Nordlia 35G

Område: Dalområdet Vis på kart
Alpint
Balkong/terrasse
Badstue
Peis/gasspeis

Nordlia 35G er en sjarmerende leilighet i Nordlia. Her har man den beste utgangspunktet for ferie rett ved leilighetsanlegget. Leiligheten har 10 sengeplasser fordelt på fire soverom. Kort avstand til Hafjell alpinsenter med familieområdet, skiskole, skiheis og skiutleie. Ski inn ski ut leilighet i skisesongen. Gangavstand til Lilleputthammer. Kjæledyr tillatt

Fasiliteter

Peis/gasspeis
Kjæledyr tillatt
Badstue
Kjøleskap
Mikrobølgeovn
Kjøkken
Komfyr
Oppvaskmaskin
Barnevennlig
Røykfritt
Kabel TV
Selvhushold
Bike Park
Turstier
Skiutleie
Ski inn ski ut
Skiskole
Balkong/terrasse
Skibod
Parkering ute - gratis
Alpint
WC og dusj
Internett
Sykkelstier

Om

LEILIGHET NORDLIA 35G
Nordlia 35G leiligheten er møblert, har solide materialvalg som gulv med flis og heltre, panel og praktiske innredninger i norsk tradisjonell "hyttestil". I leiligheten er det fire soverom og to bad, et av badene har i tillegg inngang til badstue, det andre badet har badekar. Det medfølger også egen skibod. Koselig, liten balkong der dere kan slappe av om kvelden.

Soverommene er innredet med dobbeltsenger og køyesenger, til sammen 10 sengeplasser inkludert to familiekøyer. Oppvarming med elementpeis på stue, varmekabler i flislagte rom, kjøkken har integrerte hvitevarer. Leiligheten har en romslig stue med åpen løsning mot kjøkken og spiseplass, noe som gjør rommet sosialt og brukervennlig. Møblert veranda med overbygg og god utsikt til nærområdet. I entreen er det undervarme. Denne leiligheten er tidligere Nordlia F1.

Skileilighet i Hafjell
Leiligheten har umiddelbar adgang til Hafjell alpinanleggs løypetraseer med ski inn ski ut, et perfekt utgangspunkt for alpint og skiferie. Om vinteren er det kort avstand til familiebakken i Hafjell, skiutleie, skiskole, skiskole, gondolen og restauranter. Det er omtrent 1,5 km til sentrum av Øyer der finner man Lekeland Hafjell, Lilleputthammer familiepark, butikker og restauranter. Dersom du tar snarveien gjennom Granrudmoen boligfelt er det kun 1 km til Lilleputthammer.

Sengefordeling soverom:
Soverom 1: Familiekøye ( 150 cm + 75 cm)
Soverom 2: Familiekøye ( 150 cm + 75 cm)
Soverom 3: Dobbeltseng ( 150 cm x 200 cm)
Soverom 4: Dobbeltseng ( 150 cm x 200 cm)

Primærrom 99 m²
Bruksareal 103 m²
Sekundærrom 4 m²
Antall soverom 4
Antall rom 5
Bruttoareal 105 m²

Parkering
Biloppstillingsplasser på oversiden av bygget. Kun 10 meter fra leiligheten.

HUND OG KATT VELKOMMEN
Tillegg Kr 500,- per opphold. Kjæledyret skal sove i bur og skal ikke være i seng og sofa.

Innsjekk: (FRA kl 17.00)
Bestiller/Gjesten kan normalt sjekke inn og få utlevert sine nøkler hos HHs fra kl 17.00, I spesielle perioder som jul, nyttår og påske samt søndagene i uke 6 - 9 vil innsjekk tidspunktet være fra kl 19.00.

I våre hytter og leiligheter er sluttvask og strøm inkludert. Oppvask, tømme kjøleskap og tømming av søppel er ikke inkludert og må gjøres av leietaker. Kjæledyr tillatt.

SKIFERIE 2025
Bestill tidlig og sikre deg de beste boenhetene med ski inn ski ut for julen 2024, nyttår 2024, uke 7 og skiferie i 2025.

Aldersgrense ved bestilling av opphold for romjul, nyttår og påsken er fylte 30 år, se HTTPS://WWW.HAFJELLRESORT.NO/BESTILLINGSVILKAR-HAFJELL-HOTELL
Unntak for småbarnsfamilier, med opphold sammen med barn / familie - kontakt Hafjell Resort for bekreftelse.

Kontaktinformasjon