Hafjell Hotell
Hafjelltunet
Hafjelltunet
Hafjell Hotell
Hafjell Hotell
Hafjell Hotell
Hafjell Hotell
Hafjell Hotell
Hafjell Hotell
Rullestol vennlig

Bosteder i Hafjell tilpasset for bevelseshemmede

Hafjell Hotell vant reiselivsprisen for Hedmark og Oppland. Hafjell Hotell vant tilgjengelighetsprisen blant reiselivsbedriftene i Hedmark og Oppland. Hafjell Hotell har ifølge juryen vist stort engasjement for dette, har gjennomført tiltak på hotellet og de har planer om å fortsette med nye tiltak. Bak prisen står Miljøverndepartementet, men fylkeskommunene i Hedmark og Oppland gjennomfører kåringen i samarbeid med NHO og Norsk turistutvikling.

Blant annet er det investert i handikaptoalett ved peisestuen, teleslynge i resepsjon og møterommene, samt at det meste av våre matretter er laktose eller glutenfrie. Høsten 2021 ble det bygget flere hotellrom som er universell utformet samt hotellheis til 2.etasje.

På Hafjell hotell tenker vi spesielt på våre gjester med rullestol. VI har derfor laget et inngangsparti med svak helling ned mot inngangsdør - i tillegg til at det er lagt varmekabler i inngangspartiet slik at det ikke skal bli isete om vinteren. Vi har flere ekstra store hotellrom med store bad, slik at det skal være enkelt å bevege seg rundt. Det meste av fasilitetene på hotellet er i samme etasje.

Skiferie for bevegelseshemmede

De moderne leilighetene i Hafjelltunet er universelt utformet og har arealeffektive planløsninger og flere leilighetsalternativer fra 63 til 79 m2 med fem til åtte sengeplasser. De fleste av leilighetene har to eller tre soverom. For rullestolbrukere er det god adkomst fra bakkenivå i det ene bygget der det er heis fra garasje til etasjene. Leilighetene på Hafjelltunet er ski inn ski ut til familieområdet i Hafjell.