Sørlia 28D

Område: Dalområdet Vis på kart
Ski inn/ski ut
Balkong/terrasse
Badstue
Peis/gasspeis

Leilighet Sørlia 28D med 12 sengeplasser passer perfekt for familier som er på ferie i Hafjell Hunderfossen. Fra leiligheten er det kort avstand til Hafjell Alpinsenter og vår leilighet tidligere Alpingrenda 7C har utsikt mot Hunderfossen og Fakkelmann. Adresse er Sørlia 28D.

Fasiliteter

Internett
Peis/gasspeis
Hund/katt tillatt
Badstue
TV
Dusj
Kjøleskap
Kjøkken
Komfyr
Oppvaskmaskin
Barnevennlig
Røykfritt
Kabel TV
Selvhushold
Balkong/terrasse
Skibod
Parkering ute - gratis
Ski inn/ski ut
WC og dusj
Internett
Sykkelstier

Om

Leilighet Sørlia 28D
Leilighet Sørlia 28D med 12 sengeplasser passer perfekt for familier som er på ferie i Hafjell Hunderfossen. Fra leiligheten er det kort avstand til alpinbakken og vår leilighet som tidligere var Alpingrenda 7C har ski inn ski ut til rød løype via blå transportløype. Det er også kort avstand til restauranten på Hafjell Lodge som serverer lunsj i vintersesongen. Ski inn ski ut skileilighet i skisesongen. Valgfri ankomst og avreisedager til og med uke 6.

Leilighet Sørlia 28D har 12 sengeplasser, 4 soverom, 2 bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken med spisebord, stekeovn og kjøleskap med liten fryser, koselig stue med peis. I hemsen over finnes en TV-stue. Det er trådløs internett, stor terrasse med utsikt mot Fakkelmannen og sentrum av Hafjell, parkeringsplass ved leiligheten og egen skibod. Ski inn ski ut om vinteren til skiløypene i alpinsenteret. Adressen er Sørlia 28D.

<span>Alpingrenda Hafjell</span>
Alpingrenda i Hafjell har utsikt mot Hunderfossen og Alpingrenda er et trivelig område i Sørlia som passer perfekt for familier som er på skiferie eller om sommeren skal på tur til Lilleputthammer og Hunderfossen. Fra Alpingrenda er det kort avstand til alpinbakken i Hafjell med skiutleie, skiskole, restauranter og gondolen. Det er en kort tur til sentrum av Øyer hvor man finner butikker, lekeland og restauranter. Alpingrenda er et godt etablert område og en av de mest populære i destinasjonen.

Sengefordeling soverom
Soverom 1: Dobbeltseng
Soverom 2: Dobbeltseng + køyeseng
Soverom 3: Familiekøyeseng (underkøye 150 cm bred, og overkøye er 75 cm bred)
Soverom 4: Familiekøyeseng (underkøye 150 cm bred, og overkøye er 75 cm bred)

I leiligheten finnes badstue, oppvaskmaskin, peis, TV og skibod.

HUND OG KATT VELKOMMEN
Tillegg Kr 500,- per opphold. Kjæledyret skal sove i bur og skal ikke være i seng og sofa.

Fra leiligheten er det kort kjørevei til sentrum av Hafjell med butikker og Lekeland Hafjell, Lilleputthammer familiepark og Hunderfossen. Husdyr tillatt. Kulegrill er tilgjengelig.

Kontaktinformasjon