Lilleputthammer
Lilleputthammer med hotell
Leiligheter i Hafjell
Hytteutleie Hafjell
Hytter i Hafjell
Olas Superpakke Lilleputthammer

Overnatting Lilleputthammer

Lilleputthammer familiepark er et populært feriested å reise til for familier om sommeren. Mange barnefamilier ønsker å kombinere overnatting nærme familieparken med billetter til Lilleputthammer.  Hafjell Resort har et stort utvalg av bosteder i nærheten av familieparken. Du kan velge mellom Hafjell Hotell som er nabo til Lilleputthammer eller familievennlige ferieleiligheter og hytter i Hafjell.  Noen av bostedene er i gåavstand til familieparken, mens andre kun er 5 minutters kjøretid unna.

Lilleputthammer familiepakke

Det er begrensninger på antall gjester til Lilleputthammer for sommeren 2021. Bestill Olas Superpakke og sikre deg inngang til Lilleputthammer familiepark. Hafjell Resort har egen eksklusiv kvote på Superbilletter til Lilleputthammer. Olas Superbillett inkluderer inngang til Lilleputthammer familiepark. Superbilletten gjelder for ankomstdag, under hele oppholdet og avreisedagen. Når Lilleputthammer holder åpent kun i helger gjelder Superbilletten for lørdag og søndag. Bestill Olas Superpakke og bo midt i "smørøyet" for en perfekt sommerferie sammen med barna. 

Du søker periode i vår bookingkalender og velger ønsket hytte, leilighet eller hotellrom. Olas Superbilletter kommer som alternativ.