Feire jul på hotell
Jul Hafjell Hotell
Jul på hotell
Hafjell Hotell
Julenissen
Hotell jul
Jul på Hafjell Hotell
Peisestuen på Hafjell Hotell
Jul hotell
Julaften på hotell
Julaften på hotell
Hotell jul
Julemiddag
Julemat
Feire jul på hotell
Julebuffet
Julebuffet
Jul på Hafjell Hotell
God jul
Julebyen Lillehammer
Hafjell
Lekeland Hafjell

Feire jul på hotell

Juleferie 2021

Feire jul på hotell med juleferie i Hafjell. Hos oss får du og tradisjonell norsk jul og god stemning. På Hafjell Hotell tilbyr vi tradisjonell julefeiring med stor julebuffet og nissebesøk. Det er en helt spesiell julestemning når gjestene møtes julaften for å smake på julebuffeten. Tilbring julen i avslappende omgivelser borte fra stress og jag, og slipp vask og matlaging. I Hafjell kan vi garantere snø, god mat og julepyntet hotell. Hotellet ligger kun 700 meter fra Hafjell Alpinsenter og i kort avstand finnes det butikker for julehandel.

Ønsker du å bo i hytter og leiligheter midt i skibakken kan du reservere stor julebuffet og feire julaften på Hafjell Hotell. Du kan bestille opphold i julen med helpensjon hos oss og oppleve den koselige julestemningen på hotellet. Hotellet har spill, lydbøker og DVD til utlån. Hotellets gjester har adgang til Lekeland Hafjell (900 m2) flere kvelder i julen etter ordinær åpningstid og dette er et gratis tilbud. Lekeland Hafjell er nærmeste nabo til Hafjell Hotell.

Hotell julefeiring 2021

Tenker på å ha en hotell juleferie? Den varmeste velkomsten venter på deg denne julen. Kom i julestemning i det du går gjennom dørene til Hafjell Hotell pyntet med tradisjonelle dekorasjoner, og duften av gløgg og pepperkaker lurer deg til en følelse av ren avslapning. Nyt den koselige atmosfæren og deilig mat, kombinert med vår vennlige service, og du vil føle deg hjemme hos oss.

På Hafjell Hotell tilbyr vi tradisjonell julefeiring med stor julebuffet, gang rundt juletre og nissebesøk. Det er en helt spesiell julestemning når gjestene møtes julaften for å smake på julebuffeten. Tilbring julen i avslappende omgivelser borte fra stress og jag, og slipp vask og matlaging. I Hafjell kan vi garantere snø, god mat og julepyntet hotell. Hotellet ligger kun 700 meter fra Hafjell Alpinsenter.

Bestill opphold med halvpensjon i julen

Julen på hotell

Når peisen tennes om kvelden, samles mange av gjestene i Peisestua eller i Biblioteket for å oppsummere dagens opplevelser, samtidig som morgendagen planlegges. De av julegjestene som ønsker å kjøpe julegaver så ligger julebyen Lillehammer kun 15 km fra Hafjell. På Lillehammer finnes det meste av butikker, gallerier og museer og vi anbefaler å rusle i Storgata og la julestemningen synke inn.

Ønsker du å bo i leiligheter eller hytter midt i skibakken kan du spise julemiddag på Hafjell Hotell (bestill bord på 61 28 55 50), og bruke tiden på skikjøring eller andre uteaktiviteter i Hafjell.

  • Frokost serveres hver dag fra klokken 07.30 - 10.00 (11.00 - Juleaften, 1. juledag, 1. nyttårsdag)
  • Kaffe, varm saft og småkaker serveres i Peisestua hver dag 15.00 - 17.00
  • Lille juleaften har vi aktivitetskveld for barna med pepperkakebaking og overraskelse

Torsdag 23. desember / lille julaften
17.00–19.00 Aktivitetskveld for de minste med pepperkake baking og overraskelse.
18.00-21.00 Viltaften

Fredag 24. desember / julaften
16.00 Frist for levering av julepakker i resepsjonen for senere utdeling av julenissen. Inntil 1 pakke per gjest leveres i papirpose som du får i resepsjonen.
17.00 Tradisjonell julemiddagsbuffet, med smittevernhensyn serveres. Forretten serveres ved bordet av servitøren, varmmaten og desserten serveres av kokken i mattorget.
19.00 Julenissen kommer til hotellet. Kaffe, varm saft og kaker i Peisestua.

