Olas superpakke
Sommerferie
Restaurant i Hafjell
Hafjell Hotell
Vinterferie i Hafjell
Skiferie 2020

Pakker og tilbud

Hafjell Resort har flere gode tilbud på overnatting i forbindelse med store arrangementer i Lillehammer regionen.  De beste tilbudene forsvinner raskt så det er ingen grunn til å vente med å bestille.

Familiepakke

Olas superbillett

Om sommeren og høsten har vi Olas superpakke som inneholder overnatting på hotell, leilighet eller hytte og billetter til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell under hele oppholdet. 

Helpensjon på hotell

Om vinteren har vi tilbud på vår helpensjon for Hafjell Hotell der du kan nyte dagens lunsj i en av våre to restauranter ved skibakken.  Et annet godt tilbud er book tidlig rabatt på utvalgte boenheter for skisesongen 2020.  Her er det stor etterspørsel for de mest populære periodene og uke 7 og julen bruker å bli fullbooket så tidlig som i september.

Restplasser

De fleste av våre boenheter er ski inn ski ut til skibakkene i Hafjell. Prisene er inkludert sluttvask og strøm. I løpet av høsten og vinteren kommer vi til å legge ut ukentlig restplasser på utvalgte bosteder i Hafjell.

BESTILL NÅ, OG DU KAN AVBESTILLE UTEN KOSTNAD 

«Korona konsekvens» betingelser, for Hafjell Resort, Hafjell Exclusive, Lilleputthammer Familiepark og Hafjell Hotell, felles benevnt som (HH):

Punkt 4.3 UNNTAK FRA 4.1 OG 4.2 A OG B i HHs betingelser https://www.hafjellresort.no/bestillingsvilkar-hafjell-hotell blir fra den 15/3-2020 og inntil videre endret, for alle NYE individuelle og private bestillinger, til:
For gjester/bestillere som bestiller opphold lang tid i forvegen, dvs fra noen uker og måneder til 12 måneder før ankomst kan nå avbestille slike bestillinger uten kostnad, på betingelser for følgende sesonger:
For vår, sommer og høst sesongen, med ankomst mellom den 1. april og 10. desember 2020 kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad samme dag som ankomst datoen er.

For vinter- og vårsesongen, med ankomst mellom den 10. desember 2020 og 30. april 2021, kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad innen den 1. desember 2020. Hvis gjesten/bestiller IKKE avbestiller bestillingen innen den 1. desember 2020 for ankomster etter den 10. desember 2020 vil bestillingen være omfattet av de vanlige betingelsene inkludert reglene om avbestilling.

HH har i sine generelle bestillingsbetingelser en oppfordring om at våre bestillere bør tegne seg en forsikring som sikrer at en eventuell avbestillingskostnad blir dekket av en forsikring bestilleren har tegnet hos andre. 

Ut fra erfaringen nå med Korona vil vi på det sterkeste oppfordre våre bestillere om å ha en forsikring som også vil kunne benyttes hvis deler av en ferie må avbestilles og på denne måte ha mulighet for å få refunder den delen av «ferie reisen» som ikke lot seg gjennomføre og heller ikke kunne avbestilles   -  og på denne måten vil en bestiller kunne forsikre og sikre seg hele reisebestillingen.

Tags
pakker
pakketilbud
familiepakker