Team kreaktiv
Team kreaktiv
Team kreaktiv
Team kreaktiv
Team kreaktiv
Team kreaktiv

Team kreaktiv

Team Kreaktiv ønsker å være Innlandets beste og mest kreative aktør når det gjelder å tilrettelegge for events, teambuilding og utdrikningslag. Vi har stort fokus på innovasjon og utvikling av nye aktiviteter.  Aktiviteter fra Team Kreaktiv passer perfekt for grupper som bor på storhyttene i Hafjell.

Ikke kom til oss – vi tar med aktivitetene til deg!

Vi leverer utendørsaktiviteter tilpasset deg som kunde, DER DU ER, med ditt firma eller din gruppe, Når fellesskapet trenger frisk luft og kreativt påfyll er vi der for å inspirere og aktivisere. Vi kreerer opplegg med aktiviteter helt utenom det vanlige. Vi har over 60 forskjellige aktiviteter, både utendørs og innendørs!

Kanskje trenger noen å blir bedre kjent? Muligens er det behov for å få nye grupperinger til å fungere? Andre ganger er det turen og naturopplevelsene som er drømmen. Kom å bli med oss ut!

Team Kreaktiv har base i Lillehammer og opererer over hele Østlandet.

Utdrikningslaget
Vi kan tilby aktiviteter som:
Boblefotball, sumobryting, barkurs, pil & bue, øks- og spydkasting, blinkskyting med paintball- og luftgevær og vannballongkatapult.

Teambuilding
Vi starter med en icebreakingøkt før gruppen deles i lag og brynes på ulike teambuildingaktiviteter. Aktivitetene skreddersys til hver enkelt gruppe og lokasjon. 

Eksempler på aktiviteter:
Toxic waste, tangram diagram, håndjernfloka, ballongleken, overlevelsesscenario, etc.

The Challenge
Tar du utfordringen? 
 
Konkurrer lagvis i 6-8 utfordrende aktiviteter.

Eksempler på aktiviteter: 
Øksekasting, skyting, miniskirace, snøballkatapult, fyllebrillestafett, sumobryting, bungyrun, fowling, boomfight, menneskecurling, etc.

Ekspedisjonen
Vi skal ut på tur, på jakt etter utsikt og ekte norsk natur. Underveis vil det oppstå noen utfordrende problemer som deltakerne må løse sammen.

En god kombinasjon av tur og aktiviteter

Kontakt [email protected]

Nettsted: https://www.teamkreaktiv.no/