Lørdag 25. desember / 1. juledag
18.00-21.00 1. juledagsbuffet med transjering av kalkun
19.00 Servitøren overrasker barna i restauranten.

Søndag 26. desember / 2. juledag
18.00-21.00 Tre retters meny
19.00 Kokken overrasker barna i restauranten

Mandag 27. - torsdag 30. desember / romjulen
18.00-21.00 Tre retters meny

Fredag 31. desember / Nyttårsaften
19.00 4-retters festmiddag
20.00 Overraskelse til barna i restauranten
24.00 Musserende serveres

Lekeland Hafjell (900m2 stort innendørs) har åpent fra 27. - 30. desember klokken 11.00 - 18.00 (50% rabatt som hotellets gjest). Lekeland Hafjell er åpent for våre små gjester (hotellgjester) hver kveld fra klokken 19.00 - 21.00. Lekeland er ubemannet i dette tidsrommet. ALLE barn må ha med foreldre.

For julegudstjenester og høytidsmesser, se: www.kirken.oyer.no

Hos Hafjell Hotel feirer vi julen omtrent som en storfamilie gjorde det i gamle dager med bl.a.:
- Tradisjonelle julemiddager
- Nissebesøk på juleaften
- Kaffe med julekaker og peiskos

Hotellet har flere trivelige salonger med ulike sittegrupper. Når peisen tennes om kvelden, samles mange av gjestene i Peisestua for å oppsummere dagens opplevelser, samtidig som morgendagen planlegges. I et eget lokale ved restauranten har barna sin egen lekekrok, og diverse spill kan lånes i resepsjonen. 

Vegg i vegg med hotellet ligger Lekeland Hafjell - et innendørs lekeland på 900 kvm over 4 plan. Gjester ved Hafjell Hotell har 50 % rabatt på inngang i Lekeland, i ordinære åpningstider. Om kvelden mellom 19.00 - 21.00 er det gratis for hotellets gjester med inngang fra hotellet. De av julegjestene som ønsker å kjøpe julegaver ligger julebyen Lillehammer kun 15 km fra Hafjell. På Lillehammer finnes det meste av butikker, gallerier og museer og vi anbefaler å rusle i Storgata og la julestemningen synke inn.

SMITTEVERN JULEN PÅ HAFJELL HOTELL

Vi har under satt opp noen viktige punkter å huske på:
•    Hold 1 meters avstand for din og andres sikkerhet til enhver tid.
•    Vi oppfordrer alle våre gjester til å oppholde seg ved sitt tildelte bord og sammen med sin gruppe.
•    Hvert bordoppsett er optimalisert etter informasjon fra arrangør for å ivareta smittevern på best mulig måte.
•    Man bør ikke ha flere gjester ved bordet enn hva det er dekket til.
•    Gjestene dine kan få sin egen meter, og all servering av drikkevarer skjer ved bordene, slik at ingen mingler i baren.
•    Vi desinfiserer alle lokaler kontinuerlig og har selvfølgelig ett ekstremt fokus på hygiene i alle avdelinger.
•    Antibac er tilgjengelig i alle lokaler og vi slipper ikke inn flere i lokalene våre enn det som er forsvarlig.

Vår julemiddag på julaften er i år litt annerledes enn vanlig, men maten er minst like god:
•    Forrett – serveres ved bordet på tallerken
•    Hovedrett/ varmmat – serveres fra buffet i mattorget, med assistanse av våre kokker, og vi oppfordrer til å holde avstand og benytte antibac på vei inn og ut. 
•    Dessert – serveres fra buffet i mattorget på samme måte som hovedretten og de samme huskereglene brukes der.