Nordlia 35G

Område: Dalområdet Vis på kart
Alpint
Balkong/terrasse
Badstue
Peis/gasspeis

Nordlia 35G er en sjarmerende leilighet i Nordlia. Her har man den beste utgangspunktet for ferie rett ved leilighetsanlegget. Leiligheten har 10 sengeplasser fordelt på fire soverom. Kort avstand til Hafjell Bike Park og Lilleputthammer. I skisesongen er det ski inn ski ut til Nordlia leiligheten.

Fasiliteter

Peis/gasspeis
Kjæledyr tillatt
Badstue
Kjøleskap
Mikrobølgeovn
Kjøkken
Komfyr
Oppvaskmaskin
Barnevennlig
Røykfritt
Kabel TV
Selvhushold
Bike Park
Turstier
Skiutleie
Ski inn ski ut
Skiskole
Balkong/terrasse
Skibod
Parkering ute - gratis
Alpint
WC og dusj
Internett
Sykkelstier

Om

LEILIGHET NORDLIA 35G
Nordlia 35G leiligheten er møblert, har solide materialvalg som gulv med flis og heltre, panel og praktiske innredninger i norsk tradisjonell "hyttestil". I leiligheten er det fire soverom og to bad, et av badene har i tillegg inngang til badstue, det andre badet har badekar. Det medfølger også egen skibod.

Soverommene er innredet med dobbeltsenger og køyesenger, til sammen 10 sengeplasser inkludert to familiekøyer. Oppvarming med elementpeis på stue, varmekabler i flislagte rom, kjøkken har integrerte hvitevarer. Leiligheten har en romslig stue med åpen løsning mot kjøkken og spiseplass, noe som gjør rommet sosialt og brukervennlig. Møblert veranda med overbygg og god utsikt til nærområdet. I entreen er det undervarme. Denne leiligheten er tidligere Nordlia F1.

Skileilighet i Hafjell
Leiligheten har umiddelbar adgang til Hafjell alpinanleggs løypetraseer med ski inn ski ut, et perfekt utgangspunkt for alpint og skiferie. Om vinteren er det kort avstand til familiebakken i Hafjell, skiutleie, skiskole, skiskole, gondolen og restauranter. Hafjell Bike Park er en av Europas beste terrengsykkelparker og holder åpent fra medio juni til og med høstferien, gondolen kan også benyttes for å komme raskt opp på Øyerfjellet for fine vandre eller sykkelturer. Det er omtrent 2 km til sentrum av Øyer der finner man Lilleputthammer, Lekeland Hafjell, butikker og restauranter. Ved start og slutt i skisesongen kan det være lite snø like ved bostedene.

Sengefordeling soverom:
Soverom 1: Familiekøye
Soverom 2: Familiekøye
Soverom 3: Dobbeltrom
Soverom 4: Dobbeltrom

Primærrom 99 m²
Bruksareal 103 m²
Sekundærrom 4 m²
Antall soverom 4
Antall rom 5
Bruttoareal 105 m²

Parkering
Biloppstillingsplasser på oversiden av bygget. Kun 10 meter fra leiligheten.

HUND OG KATT VELKOMMEN
Tillegg Kr 500,- per opphold. Kjæledyret skal sove i bur og skal ikke være i seng og sofa.

SKIFERIE 2023
Allerede nå kan du booke utvalgte hytter og leiligheter for din skiferie i 2023. Vår vinterperiode starter fra 20.desember.

Kontaktinformasjon