Hafjell sommer vinter

Hytter og leiligheter i Hafjell

Hafjell overnatting

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter og leiligheter i destinasjonen. Velg mellom 4 til 16 sengs hytter og leiligheter med ski inn ski ut. Boenhetene passer perfekt for familier eller venner som skal ha en aktiv skiferie i Hafjell. Delikate og meget koselige hytter og leiligheter med perfekt beliggenhet rett ved Hafjell Alpinsenter. I skisesongen har du ski inn ski ut rett til alpinbakkene i Hafjell. I våre hytter og leiligheter er sluttvask og strøm inkludert. Oppvask, tømme kjøleskap og tømming av søppel er ikke inkludert og må gjøres av leietaker.

Hva finnes i hytten/leiligheten

Vi ønsker å gjøre oppholdet enklere for deg som bestiller hos Hafjell Resort. Du vil du ved ankomst finne i våre hytter og leiligheter følgende: Noen kaffefiltre, salt og pepper, oppvaskmiddel, oppvaskbørste, kopphåndkle, kluter for benk og gulv, grovrengjøringsmiddel, middel for oppvaskmaskin. I tillegg har vi satt inn en toalettrull per toalett/WC.

Hytteutleie Hafjell og leiligheter

Valgfri ankomst og avreisedag for utvalgte bosteder frem til uke 13. Du kan også bestille overnatting for sommeren 2024.

<% totalFilter %> filter applicerade