Restaurant Hafjell Hotell
Restaurant Hafjell
Gaiastova
Fjellcafe Gaiastova
Afterski
Lodgen restaurant
Skavlen restaurant
Hafjell Pizza
Grillbuffet i sommer på Hafjell Hotell
Søndre Park i Lilleputthammer
Burger
Salat

Restauranter og servering i Hafjell

Hafjell har mange koselige steder dersom du skal ut og spise.  Hos Hafjell Hotell kan du smake på den beste hotellfrokosten i Oppland - hotellet ble fylkesvinner i 2017 og 2018.  Ønsker du en god lunsj eller a la carte så kan du velge mellom flere restauranter i sentrum av Øyer. Hafjell Hotell serverer sin populære familiebuffet om sommeren.  I vinter er det mulig å få helpensjon på hotellet når du bestiller overnatting og skal på skiferie.  Hotellet holder juleåpent og har mange gjester i julen og romjulen.

Spisesteder i Hafjell

I Lilleputthammer finnes det flere spisesteder du kan velge mellom.  Her får du blant annet hjemmelaget pizza. I juli måned er det også grilling ved Søndre park og grilltallerken serveres. Dersom du tar gondolen en sommerdag anbefaler vi deg å stikke innom restaurant Skavlen og smake på kanelbollene deres og på Hafjelltoppen skal Gaiastova ha sommeråpent med fjellcafe.  

Afterski

Er du på jakt etter afterski i Hafjell.  Da kan du få informasjon om Gaiastova på Hafjelltoppen og Hafjell Lodge som ligger nede i dalen. Begge afterskiene har 20 års aldersgrense og det er gratis inngang.

Spisesteder i Øyer og Hafjell

<% totalFilter %> filter applicerade