Klatre i Lilleputthammer
Olas klatrepark
Klatrepark
Klatrepark
Klatrepark
Zipline klatrepark
Klatrepark
Olas klatrepark
Olas klatrepark
Olas klatrepark
Klatreparken i Lilleputthammer
Zipline i Lilleputthammer
Klatreparken i Lilleputthammer
Klatreparken
Klatreutstyr

Klatreparken for barn

Klatrepark er en spennende aktivitet som er blitt populær i Norge de siste årene. Klatreparken i Lilleputthammer familiepark passer for barn mellom 5 og 10/12 år og er lokalisert i furuskogen vår.

Olas klatrepark

Klatreparken vår har fått navnet Olas klatrepark og er 135 meter lang består av 13 klatreelementer deretter en zipline med to klatreelementer. Klatreparken er bygget slik at de ikke ødelegger eller forringer trærne i skogen. Alle barna som ønsker å klatre i Olas klatrepark skal gjennom en øvelsesløype der de får opplæring. Klatreparken bruker et system med kontinuerlig sikring - dvs. at barna er koblet til en sikringsline (fra selen) med en " speedrunner" fra start til mål.

Klatring for barn

Klatreparken gir en fin introduksjon til klatring og er utformet slik at barna skal ha det gøy og kjenne at de mestrer hindringene. Alle barna får også klatresele og hjelm. Husk å ha gode sko og klær etter værforholdene. Klatreparken er bygget slik at den ikke ødelegger eller forringer trærne i skogen. Klatreparken er utformet og designet slik at trærne kan vokse uten begrensning. Her finner dere også benker og bord der dere kan ta en matbit eller pause fra klatringen.  

Bruk av Olas klatrepark er inkludert i billettprisen til Lilleputthammer.  Klatreparken passer best for barn mellom 5 - 10 til 12 år. Det er ikke barnas høyde, men lengde med strak arm som er avgjørende. Om høyden er over 130/135 cm med strak arm vil de kunne gjennomføre løypa og oppleve mestring. 

Klatring for de yngste barna

Rett ved Olas klatrepark er det en liten øvingsbane Heddas klatreløype for de aller minste barna. Denne delen av klatreparken er laget for at barn under 4 år også skal få utfolde seg. Her trenger man ikke sikring. Foresatte må være med rundt for å passe på. 

Olas superpakke