Hafjell Apartments i sommer
Sommerhytter på Hafjell
feriehus hafjell
Bergstad hytter
feriehus på hafjell
ferieleiligheter solsiden
Feriehus the nest
ferieleiligheter Jaertunet
feriehus på hafjell

Hytter og leiligheter i Hafjell

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter og leiligheter i destinasjonen. Velg mellom 4 til 16 sengs hytter og leiligheter rett ved Hafjell alpinsenter. Disse boenhetene passer perfekt for familier eller venner som skal ha en aktiv skiferie på Hafjell. Delikate og meget koselige hytter og leiligheter med perfekt beliggenhet rett ved skibakken og Hafjell Bike Park. Om sommeren er våre hytter og ferieleiligheter i kort kjøreavstand til Hunderfossen og Lilleputthammer. Sykkelstiene til Hafjell Bike Park er rett i nærheten.

Stor etterspørsel for sommeren 2021

Sommeren 2020 opplevde mange at det var fullbooket i store deler av juli måned. Vi anbefaler at dere bestiller overnatting tidlig for nå er det stor etterspørsel etter bosteder og billetter til Lilleputthammer hos oss på Hafjell Resort

Hva finnes i hytten/leiligheten

Vi ønsker å gjøre oppholdet enklere for deg som bestiller hos Hafjell Resort. Du vil du ved ankomst finne i våre hytter og leiligheter følgende: Noen kaffefiltre, salt og pepper, oppvaskmiddel, oppvaskbørste, kopphåndkle, kluter for benk og gulv, grovrengjøringsmiddel, middel for oppvaskmaskin. I tillegg har vi satt inn en toalettrull per toalett/WC.

OLAS SUPERBILLETTER

Det er begrensninger på antall gjester til Lilleputthammer for sommeren 2021. Bestill Olas Superbilletter sammen med overnatting og sikre deg inngang til Lilleputthammer familiepark. Hafjell Resort har egen eksklusiv kvote på Superbilletter til Lilleputthammer.

TRYGGHET FOR DEG SOM GJEST

Våre hytter og leiligheter har inngang/utgang direkte til det fri og dette begrenser også kontakt med andre gjester. Disse leilighetene og hyttene er både vasket grundig og desinfisert. Etter hver avreise vil boenheten først bli desinfisert så blir de grundig vasket for så igjen å bli desinfisert. 

Bestill overnatting i Hafjell

Hytter og leiligheter hos Hafjell Resort

<% totalFilter %> filter applicerade