Hafjelltoppen apartments
Hafjelltoppen Gaiastova
11 sengs leilighet Gaiastova
Gaiastova apartments
Gaia handel
Gaiastova
Gaiastova alpinbakke
Langrenn på Hafjelltoppen
Hafjelltoppen
Afterski Gaiastova
Gaiastova

Gaiastova Apartments Hafjelltoppen

Hafjelltoppen Apartments Gaiastova

Leilighetene ved Gaiastova på Hafjelltoppen ligger i meget attraktivt område med perfekt beliggenhet for alpint og langrenn i Øyerfjellet. Kun 50 til 200 meter til Gaiastova med restaurant, cafe, dagligvare, skiutleie og sportsbutikk. Ski inn ski ut leiligheter.

Leilighetene med 2 til 11 sengeplasser ligger i meget attraktivt område med perfekt beliggenhet for alpint og langrenn i Øyerfjellet. Kun 50 til 200 meter til Gaiastova med restaurant, cafe, afterski, dagligvare, skiutleie og sportsbutikk. Like ved parkeringsplassen finnes det også uttak for lader til elbil.

Overnatting Gaiastova

11 SENGS LEILIGHETER (130 m2)
Seks leiligheter er bygget like ved Gaiastova på Hafjelltoppen. Kort avstand til alpin og langrenn i Øyerfjellet. Kun 200 m til Gaiastova med restaurant, cafe, afterski, dagligvarebutikk, skiutleie.

Leilighetene har 4 soverom med 11 sengeplasser og inneholder 2 bad, romslig stue med sofagruppe og balkong, fullt utstyrt kjøkken med spisebord med utsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen. Leilighetene har internett, TV, oppvaskmaskin, badstue og vaskemaskin. Det er parkett på alle gulv og dermed allergivennlig.

HUND OG KATT VELKOMMEN (Gjelder kun 11 sengs leilighet)
Tillegg Kr 500,- per opphold. Kjæledyret skal sove i bur og skal ikke være i seng og sofa. Gjelder for 11 sengs leilighetene.

2– 7 SENGS LEILIGHETER
Nye moderne leiligheter sentralt på Hafjellstoppens veletablerte område Gaiastova ble klar for utleie desember 2020. Leilighetene er i andre og tredje etasje i et nytt bygg ved Gaiastova. I første etasje finner du dagligvare og sportsbutikk. Det er heis i bygget for de som ikke ønsker å bruke trappen.

Leilighetene er moderne og praktiske med gjennomgående åpen planløsning. Fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, fryser, komfyr og oppvaskmaskin. Hyggelig spisebord for felles måltider. Stue utstyrt med koselig sofakrok, TV og store vinduer som slipper inn mye naturlig lys, i tillegg til en stor balkong med utsikt over Gaiastova og gode solforhold.

Her har dere moderne og praktiske leiligheter for en skiferie eller weekend i Hafjell. Leilighetene har WIFI. Røyking og husdyr er ikke tillatt. Leiligheter med 6 eller 7 sengeplasser har badstue. Det er kort avstand til dagligvare, skiutleie og Gaiastova.

Nøkkelutlevering til våre leiligheter på Gaiastova er i resepsjonen på Hafjell Hotell. Hafjell Hotell ligger sentralt i Øyer sentrum og like inntil E6 (15 km nord for Lillehammer). Leilighetene på Gaiastova ligger på Hafjelltoppen, 11 km fra Hafjell Hotell.