Solsiden Hafjell
Ski inn ski ut leilighet
Nordlia Hafjell
Hafjell Alpinlandsby
Hafjelltunet
Nest hytter i Hafjell
Hafjelltoppen Gaiastova
Jaertunet
Hafjell Gard

Hytter og leiligheter i Hafjell

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter og leiligheter i destinasjonen. Velg mellom 4 til 16 sengs hytter og leiligheter rett ved Hafjell Bike Park og med ski inn ski ut i skisesongen. Disse boenhetene passer perfekt for familier eller venner som skal ha en aktiv ferie i Hafjell. Delikate og meget koselige hytter og leiligheter med perfekt beliggenhet rett ved skibakkene også om vinteren. I høstferien er det kort kjøreavstand til familieparkene Lilleputthammer og Hunderfossen.

Stor etterspørsel for høstferie og skiferie 2023

Det er mange som ønsker å bestille hytte eller leilighet i Hafjell. Spesielt er det stor etterspørsel for høstferie, jul, nyttår og neste års skiferie.

Skiferie 2023

Allerede nå kan du booke utvalgte hytter og leiligheter for din skiferie i 2023. Vår vinterperiode starter fra 20.desember. 

Hva finnes i hytten/leiligheten

Vi ønsker å gjøre oppholdet enklere for deg som bestiller hos Hafjell Resort. Du vil du ved ankomst finne i våre hytter og leiligheter følgende: Noen kaffefiltre, salt og pepper, oppvaskmiddel, oppvaskbørste, kopphåndkle, kluter for benk og gulv, grovrengjøringsmiddel, middel for oppvaskmaskin. I tillegg har vi satt inn en toalettrull per toalett/WC.

Bestill overnatting i Hafjell

Hytter og leiligheter Hafjell Resort

 

<% totalFilter %> filter applicerade