Låven Storhytte

Område: Dalområdet Vis på kart
Alpint
Balkong/terrasse
Badstue
Peis/gasspeis

Låven Storhytte i Hafjell er på to plan med 11 soverom og 32 sengeplasser. Hytten ligger i praktfulle omgivelser i målområdet i Hafjell. Kort avstand til Hafjell Alpinsenter med skiutleie, skiskole og gondol. Ski inn ski ut hytte i skisesongen med stor privat parkeringsplass.

Fasiliteter

Internett
Peis/gasspeis
Kjæledyr tillatt
Badstue
Vaskemaskin
TV
Kjøleskap
Mikrobølgeovn
Kjøkken
Komfyr
Oppvaskmaskin
Sykkeutleie
Kjæledyr ikke tillatt
Røykfritt
Kabel TV
Selvhushold
Bike Park
Afterski
Skiutleie
Ski inn ski ut
Skiskole
Balkong/terrasse
Skibod
Parkering ute - gratis
Alpint
WC og dusj
Internett
Sykkelstier

Om

Låven Storhytte i Hafjell er på to plan med 11 soverom og 32 sengeplasser. Hytten ligger i praktfulle omgivelser i målområdet i Hafjell. Kort avstand til skiutleie, gondolen og skibakkene i Hafjell Alpinsenter om vinteren. Ved slutten av en skisesong kan det være lite snø rett ved storhytten og man må gå til skibakken. Gangavstand til Lodgen restaurant og Hafjell Pizza.

Romslig storhytte som passer perfekt for storfamilier og grupper som er på tur i Lillehammer-regionen. Det er kort avstand til skibakken og gondolen for de av dere som ønsker å være aktive. Kort kjøreavstand til Lilleputthammer og Hunderfossen for barnefamilier. En stor utendørs terrasse der dere kan nyte kveldssolen eller frokosten om morgenen. Ski inn ski ut om vinteren. Ved start og slutt i skisesongen kan det være lite snø like ved bostedene.

Stor parkeringsplass ved hytten. Ikke røyk og husdyr er ikke tillatt. Total boareal er 390 m2. Låven storhytte har stor terrasse med kulegrill som kan benyttes. Det er også HC rampe til terrassen og like ved er det eget bygg for skibod/prepperom.

1 etasje
Kjøkkenet er fullt utstyrt til 32 personer og har oppvaskmaskin, kjøleskap, stekeovn, mikrobølgeovn og fryseboks. I oppholdsrommet finner du sofagruppe, spiseplass til 32 personer, åpen peis, flatskjerm, lerret og prosjektor, biljardbord, musikkanlegg med dockingstasjon. Trådløst internett. Stort inngangsparti med sittegruppe. Tørkeskap og 3 toaletter. Et soverom HC tilpasset. HC WC inkludert vask, men ikke dusj.

2 etasje
Sitteplass med flatskjerm
4 bad med dusj og vask
3 toaletter
Badstue

Sengefordeling Låven storhytte
Første etasje
Soverom 1: HC tilpasset (2 enkeltsenger)

Andre etasje
Soverom 2: Familiekøyeseng
Soverom 3: Familiekøyeseng
Soverom 4: Familiekøyeseng + køyeseng
Soverom 5: To køyesenger
Soverom 6: To enkeltsenger
Soverom 7: Familiekøyeseng
Soverom 8: To enkeltsenger
Soverom 9: Familiekøyeseng
Soverom 10: To køyesenger
Soverom 11: To enkeltsenger

Alle senger og madrasser ble byttet høsten 2021.

I tillegg har Låven storhytte:
• Utvendig skibod
• Stor veranda
• Trådløs internett

Servicepakke storhytte
- Klargjort storhytte til ankomst
- Oppredde senger
- Personlige håndklær og morgenkåper
- Ekstra håndklær på badene
- Ved / gass til peisen
- Projektor og lerret
- Sluttrengjøring

Låven storhytte er lokalisert 250 meter fra restaurant Lodgen Mat & Drikke. Her serveres lunsj i skisesongen. Afterski på lørdager. Det er tilførselsløype ned til alpinanlegget fra Låven storhytte.

CATERING TIL STORHYTTEN
Vår matlaging er enkel og vi ønsker å lage så ærlig mat som mulig. Gjerne litt kreativt og spennende. Det skal alltid være godt, veldig godt! At vi bruker de beste råvarer i sesong og gjerne fra lokale produsenter er en selvfølge. For det blir faktisk bedre når vi vet hvem som har tatt hånd om dyrene, dyrket grønnsakene og fisket fisken, bærekraftig. Ta kontakt hvis du har spørsmål eller bestilling av catering. Send e-post til Hafjell Hotell [email protected]

Låven storhytte er lokalisert adresse Sørlia 2 like ved Hafjell Alpinsenter. Innkjøring fra Hundervegen. Innsjekk først på Hafjell Hotell, Hundervegen 33 dersom noe annet ikke er avtalt.

Innsjekk: (FRA kl 17.00)
Bestiller/Gjesten kan normalt sjekke inn og få utlevert sine nøkler hos HHs fra kl 17.00, I spesielle perioder som 2. juledag, 1. nyttårsdag, 1. påskedag 2. påskedag samt søndagene i uke 7 og 8 vil innsjekk tidspunktet være fra kl 19.00.

Kontaktinformasjon