Vitensenteret Innlandet

Pris fra
95 NOK
Vitensenteret Innlandet er stedet for familie, venner, lek og nysgjerrighet. Her brukes hele kroppen for å utforske senterets eksperimentstasjoner, aktiviteter og spill. Prøv dere på tankenøttene våre, bygg på byggeplassen, gå i musikktrappa, finn ut hvor mange desibel dere kan rope, styr en kule med tankens kraft, og mye mer. Senteret er åpent for publikum alle lørdager, søndager og skoleferier, 11:00 - 16:00.

Om Vitensenteret


Vitensenteret Innlandet er stedet for familie, venner, lek og nysgjerrighet. Her brukes hele kroppen for å utforske senterets eksperimentstasjoner, aktiviteter og spill. Prøv dere på tankenøttene våre, bygg på byggeplassen, gå i musikktrappa, finn ut hvor mange desibel dere kan rope, styr en kule med tankens kraft, og mye mer. Senteret er åpent for publikum alle lørdager, søndager og skoleferier, 11:00 - 16:00. Skoleferier (Innlandet) åpent hver dag 11-16

Vitensenteret Innlandet på Gjøvik er et populærvitenskapelig opplevelses- og læringssenter innen matematikk, naturvitenskap og teknologi der de besøkende lærer ved å eksperimentere selv. Vi er et av ti regionale vitensentre i Norge, og skoletilbudet vårt omfatter hele Oppland og Hedmark. Vi holder til i gamle Holmen Brenneri sammen med Mjøsmuseet.

Det er omtrent 1 times kjøring med bil fra Hafjell til Gjøvik.
Les mer

Kontaktinformasjon