Eidsiva Arena i Lillehammer

Kristins Hall ble bygd i 1988, og er sentralt plassert i Lillehammer, med Håkons Hall, Stampesletta og Lysgårdsbakkene som nærmeste naboer. Anlegget inneholder ishall, idrettshall, løpebane og curlingbane. I tillegg er det servicearealer som møterom og kafé i bygget.

Kristins Hall ble bygd i 1988, og er sentralt plassert i Lillehammer, med Håkons Hall, Stampesletta og Lysgårdsbakkene som nærmeste naboer. Anlegget inneholder ishall, idrettshall, løpebane og curlingbane. I tillegg er det servicearealer som møterom og kafé i bygget. Idrettshallen Kristins Hall skiftet navn til Eidsiva Arena. Lillehammer Ishockeyklubb, Eidsiva og Lillehammer kommune har inngått en avtale som strekker seg over fem år. Lillehammer Ishockeyklubb ble stiftet i 1957 og klubbens A-lag er Opplands eneste eliteserielag.

Kristins Hall sto ferdig i 1988 og er ishall nummer 19 som ble bygget i Norge. Til tross for at tilskuerkapasiteten er 3200, er nok tilskuerrekorden høyere. Under NM-finalene mot Storhamar i 1994 var det trolig over 4000 tilskuere i Kristins Hall, takket være provisoriske tribuner. Klubbens sportslige høydepunkt er NM-gullet i 1994, der erkerivalen Storhamar ble slått i finaleserien.

Foruten selve ishallen rommer Kristins Hall også en idrettshall, løpebane, styrkerom i tillegg til en mengde garderober og materiellrom. I 2.etasje finner du hockey-kafeteriaen, mens LIK har sine kontorer i 3. etasje. Kristins Hall finner du på Stampesletta på Lillehammer. Fra E-6 følger du skilting til OL parken, der finner du både Håkons Hall og Kristins Hall.

Ishall
Ishallen i Kristins Hall er hjemmearena for Lillehammer Ishockeyklubb. Lillehammer Kunstløpklubb og Norges Toppidrettsgymnas avd. Lillehammer er to andre store brukere, men ishallen er også ledig for utleie til andre.

Tribunene i ishallen har kapasitet til ca 3200 tilskuere. Driftsesongen har normalt vært fra 1.august til ca 1.april, det siste avhengig av sluttspill i ishockey.

Idrettshall
Idrettshallen har håndballstørrelse, men kan deles i to, slik at det er mulig å leie 1/2 hall. I tillegg til håndball er det merket opp baner for volleyball, basketball og badminton. Lillehammer Innebandyklubb benytter idrettshallen til sine hjemmekamper.
Les mer

Kontaktinformasjon

  • Nordsetervegen 43 - 2618 - Lillehammer