Moltmyrvegen 23

Område: Toppområdet Vis på kart
Alpint
Balkong/terrasse
Badstue
Peis/gasspeis

Hytte på Mosetertoppen med høy standard som har panoramautsikt mot Gudbrandsdalen. Norges beste skiløyper rett på utsiden og turstier i umiddelbar nærhet. Moltmyrvegen 23 har en perfekt plassering for en aktiv skiferie. Ski inn ski ut hytte til langrenn og alpint. Flott turterreng om sommeren.

Fasiliteter

Peis/gasspeis
Badstue
TV på felles oppholdsrom
TV
Dusj
Kjøleskap
Kjøkken
Komfyr
Oppvaskmaskin
Kjæledyr ikke tillatt
Røykfritt
Kabel TV
Selvhushold
Turstier
Langrennsløyper
Ski inn ski ut
Kjæledyr ikke tillatt
Balkong/terrasse
Parkering ute - gratis
Alpint
WC og dusj
Internett
Sykkelstier

Om

Hytten har romslig plass med seks soverom og 260 kvm over tre plan. Gjennomgående bruk av eksklusive tre- og steinmaterialer. Store vindusflater, stor peis, behagelig gulvvarme, stor stue og loftstue, godt utstyrt kjøkken, avslappende badstue, høykvalitetsmadrasser og stor terrasse med utsikt. Til langrenn og alpinløypene er omtrent 20 meter. Om sommeren har dere turstier og sykkelstier rett i nærheten. Her vil dere trives under oppholdet på Hafjell.
 
Hytta er bygget i 2017 og eier har kombinert det tradisjonelle med det moderne og har brukt materialer med meget høy standard.
 
Både stua og loftstua er hyttas samlingspunkt etter en dag ute i langrennsløypene eller i skibakkene på Hafjell. Her kan dere sitte i sofaen og se utover Gudbrandsdalen i nord. Den koselige loftstua brukes til TV-stue. Her er det en behagelig sofa og stor flatskjerm TV. Hele hytta har Wifi.
 
Sengefordeling:
Soverom 1: Dobbeltseng 180 cm
Soverom 2: Dobbeltseng 180 cm
Soverom 3: Dobbeltseng 180 cm
Soverom 4: Dobbeltseng 180 cm
Soverom 5: Dobbeltseng 180 cm
Soverom 6: Seng 120 cm
 
Hytten har 4 bad med dusj og WC. I tillegg finnes det et bad med WC og vask. I et av badene er det badekar. Foran hytta er det bilparkering. Husdyr er ikke tillatt. Det er bomveg til Mosetertoppen der hytta er lokalisert. Avstand til Skavlen restaurant og gondolen er 850 meter.

Innsjekk: (FRA kl 17.00)
Bestiller/Gjesten kan normalt sjekke inn og få utlevert sine nøkler hos HHs fra kl 17.00, I spesielle perioder som 2. juledag, 1. nyttårsdag, 1. påskedag 2. påskedag samt søndagene i uke 7 og 8 vil innsjekk tidspunktet være fra kl 19.00.

Aldersgrense ved bestilling av opphold for påsken er fylte 30 år, se HTTPS://WWW.HAFJELLRESORT.NO/BESTILLINGSVILKAR-HAFJELL-HOTELL
Unntak for småbarnsfamilier, med opphold sammen med barn / familie - kontakt Hafjell Resort for bekreftelse.

Kontaktinformasjon