Grillbuffet
Restaurant Hafjell
Restaurant Hafjell Hotell
Julebord Hafjell
Alpestua Gaiastova
Tapas Hafjell
Afterski Gaiastova
Skavlen
Vidsyn Hafjell
Lodgen restaurant
Lodgen restaurant
Hafjell Pizza

Restauranter og servering i Hafjell

Hafjell og Øyer har mange koselige steder dersom du skal ut å spise. 
 

Spisesteder i Hafjell

Hos Hafjell Hotell kan du smake på en av de beste hotellfrokostene i Oppland - hotellet ble fylkesvinner i 2017 og 2018.  Ønsker du en god lunsj eller a la carte så kan du velge mellom flere restauranter i sentrum av Øyer.

Restauranter om sommeren

Hafjell Hotell serverer sin populære familiebuffet i sommer. I Lilleputthammer om sommeren finnes det flere spisesteder du kan velge mellom.  Her får du blant annet hjemmelaget pizza i Cafe Central. I juli måned er det også grilling ved Søndre park i Wiesegården og grilltallerken serveres. Dersom du tar gondolen en sommerdag anbefaler vi deg å stikke innom restaurant Skavlen og smake på kanelbollene deres. 

Restaurant og afterski

På Hafjell Hotell kan du oppleve vår koselige restaurant med sine intime stuer. Prøv også cateringmenyen fra Hafjell Hotell dersom du bor på en hytte i destinasjonen. Er du i skibakken anbefaler vi Hafjell Lodge med sin «Skiers lunsj» og på Hafjelltoppen troner Gaiastova Restaurant med tapas på menyen. Både Lodgen og Gaiastova har afterski i helgene med høy stemning fra DJ eller band!

Spisesteder og restauranter i Hafjell

Her finner du restauranter og spisesteder i Hafjell. Noen av serveringsstedene har afterski i skisesongen.

<% totalFilter %> filter applicerade