Sørlia 28D

Område: Dalområdet Vis på kart
Alpint
Balkong/terrasse
Badstue
Peis/gasspeis

Leilighet Sørlia 28D med 12 sengeplasser passer perfekt for familier som er på skiferie i Hafjell. Fra ski inn ski ut leiligheten er det kort avstand til Hafjell Alpinsenter. Om sommeren har man sykkelstiene til Bike Park rett i nærheten. Tidligere Alpingrenda 7C har utsikt mot Hunderfossen og Fakkelmannen. Adresse er Sørlia 28D. Kjæledyr tillatt. Leilighet med 12 sengeplasser fordelt på 4 soverom.

Fasiliteter

Internett
Peis/gasspeis
Kjæledyr tillatt
Badstue
TV
Dusj
Kjøleskap
Mikrobølgeovn
Kjøkken
Komfyr
Oppvaskmaskin
Sykkelutleie
Barnevennlig
Røykfritt
Familiepark
Kabel TV
Selvhushold
Bike Park
Skiutleie
Ski inn ski ut
Skiskole
Balkong/terrasse
Skibod
Parkering ute - gratis
Alpint
WC og dusj
Internett
Sykkelstier

Om

Leilighet Sørlia 28D
Leilighet Sørlia 28D med 12 sengeplasser passer perfekt for familier som er på ferie i Hafjell Hunderfossen. Fra leiligheten er det kort avstand til alpinbakken og vår leilighet som tidligere var Alpingrenda 7C har ski inn ski ut til rød løype via blå transportløype. Det er også kort avstand til restauranten på Hafjell Lodge som serverer lunsj i vintersesongen. Ski inn ski ut skileilighet i skisesongen.

Leilighet Sørlia 28D har 12 sengeplasser, 4 soverom, 2 bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken med spisebord, stekeovn og kjøleskap med liten fryser, koselig stue med peis. I hemsen over finnes en TV-stue. Det er trådløs internett, stor terrasse med utsikt mot Fakkelmannen og sentrum av Hafjell, parkeringsplass ved leiligheten og egen skibod. Ski inn ski ut om vinteren til skiløypene i alpinsenteret. Adressen er Sørlia 28D.

Alpingrenda Hafjell
Alpingrenda i Hafjell har utsikt mot Hunderfossen og Alpingrenda er et trivelig område i Sørlia som passer perfekt for familier som er på skiferie eller om sommeren skal på tur til Lilleputthammer og Hunderfossen. Fra Alpingrenda er det kort avstand til alpinbakken i Hafjell med skiutleie, skiskole, restauranter og gondolen. Det er en kort tur til sentrum av Øyer hvor man finner butikker, familiepark, lekeland og restauranter. Alpingrenda er et godt etablert område og en av de mest populære i destinasjonen.

Sengefordeling soverom
Soverom 1: Dobbeltseng ( 150 cm x 200 cm)
Soverom 2: Dobbeltseng ( 150 cm x 200 cm) + køyeseng ( 75 cm x 2)
Soverom 3: Familiekøyeseng (150 cm + 75 cm)
Soverom 4: Familiekøyeseng (150 cm + 75 cm)

I leiligheten finnes badstue, oppvaskmaskin, peis, TV og skibod.

HUND OG KATT VELKOMMEN
Tillegg Kr 500,- per opphold. Kjæledyret skal sove i bur og skal ikke være i seng og sofa.

Fra leiligheten er det kort kjørevei til sentrum av Hafjell med butikker, Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell. Husdyr tillatt. Kulegrill er tilgjengelig.

Innsjekk: (FRA kl 17.00)
Bestiller/Gjesten kan normalt sjekke inn og få utlevert sine nøkler hos HHs fra kl 17.00, I spesielle perioder som jul, nyttår og påske samt søndagene i uke 6 - 9 vil innsjekk tidspunktet være fra kl 19.00.

I våre hytter og leiligheter er sluttvask og strøm inkludert. Oppvask, tømme kjøleskap og tømming av søppel er ikke inkludert og må gjøres av leietaker.

SKIFERIE 2025
Bestill tidlig og sikre deg de beste boenhetene med ski inn ski ut for julen 2024, nyttår 2024, uke 7 og skiferie i 2025.

Aldersgrense ved bestilling av opphold for romjul, nyttår og påsken er fylte 30 år, se HTTPS://WWW.HAFJELLRESORT.NO/BESTILLINGSVILKAR-HAFJELL-HOTELL
Unntak for småbarnsfamilier, med opphold sammen med barn / familie - kontakt Hafjell Resort for bekreftelse.

Kontaktinformasjon