Hytte Hafjelltoppen
Nordlia hytte
Sørlia Apartments
Solsiden Hafjell
Hafjelltunet
Nest hytter ved Kjusbakken i Hafjell
Lunnstadmyrvegen
Hafjelltoppen Apartments
Jaertunet leiligheter i Hafjell
Hafjell Gard

Hytter og leiligheter i Hafjell

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter og leiligheter i destinasjonen. Velg mellom 4 til 16 sengs ski inn ski ut hytter og leiligheter rett ved Hafjell alpinsenter. Disse boenhetene passer perfekt for familier eller venner som skal ha en aktiv skiferie på Hafjell. Delikate og meget koselige hytter og leiligheter med perfekt beliggenhet rett ved skibakkene. Nå har vi valgfri ankomst og avreisedager til og med uke 6 for utvalgt hytter og leiligheter hos Hafjell Resort.

Stor etterspørsel for helger og vinterferien

Det er mange som ønsker å bestille hytte eller leilighet i Hafjell for en skiferie. Spesielt har det vært stor etterspørsel og booking for skiferie i helger, vinterferie og påsken 2022.

Hva finnes i hytten/leiligheten

Vi ønsker å gjøre oppholdet enklere for deg som bestiller hos Hafjell Resort. Du vil du ved ankomst finne i våre hytter og leiligheter følgende: Noen kaffefiltre, salt og pepper, oppvaskmiddel, oppvaskbørste, kopphåndkle, kluter for benk og gulv, grovrengjøringsmiddel, middel for oppvaskmaskin. I tillegg har vi satt inn en toalettrull per toalett/WC.

TRYGGHET FOR DEG SOM GJEST

Våre hytter og leiligheter har inngang/utgang direkte til det fri og dette begrenser også kontakt med andre gjester. Disse leilighetene og hyttene er både vasket grundig og desinfisert på kritiske punkter i boenheten. 

Bestill overnatting i Hafjell

Hytter og leiligheter hos Hafjell Resort

Nå har vi valgfri ankomst og avreisedager til og med uke 6 for utvalgt hytter og leiligheter hos Hafjell Resort.

<% totalFilter %> filter applicerade