Restaurant i Hafjell
Olas superpakke
Book tidlig rabatt
Hafjell Hotell
Vinterferie i Hafjell

Pakker og tilbud

Hafjell Resort har flere gode tilbud på overnatting i forbindelse med store arrangementer i Lillehammer regionen.  De beste tilbudene forsvinner raskt så det er ingen grunn til å vente med å bestille.

Om sommeren og høsten har vi Olas superpakke som inneholder overnatting på hotell, leilighet eller hytte og billetter til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell under hele oppholdet. 

Om vinteren har vi tilbud på vår helpensjon for Hafjell Hotell der du kan nyte dagens lunsj i en av våre to restauranter ved skibakken.  Et annet godt tilbud er book tidlig rabatt på utvalgte boenheter for skisesongen 2019.  Her er det stor etterspørsel for de mest populære periodene og uke 7 og julen bruker å bli fullbooket så tidlig som i september.

Booking av skiferie i Hafjell for 2019 er klar og du kan sikre deg plass i de mest populære periodene ved å bestill hos Hafjell Resort.  Vi anbefaler at du bestiller din skiferie på fjellet for sikre deg ski inn ski ut bosted. Allerede nå er populære perioder som julen og vinterferien i ferd med å bli fullbooket.  Hafjell Resort tilbyr opptil 10% book tidlig rabatt på utvalgte leiligheter og hytter i Hafjell.

Tags
pakker
pakketilbud
familiepakker