Solsiden Hafjell
Hafjell Alpinlandsby
Sommerhytte til leie i Norge
Alpin Apartments Sørlia
Hafjelltunet
The Nest i Hafjell
Sørlia Hafjell
Jaertunet
Hafjell Gard hytter

Hytter og leiligheter i Hafjell

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter og leiligheter i destinasjonen. Velg mellom 4 til 16 sengs hytter og leiligheter rett ved Hafjell Bike Park. Disse boenhetene passer perfekt for familier eller venner som skal ha en aktiv ferie i Hafjell Hunderfossen i sommerferien. Delikate og meget koselige hytter og leiligheter med perfekt beliggenhet rett ved skibakkene også om vinteren. Sommerstid så er det kort kjøreavstand til familieparkene Lilleputthammer og Hunderfossen.

Stor etterspørsel for årets sommer og skiferie 2023

Det er mange som ønsker å bestille hytte eller leilighet i Hafjell for sommerferien. Spesielt er det stor etterspørsel for ferie i sommer og neste års skiferie.

Skiferie 2023

Allerede nå kan du booke utvalgte hytter og leiligheter for din skiferie i 2023. Vår vinterperiode starter fra 20.desember. 

Hva finnes i hytten/leiligheten

Vi ønsker å gjøre oppholdet enklere for deg som bestiller hos Hafjell Resort. Du vil du ved ankomst finne i våre hytter og leiligheter følgende: Noen kaffefiltre, salt og pepper, oppvaskmiddel, oppvaskbørste, kopphåndkle, kluter for benk og gulv, grovrengjøringsmiddel, middel for oppvaskmaskin. I tillegg har vi satt inn en toalettrull per toalett/WC.

Bestill overnatting i Hafjell

Hytter og leiligheter hos Hafjell Resort

 

<% totalFilter %> filter applicerade