOSSEN
Om sommeren går det buss fra Lillehammer buss og togstasjon til Hafjell Bike Park, Lilleputthammer og Hunderfossen. Bussen har avgang fra plattform 7 på Lillehammer Skysstasjon og turen til Hafjell tar omtrent 20 minutter. Bussen er lett å kjenne igjen da den er pyntet med bilder fra Hunderfossen Familiepark.
Les mer

Kontaktinformasjon