Sørlia panorama
Sørlia panorama
Sørlia drone vinter
Kveld i Hafjell
Sørlia Hafjell
Sørlia apartments og Hafjell Lodge
Sørlia apartments
Sørlia hafjell
Hafjell Lodge storhytter
Lodgen i Hafjell
Hafjell alpinsenter
Hafjell Lodge restaurant
Alpingrenda
Kveldskjøring i Hafjell
Låven storhytte
Bergstad hytter
Hafjell Alpinsenter
Utsikt fra Vinterparken til Sørlia
Hafjell
Lodgen storhytte
Alpin apartments sørlia sommer
Låven storhytte sommer
Alpingrenda sommer
Utsikt fra Sørlia
Kart Sørlia

Sørlia i Hafjell

Hafjell Sørlia

Sørlia hyttefelt med hytter, storhytter og leiligheter er lokalisert i nedre del av Hafjell Alpinsenter.  De fleste av bostedene på Sørlia har ski inn ski ut om vinteren og om sommeren er det kort avstand til Hafjell Bike Park.  Det er omtrent 3 km til Øyer sentrum med butikker, lekeland og familiepark.  Til Hunderfossen fra Sørlia er det 5 km.

Alpin apartments Sørlia

Leilighetene på 4,8, 10 og 12 sengeplasser har en gjennomgående god standard og miljøvennlig profil med gass og vannbåren varme. Alpin Apartments Sørlia er leiligheter av god standard like ved Hafjell Bike Park. Leilighetene har ski inn ski ut, badstue, gasspeis, vaskemaskin og internett. 

Hafjell Lodge storhytter

Hafjell Resort har for utleie storhyttene Hafjell Lodge 31 og 24. Disse storhyttene har henholdsvis 31 og 24 enkeltsenger fordelt på relativt mange dobbeltrom. I Lodge storhyttene slipper dere å dele et soverom med mange personer når firmaet skal på hyttetur. Storhyttene er lokalisert rett ved Lodgen Restaurant og det er parkering for biler og busser i nærheten. Fra Lodgen Restaurant og storhyttene er det kort avstand til andre restauranter, skiutleie, skiheisen og gondolen i Hafjell.

Alpingrenda 7C (Sørlia 28)

Alpingrenda 7C har 12 sengeplasser, 4 soverom, 2 bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken med spisebord, stekeovn og kjøleskap med liten fryser, koselig stue med peis. I hemsen over finnes en TV-stue. Det er trådløs internett, stor terrasse med utsikt mot Fakkelmannen og sentrum av Hafjell, parkeringsplass ved leiligheten og egen skibod. Ski inn ski ut om vinteren til skiløypene i alpinsenteret. 

Låven storhytte

Låven Storhytte i Hafjell er på to plan med 11 soverom og 32 sengeplasser. Hytten ligger i praktfulle omgivelser i målområdet i Hafjell. Kort avstand til skiutleie, gondolen og skibakkene i Hafjell Alpinsenter.

Bergstad 16 og 17

Helt nederst i Sørlia finner man to hytter med 6 sengeplasser.  Disse hyttene er lokalisert omtrent 200 meter sør for alpinsenteret.

Sørlia hytter og leiligheter 

<% totalFilter %> filter applicerade